Kanadská provincia Ontario navrhuje, aby rodičia neočkovaných detí museli podstúpiť preškoľovacie tábory, plné vládnej očkovacej propagandy

26.05.2016 10:01

Natural News25.V.2016Daniel Barker

 

    Pôvodný článok Ontario proposal would force parents of unvaccinated children into re-education camps featuring government vaccine propaganda
    z angličtiny preložil Ing. Marián Fillo.

 

ilustračný obrázok: dieťa v hľadáčiku očkovacej pušky    Kanadská provincia Ontario navrhuje nové dodatky k svojmu „Zákonu o očkovaní žiakov“ („Immunization of School Pupils Act“), ktorý by od rodičov požadoval, aby podstúpili „vyučovacie hodiny“ skôr, než im schvália výnimku z očkovania pre ich deti.

    Kanada sa spolu s USA a Austráliou stáva čoraz viac autoritárskou vo svojom postoji k očkovaniu a tento nový návrh naznačuje ešte tyranskejší prístup, ktorý sa až priveľmi podobá na porušenie osobných slobôd. Activist Post o tom píše:

„Ontario je najľudnatejšou kanadskou provinciou a už dlho nastavuje trendy v očkovaní, ktoré smerujú k autoritárstvu. Jeho nová iniciatíva Očkovanie 2020 sa snaží stavať na desaťročia starej politike zákonných požiadaviek na očkovanie žiakov a študentov, aby mohli navštevovať školu či štátom schválenú škôlku alebo jasle.

    Ontario sa stalo vodcom celej Severnej Ameriky pri tvorbe centralizovaného rámca pre propagovanie bezplatného očkovania a vytvorením databázy, zvanej „Panorama“, ktorá by mohla „účinnejšie sledovať a analyzovať zaočkovanosť školo-povinných detí“. Údajne to bol „dôležitý krok v kladení základov pre provinčnú databázu očkovaní všetkých Ontarijcov“.

    Avšak napriek veľkým peniazom z verejných zdrojov, za ktoré bol vybudovaný tento systém, je Ontario stále nespokojné a zdá sa, že chce prijať ešte silnejšie opatrenia na dosiahnutie poslušnosti tých, ktorí zostávajú nepresvedčení o propagovaných prínosoch očkovania. V skutočnosti prvá odrážka zoznamu problémov s očkovaním v Ontariu odhaľuje čudnú dvojakosť, keď zvážime výrazne zvýšené vystavenie verejnosti oficiálnemu posolstvu vlády: „Meniace sa postoje verejnosti a väčšie zdráhanie sa očkovať.““

    Inými slovami: vláda pripúšťa, že „postoje“ sa menia, keď verejnosť získava lepšie povedomie o nebezpečenstve, spojenom s očkovaním, ale verí, že jednotliví členovia spoločnosti nemajú schopnosť — alebo právo — urobiť si vlastný názor na základe vlastného skúmania.

 

Strach naháňajúce opatrenie

    Ako článok na Activist Post poznamenáva:

„Čomuľvek, čo hoc' i len vzdialene pripomína takúto ideológiu sa treba z princípu postaviť na odpor.“

    Iní súhlasia, že tieto nové návrhy sú hrozbou pre slobodnú spoločnosť. Joshua Krause z The Daily Sheeple nazval tieto nové návrhy „Strach naháňajúcim opatrením na získanie poslušnosti rodičov,“ ktorí sú skeptickí voči očkovaniu svojich detí:

„Rodičia budú musieť byť dostatočne „preškolení“, aby mohli získať pre svoje deti výnimku z očkovania. Budú musieť preskočiť cez obruč a budú s nimi zaobchádzať ako s nevzdelanými primitívmi, ak budú žiadať späť svoje rodičovské práva. Je zrejmé, že rodičom nemožno veriť, že sa vzdelajú sami aj bez pomoci vlády. Iba vládny kurz v réžii farmaceutických molochov je pravdivý a všetko ostatné je pseudo-veda.“

 

20% Kanaďanov sa „zdráha“ očkovať

    Podľa Kanadskej spoločnosti detských lekárov (angl. Canadian Paediatric Society = CPS) až 20% Kanaďanov sa „zdráha“ očkovať, a majú na to dobrý dôvod: V samotných USA sú ročne hlásené tisíce závažných reakcií na očkovanie. V rokoch 1989–2016 vyplatil Federálny očkovací súd USA vyše 3,1 miliardy amerických dolárov odškodného za očkovaním spôsobené poškodenia zdravia — a aj to len za tých pomerne málo prípadov, ktoré nezmietol zo stola.

    V inom článku na Activist Post sa dočítame (ide o starší článok; čísla som aktualizoval podľa najnovších údajov — pozn. prekl.):

„V období od roku 1989 do 2.V.2016 bolo 4.637 prípadov odškodnených a 9.915 žiadostí o odškodnenie zamietnutých, čo je podľa mňa nechutná karikatúra toho, čím mal Federálny program na odškodňovanie očkovaním spôsobených poškodení zdravia (angl. National Vaccine Injury Compensation Program = NVICP) pôvodne byť podľa zákona č. 99-660.“

    Ale vláda namieto toho, aby povzbudzovala k otvorenej debate, iba jednoducho opakuje mantru farmaceutických molochov a medicínskeho hlavného prúdu (čo je vlastne jedno a to isté — pozn. prekl.), že očkovanie je bezpečné a účinné, zatiaľčo sa zo všetkých síl snaží umlčať akékoľvek hlasy, ktoré si dovoľujú klásť otázky a vyjadrovať pochybnosti.

 

Zdroje: