Jane Burgermeister si pripravuje návrh pre Európsky Parlament ohľadom jej prípadu

21.08.2010 08:53

Case about Bird Flu - 16.VIII.2010 - Jane Burgermeister

 

       Pôvodný článok "Jane Burgermeister prepares to make submission to European Parliament on her case"
       z angličtiny preložil Ing. Marián Fillo.

 

       Pripravujem si návrh pre Európsky Parlament prostredníctvom petície, ohľadom môjho súdneho sporu v Rakúsku, ktorým ma chcú obrať o všetky moje občianske práva a uväzniť ma na nezmyselnom základe - že sa neviem vysporiadať so svojím dedičstvom - a do-neba-volajúcimi falošnými obvineniami od sudcu.

       Zamýšľam zdokumentovať dôkazy, že súčasná ministerka spravodlivosti Claudia Bandion-Ortner bola mnou informovaná e-mailom o žalobách, ktoré som podala na farmaceutickú firmu Baxter v apríli 2009. Tieto žaloby iniciovali vyšetrovanie štátnym prokurátorom vo veci kontaminácie 72 kg materiálu na výrobu vakcín proti sezónnej chrípke vírusom vtáčej chrípky vo firme Baxter v Orth an der Donau.

       Vyšetrovanie bolo zastavené v septembri 2009 navzdory skutočnosti, že týmto činom mohla byť vyvolaná celosvetová pandémia vtáčej chrípky a že opatrenia na zaistenie biologickej bezpečnosti stupňa 3 prakticky vylučujú náhodnú kontamináciu.

       Bandion-Ortner je tiež plne informovaná o spôsobe, akým viedenskí sudcovia vznášajú overiteľne falošné obvinenia v spojitosti s mojím dedičstvom, ktoré nemá nijaké dlhy ani problémy, len aby ma dostali do väzenia a umlčali ma, ale neurobila nič, aby zastavila tento očividný zločin, čo je jej zákonnou povinnosťou.

       Norimberský tribunál — ktorého zásady sú stále uložené zákonom — ukladá sudcom a ministrom, aby zasiahli a zastavili politické prenasledovanie toho druhu, čo sa deje mne.

       Bandion-Ortner bola obvinená v miestnych médiách zo zásahu, ktorý zastavil vyšetrovanie banky Hypo-Niederösterreich, a zo spomalenia vyšetrovania Bawag banky z politických dôvodov. Takže sú tu rozsiahle dôkazy, že zasahuje, keď sú obžalovaní jej bilderbergskí bankárski priatelia.

       Údajne jej bolo kreslo ministerky spravodlivosti ponúknuté riaditeľom Raiffeisen banky Christianom Konradom. Zaujímavé je, že Bandion-Ortner odmietla odpovedať na otázky parlamentu ohľadom jej stretnutia s riaditeľom banky vo viedenskej reštaurácii.

       Mám v úmysle zdokumentovať, ako je rakúsky súdny systém zneužívaný čoby krutý nástroj na prenasledovanie mojej osoby, pretože som pritiahla pozornosť na úlohu farmaceutických spoločností pri vyvolávaní pandémií a zarábaní na nich. Táto korupcia je nebezpečenstvom pre všetkých Rakúšanov i všetkých ľudí v Európe.

       Treba sa opýtať, či je Rakúsky súdny systém v skutočnosti tak skorumpovaný, že sa stal nebezpečenstvom pre ľudstvo. OBSE (Organizácia pre Bezpečnosť a Spoluprácu v Európe) nazvala nedávno Rakúsko "oázou korupcie."

       Vyvolanie celosvetovej pandémie vtáčej chrípky, ku ktorému veľa nechýbalo, nevyšetrujú rakúski sudcovia, ale ja, ktorá som na to upozornila celý svet. Vďaka tomu mi teraz hrozí, že ma pripravia o moje práva na základe nezmyselných a falošných obvinení rakúskych sudcov, aj keď mi Európska charta ľudských práv zaručuje spravodlivý súd a právo na bezpečnosť a slobodu.