Kvôli úmrtiu vietnamského dievčaťa po očkovaní Cervarixom od GlaxoSmithKline budú vietnamské úrady skúmať túto vakcínu

19.07.2013 08:06

Thanh Nien News.com1.VI.2013Nguyen Mi

 

       Pôvodný článok Cervical cancer vaccine to be tested after Vietnam girl’s death
       a angličtiny preložil Ing. Marián Fillo.

 

       Jedna výrobná dávka očkovacej látky Cervarix proti rakovine krčka maternice bude musieť byť hlbšie otestovaná, aby sa objasnila smrť 17-ročného dievčaťa, ktoré zomrelo krátko po očkovaní touto vakcínou, povedali zdravotnícke úrady Ho Či Minovho mesta (Ho Chi Minh City = HCMC) na stretnutí v piatok (31.V.2013 — pozn.prekl.). Odbor zdravotníctva HCMC to vyhlásil po tom, ako vyšetrovanie príčiny úmrtia mladej Dang Kim Či nedospelo k žiadnemu záveru, hoci zomrela už pred vyše mesiacom.

balenie Cervarixu       Dang Kim Či našli mŕtvu 6.IV.2013 zhruba 7 a pol hodiny po očkovaní Cervarixom v Stredisku zdravotníckej prevencie 9. okrsku. Ako zaznelo na stretnutí, pitva zistila „akútny opuch pľúc“, čo je choroba, pri ktorej sa v pľúcach hromadí tekutina. V krvi, moči a žalúdočnej tekutine bolo zistených niekoľko liekov: paracetamol, ktorý sa často používa na úľavu od bolesti a zrážanie horúčky; propanolol, ktorý sa používa na liečbu triašky, bolesti hrudníka a vysokého krvného tlaku; a adrenalín, ktorý sa používa na liečbu zástavy srdca. Táto mladá žena nevykazovala žiadne príznaky choroby a pred jej úmrtím neboli známe žiadne záznamy o dedičných chorobách v jej rodine, zaznelo na stretnutí. Podľa odboru zdravotníctva HCMC treba podrobiť zvyšné liekovky z tej istej výrobnej dávky, vakcínou z ktorej očkovali Dang Kim Či, „špecializovanejším testom“.

       Dr. Le Thanh Thy, riaditeľ Strediska zdravotníckej prevencie 9. okrsku, povedal, že Cervarix vyrába spoločnosť GlaxoSmithKline (GSK; de facto monopolný dodávateľ všetkých plne hradených vakcín pre povinné očkovanie detí na Slovensku — pozn.prekl.) a že dátum expirácie je August 2015. Stredisko kúpilo 30 kusov z tejto výrobnej dávky od Hoang Duc Company a doposiaľ použilo 28 z nich. Dr. Le Thanh Thy povedal, že doposiaľ nezaznamenal akékoľvek nepriaznivé reakcie pacientiek na podanie vakcín z tejto podozrivej výrobnej dávky (šarže).

muchotrávka s logom GSK       Na stretnutí odznelo, že Dang Kim Či dostala prvú dávku Cervarixu 6.III.2013. Tá pochádzala z inej výrobnej dávky a mala rovnaký dátum expirácie. Mesiac na to (6.IV.2013) dostala o 900 druhú dávku. V ten deň okolo 1630 prišiel do jej domu na návštevu jeden zo susedov po tom, ako sa mu telefonicky sťažovala na únavu a spavosť. Dang Kim Či neodpovedala, hoci na ňu sused neprestajne volal. Potom sa vlámal do jej domu a našiel ju ležať v kúpeľni. Údajne bola „nehybná“ a nič sa na tom nezmenilo ani keď z ňou zatriasol. Potom mladú ženu rýchlo odviezli do nemocnice, zatiaľčo jej telo zmodralo, jej srdce prestalo tĺcť a jej dych sa zastavil. Na príchode do nemocnice bola prehlásená za mŕtvu.

       Úmrtie Dang Kim Či nastalo uprostred škandálov okolo chybných vakcín, ktoré zaplavili Vietnam od začiatku tohto roka (2013). Začiatkom mája 2013 Ministerstvo zdravotníctva Vietnamu zastavilo používanie vakcíny Quinvaxem (5-zložková vakcína od firmy Crucell (dnes Johnson & Johnson) proti záškrtu, tetanu, čiernemu kašľu, žltačke typu B a baktérii Haemophilus influenzae typu b — pozn.prekl.) po úmrtiach 9 bábätiek po podaní tejto vakcíny v priebehu 6 mesiacov. Mnoho ďalších bábätiek vo veku od 2 do 4 mesiacov, kedy sa táto vakcína podáva, skončilo s komplikáciami. Vakcínu Quinvaxem teraz kontroluje Svetová zdravotnícka organizácia (World Health Organization = WHO). Neskôr prichytili zdravotníka v zdravotnom stredisku mesta Tuj Hoa v stredo-vietnamskom kraji Fu Jen, ako podáva dvom chlapcom expirované vakcíny proti osýpkam, príušniciam a ružienke.

 


Preklad a zverejnenie tohto článku zabrali prekladateľovi vyše 1 hodiny čistého času.

Ak sú pre Vás tieto informácie zaujímavé či prínosné, budeme radi, ak našu činnosť podporíte.

 

Diskusnia: Kvôli úmrtiu vietnamského dievčaťa po očkovaní Cervarixom od GlaxoSmithKline budú vietnamské úrady skúmať túto vakcínu

Aha..

LHX | 20.07.2013

Jedine riesenie je udriet na GSK plnou silou. Vypalit sklady a logisticke centra, podpalit managementu auta, samotnym zamestnancom rozbit hubu, pricom druhe varovanie nepride, nasledovat bude gulka do hlavy..

Vzhladom k tomu ze je tento stat v rozklade a sudnictvo nefunguje, ziadne ine riesenie zial neprinesie pozadovane vysledky bez ohladu na to ci sa vam to paci alebo nie.

To same Monsanto https://www.monsanto.sk/kontakty/

Re:Aha..

Helena | 20.07.2013

Spomínate Monsanto. Depopulácia sa robí pomocou gmo, chemtrailsu, vakcín. Ešte je veľa ľudí čo neverí. Jeden múdry človek povedal (zabudla som meno): "Neverili, vysmievali sa, uverili".
Ja zažívam veľa "vtipných" momentov. Keď som nedávno známej dôchodkyni povedala, že Bratislava je každý deň sprejovaná chemtrailsom, že nás sprejujú ako potkanov, ona odpovedala: "Prosím Ťa a Ty myslíš, že pán Fico by to dovolil". Ľudia nevedia, ktoré oleje sú gmo (varia na nich pre dôchodcov) - aby sme išli skôr do nebíčka, aby sme nepoberali dlho penziu. No commet

Re:Re:Aha..

max | 24.07.2013

depopulacia? a proc tedy od roku 1965 pocet lidi (populace) na zemi vzrostlo cca o 300% ?? mimochodem kolem roku 1965 se zacalo ve vetsi mire plosne ockovat :-)

Neznáme interakcie

Ing. Marián FILLO | 19.07.2013

V príbalovom letáku prakticky každej vakcíny sa píše, že interakcie s inými medikamentami neboli skúmané, a preto by sa vakcína nemala podávať spolu s inými liekmi.

Tu máte ukážkový dôvod prečo. V tomto prípade totiž nie je celkom jasné, čo presne spôsobilo smrť dievčaťa. Bol to samotný Cervarix, alebo Cervarix s paracetamolom, alebo nejaká iná kombinácia?

Interakcie spomínaných liekov s vakcínami neboli vôbec skúmané, takže ani srnky netušia, čo to dorobí, keď sa podá Cervarix dievčaťu, užívajúcemu spomínané tri lieky. A ako sa ukazuje, môže to byť aj smrť!

Konkrétne citát z príbalového letáku Cervarixu:

"4.5 Liekové a iné interakcie

Zo všetkých klinických štúdií boli vyradení jedinci, ktorí v priebehu 3 mesiacov pred podaním prvej dávky očkovacej látky dostali imunoglobulín alebo krvné preparáty.

Použitie s inými očkovacími látkami: Nie sú k dispozícii žiadne údaje o súbežnom podaní Cervarixu a iných očkovacích látok.

Použitie s hormonálnou antikoncepciou: V klinických štúdiách sledujúcich účinnosť užívalo hormonálnu antikoncepciu približne 60% žien, ktoré dostali Cervarix. Nebolo preukázané, že použitie hormonálnej antikoncepcie má vplyv na účinnosť Cervarixu.

Použitie so systémovými imunosupresívnymi liekmi: Tak ako u iných očkovacích látok, môže sa očakávať, že u pacientov podrobujúcich sa imunosupresívnej liečbe sa nemusí vyvolať dostatočná odpoveď."

Vidíte tam niekde paracetamol, propanolol a adrenalín? Ja nie.
A preto sa nemá Cervarix podávať nikomu, kto tieto lieky užíva, resp. ani nikomu, kto užíva čokoľvek iné, čoho interakcie s Cervarixom neboli skúmané. Logika nepustí.

Ledaže by sme cynicky pripustili, že práve Dang Kim Či bola pokusným králikom, na ktorom sa tie interakcie zisťovali.

Re:Neznáme interakcie

max | 24.07.2013

doporucuji vam pane inzenyre udelat vlastni vyzkum, tedy pokud vam jde o zdravy nasich deti :-)

cdc-americania-boli-ockovani-kontaminovanou-vakcinou/

fthjfzj | 19.07.2013

https://www.voxvictims.com/2013/07/19/cdc-americania-boli-ockovani-kontaminovanou-vakcinou/

Re:cdc-americania-boli-ockovani-kontaminovanou-vakcinou/

Helena | 19.07.2013

Hrozné, depopulácia.

očkovací pedofil

muchotrfka | 21.07.2013

Aká depopulácia? Dobyvačná vojna je to. Niektoré skupiny ľudí sa množia až až a očkovať ich určite nebudú.

Re:cdc-americania-boli-ockovani-kontaminovanou-vakcinou/

Ing. Marián FILLO | 19.07.2013

To je pravda, navyše ale nielen Američania, ale aj vo východnom bloku boli ľudia očkovaní vakcínami s tým istým vírusom, navyše o nejakých 10-20 rokov dlhšie než v USA.

Záznamy: 1 - 9 zo 9

Pridať nový príspevok