Lekári a sestričky radi pichajú injekcie

18.11.2010 00:48

Dr. Sircus' Blog - 21.V.2010 - Dr. Mark Sircus

 

       Pôvodný článok "Doctors and Nurses Love to Inject"
       z angličtiny preložil Ing. Marián Fillo.

 

       Rodičia po celom svete by mali prestať nosiť svoje deti k detským lekárom s výnimkou zlomených kostí a rán, ktoré treba zašiť, pretože títo lekári s veľkou pravdepodobnosťou spôsobia ich deťom vážne poškodenia zdravia. Detskí lekári sú väčšinou podradní a arogantní a milujú svoje otrávené ihly, pričom využijú každú príležitosť, aby ich použili, bez ohľadu na zdravotný stav ich mladých pacientov. Určite nečítajú stovky zverejnených lekárskych štúdií dokumentujúcich zlyhania vakcín a nežiadúce účinky, a desiatky kníh napísané lekármi, výskumníkmi a nezávislými vyšetrovateľmi, ktoré odhaľujú vážne nedostatky očkovacej teórie i praxe.

       Deti očkované proti chrípke budú pravdepodobnejšie hospitalizované než ich nezaočkovaní rovesníci, ukázal výskum zverejnený 19.V.2010 na 105. medzinárodnej konferencii Americkej spoločnosti pre choroby dýchacieho ústrojenstva (American Thoracic Society) v San Diegu. Ale lekári a ich sestričky stále s obľubou pichajú injekcie. Ich skutky im budú pripomenuté v súdny deň, pretože ľudstvo ich nie je schopné zastaviť. Predstavte si, ako hlboko musí spoločnosť upadnúť, aby týchto ľudí porazila, a človeku hneď napadne nielen kam smerujeme, ale i kam by sme smerovať mali.

       "Vražda zlej vakcíny" bol názov žhavého článku vo vydaní časopisu Redbook zo septembra 2000. V tomto znepokojujúcom výstupe bolo niekoľko otcov obvinených z utrasenia ich detí na smrť, pričom v skutočnosti zdravotné problémy týchto detí spôsobilo očkovanie. V jednom takom prípade bol odsúdený a uväznený anesteziológ za zabitie svojho dieťaťa, aj keď veľa odborníkov ukázalo, že krvácanie do mozgu, ktoré utrpelo jeho dieťa, bolo výsledkom nepodareného očkovania. Ale lekári a ich sestričky stále radi pichajú injekcie.

       Dedinčania z Shaikhpara pri Gajole v okrese Malda v Indii protestovali po úmrtí dvoch bábätiek očkovaných proti tuberkulóze, tetanu, záškrtu a čiernemu kašľu v zdravotníckom stredisku Sheikpara Sub v máji 2010. Počas demonštrácie pred nemocnicou zasiahla polícia. Dr. Srikanta Roy, regionálny hygienik okresu Malda však poprel akúkoľvek lekársku nedbalosť: "Jedno dieťa zomrelo na vážny zápal pľúc a druhé na vysokú horúčku. Ich úmrtia nemajú s očkovaním nič do činenia," povedal. "Skontrovali sme očkovacie látky. Sú úplne v poriadku." Magistrát okresu pokračuje vo vyšetrovaní.

       Gardasil - očkovacia látka proti HPV od firmy Merck - spôsobuje smrť, kolaps a chronické choroby u mladých žien a dievčat, vrátane novej, doposiaľ nikdy nepopísanej "choroby" zvanej juvenilná amyotrofická laterálna skleróza, čo je smrteľné ochorenie pri ktorom sa postupne ničí nervový systém, zatiaľčo vedomie zostane nepoškodené.

       Tieto úplne bezchybné očkovacie látky boli v Austrálii pozastavené pre všetky deti do 5 rokov. Stalo sa tak po tom, čo bolo 23 detí v Západnej Austrálii hospitalizovaných s kŕčmi po očkovaní proti chrípke. Vyše 250 detí malo nežiadúce účinky po očkovaní touto vakcínou, vrátane horúčky, zvracania a kŕčov. Úmrtie dvojročného dievčatka v Brisbane deň po očkovaní proti sezónnej chrípke konečne primälo úrady k dočasnému zákazu očkovania proti sezónnej chrípke. Ale lekári a ich sestričky stále radi pichajú injekcie.

"Moja dcéra zobrala jej najmladšieho syna Chrisa k detskému lekárovi na preventívnu prehliadku v 1 roku života. Chris bol dieťaťom vyžadujúcim špeciálnu starostlivosť. V 6 mesiacoch života bol očkovaný a do 24 hodín začal mať vážne kŕče. Pri poslednej zdravotnej prehliadke mal Chris horúčku, kašlal a tieklo mu z nosa. Sestrička na príkaz detského lekára prišla a bez opýtania, bez podpisovania ho zaočkovala proti chrípke, k čomu pridala 5 ďalších očkovacích látok. Do rána bol Chris mŕtvy."

       Medzitým predstavitelia verejného zdravotníctva v USA vyzvali v máji 2010 detských lekárov, aby dočasne prestali používať jednu z dvoch očkovacích látok proti rotavírusom - hlavnej príčine hnačiek u detí, - keďže sa zistilo, že táto vakcína - Rotarix od GlaxoSmithKline - je kontaminovaná časťami zrejme neškodného prasacieho vírusu. 11 detí v Tabuku v Saudskej Arábii údajne bolo zaočkovaných expirovanými očkovacími látkami proti osýpkam a nákazlivej žltačke. Tímy inšpektorov našli 200 dávok expirovaných vakcín v rôznych zdravotných strediskách.

       Výskum očkovacej látky proti rotavírusom Rotateq od firmy Merck, ktorú vynašiel Dr. Paul Offit, ukázal, že 83 nežiadúcich účinkov očkovania, pričom jednou z podaných očkovacích látok bol aj Rotateq, sa skončilo úmrtím daných detí. Kliknite SEM, ak chcete vidieť tieto hlásenia.

       Článok v časopise Redbook pokračuje v odhaľovaní rastúceho počtu rodičov, ktorí boli falošne obvinení zo zneužívania detí, lebo ich deti boli poškodené očkovaním tak, že to pripomínalo syndróm utraseného dieťaťa (shaken baby syndrome). Článok v Redbooku hovorí, že ročne je podaných okolo 11.000 až 12.000 hlásení nežiadúcich účinkov očkovania. Hovorí tiež, že tieto nežiadúce účinky v drvivej väčšine prípadov nie sú hlásené. Niektoré štúdie hovoria, že len 1% až 10% skutočného počtu nežiadúcich účinkov očkovania je hlásených. To znamená, že v skutočnosti nastáva každý rok možno až 1.200.000 nežiadúcich účinkov očkovania (iba v USA - pozn. prekl.). Ale lekári a ich sestričky stále radi pichajú injekcie

       Alan Philips, právnik dobre oboznámený s očkovacími zákonmi jednotlivých štátov USA, píše: "Zdravotnícke úrady pripisujú očkovaniu zníženie výskytu chorôb a ubezpečujú nás o jeho bezpečnosti a účinnosti. Avšak tieto zdanlivo skalopevné predpoklady priamo protirečia vládnym štatistikám, lekárskym štúdiám, hláseniam zdravotníckych úradov a uznávaným vedcom-výskumníkom po celom svete. V skutočnosti prenosné ochorenia boli na ústupe už desiatky rokov pred začiatkom očkovania, lekári v USA hlásia každý rok tisíce vážnych nežiadúcich účinkov očkovania, vrátane stoviek úmrtí a trvalých zdravotných postihnutí, plne očkované obyvateľstvo zažíva epidémie chorôb, proti ktorým je očkované, a výskumníci pripisujú desiatky chronických imunologických a neurologických porúch plošnému očkovaniu." Ale lekári a ich sestričky stále radi pichajú injekcie.

       V štáte New York hrozí schválenie zákona požadujúceho povinné očkovanie šiestačok na základnej škole proti HPV a umožňujúceho očkovanie detí proti všetkým pohlavne prenosným chorobám aj bez súhlasu rodičov. Tento zákon podporuje aj CDC (= Centers for Disease Control and Prevention = Stredisko na kontrolu a prevenciu chorôb; niečo ako slovenský Úrad verejného zdravotnictva - pozn. prekl.) a AAP (American Academy of Pediatrics = Americká akadémia detského lekárstva).

       Federálna vláda USA (CDC) a AAP chcú stoj-čo-stoj presvedčiť rodičov a je naozaj zlé, že rodičia nemajú nič, čím by na oplátku presvedčili ich. Je dôležité poznať a chápať meno šelmy (narážka na apokalyptický obraz šelmy - Antikrista - pozn. prekl.) v tejto hroznej hre na otravu našich detí v mene bezbožnej vedy, ktorá obklopuje program plošného očkovania detí.