Jak se uzdravit z rakoviny a jiných „nevyléčitelných“ nemocí (Meduňka 12/2012)

03.01.2013 21:56

MUDr. Ludmila Eleková

 

<<< Predchádzajúca časť seriálu       Obsah seriálu       Nasledujúca časť seriálu >>>

 

fotografia - MUDr. Ludmila Eleková       Chcete-li se uzdravit z tzv. „nevyléčitelné nemoci“, musíte si vytvořit takový systém přesvědčení, ve kterém je to možné. Musíte si najít průvodce, kteří sdílejí vaši víru ve vyléčení. Musíte si svou víru ve vyléčení velmi pečlivě chránit. Musíte si dávat pozor, s kým se radíte, komu co říkáte. Mnoho lidí se podle mého názoru nevyléčilo prostě jen proto, že se radili na nesprávném místě. Chtěli od konvenčního lékaře radu nebo názor, který jim nebyl schopen dát. Místo toho, aby řekl, že o tom nic neví a tudíž se k tomu nebude vyjadřovat, řekne, že „to nebylo vědecky prokázáno“ nebo že to je blbost.

       V takovém případě je třeba se zeptat: Co znamená „nebylo prokázáno“? Že to bylo zkoumáno a vyloučeno, nebo že se to vůbec nezkoumalo? Budete se divit, jak často to je ten druhý případ.

       Nepřítomnost důkazu něčeho ale není důkazem jeho nepřítomnosti. Konvenční medicína si dává velký pozor, aby nezkoumala některé kontroverzní oblasti, jen aby mohla tvrdit, že to nebylo vědecky prokázáno. Jakoby její praxe byla vědecky prokázána. Koncept evidence based medicine, tj. medicíny založené na důkazech je starý pouze cca 20 let.

       Obzvláště onkologové vynikají v pesimismu. Řeklo by se, že to je logické, protože vidí tolik tragických konců. S tím nesouhlasím, lékaři na jednotkách intenzivní péče taky vidí mnoho úmrtí, ale jsou mnohem více optimističtí. Onkologové dokonce nejen, že pacientům berou naději, ale když se pacient ze zoufalství obrátí na alternativní medicínu a začne se uzdravovat, onkologové jsou schopni zlepšení popřít. Zní to neuvěřitelně, ale jakmile vás lékař odsoudí k smrti, zkuste si mu ukázat, že se mýlil! Raději popře, co vidí, a podtrhne vám nohy, jen aby se jeho předpověď vyplnila. V každém případě se nebude vůbec zajímat o to, co děláte, že se vaše nemoc vyvíjí jinak, než očekával.

       Je to absurdní postoj. Zažila jsem pacienty s rakovinou, kteří byli na onkologické kontrole a měli poprvé lepší výsledky. Myslíte, že se onkolog radoval? Kdepak! Chmuřil se a říkal: „no, jen aby se to nevrátilo“, „ještě není vyhráno“ atd. Místo toho měl říci: „to je skvělé, že se to lepší, držím vám palce!“ Co by ho to stálo?

       Zažila jsem případ, kdy došlo ke zmenšení rozsevu na plicích na třetinu, pacient sám viděl snímky a kromě toho na sobě viděl, že je mu podstatně lépe. Zlepšil se teprve poté, co přestal chodit na chemoterapie, začal s dietou, kvalitními výživovými doplňky a pracoval na duševní příčině své nemoci. Chemoterapie (34x podaná) mu nezabírala, proto s ní přestal a jeho onkolog mu ani nebránil. Reakce onkologa na pacientovo odmítnutí další konvenční léčby je dobrým indikátorem, jestli mu ještě vůbec dává naději. Když váš onkolog neprotestuje proti tomu, že už nechcete léčit, vidí vás už pod drnem. Takže tento pacient odmítl, nikdo nic nenamítal a byl poslán domů zemřít, dokonce dostal i morfium. Ukázal se za půl roku výrazně zlepšen, morfium nepotřeboval, neměl bolesti, nebyl dušný, bylo mu fajn. Jeho onkolog se podíval jen na popis rentgenu, zabručel „máte tam nález“ a opět nabízel chemoterapii. Když se mu pacient snažil říci, že mu je lépe a co pro to dělá, vůbec neposlouchal. Vůbec ho nezajímalo, jak to, že před ním stojí člověk, který měl být podle jeho prognózy už mrtvý, v objektivně výrazně lepším stavu, než v jakém ho poslali domů umřít. Nulový zájem o to, co se děje. Žádná reakce ve smyslu „povězte mi, co děláte, abych mohl pomoci i svým dalším pacientům“. Místo toho popření. Pacientovi napsal zprávu, ze které vůbec nevyplývá, že se zlepšil, zpráva je napsaná pesimisticky ve smyslu „čekáme, až umře“. Kdybych toho pacienta neviděla po chemoterapiích, nesledovala jeho léčbu a neviděla jeho snímky, z této zprávy bych čekala na smrt nemocného člověka.

       Na tomto příběhu je nejstrašnější, že kdyby pacient nebyl dost asertivní a netrval na tom, že se sám podívá na snímky (zlepšení bylo jednoznačně rozpoznatelné i pro laika), mohl by svému lékaři uvěřit. Mohl by si říci, že alternativní terapie nefunguje, mohl by propadnout beznaději a zemřít. Jeho onkologovi zjevně vůbec nedochází, že ho svými slovy mohl doslova zabít!

       Jiná pacientka se stejnou historií — recidiva rakoviny, neúčinná chemoterapie, jen paliativní léčba a zlepšení po zahájení alternativní terapie — zažila něco podobného. Přestože jim výslovně říkala, že jí je lépe, řekla jim, co dělá a zlepšení bylo objektivně prokazatelné, nikoho to nezajímalo. Jen nabízeli další chemoterapii. Její zlepšení po cca měsíci od poslední chemoterapie přisoudili jejímu opožděnému účinku. To je skutečně zvláštní, dávají chemoterapii několik měsíců bez jakéhokoli efektu a ona začne najednou fungovat měsíc po skončení aplikace?

       Jsem někdy až šokována, s jakými nehoráznostmi chodí pacienti zejména z onkologie. Jste-li v takové situaci, uvědomte si, že onkolog je expert v jediné oblasti — jak podávat chemoterapii a jak ozařovat. Neví prakticky nic o výživě, vitamínech, antioxidantech a alternativní medicíně vůbec. Pacienty dokonce varuje před užíváním antioxidantů, aby se nenarušil účinek chemoterapie. Zajímá ho jedině, jak zlikvidovat nádor. Že se často současně zlikviduje i pacient, to je asi jedno. Znáte ten vtip: „operace se povedla, ale pacient bohužel zemřel“. Onkolog také neví, že samotný nádor není nemoc, jen projevem nemoci a příčina je někde jinde. Pokud se neodstraní příčina, nádor se vrátí. Jen menšina pacientů s rakovinou zemře na rakovinu, většina zemře na nežádoucí účinky léčby, jejich tělo to prostě nevydrží. Nebo zemřou, protože jim bylo řečeno, že v tu dobu mají zemřít. Onkologové si neuvědomují, že když vidí neúspěšné případy alternativní léčby, že se na neúspěchu mohli zásadně podílet tím, že pacientům systematicky brali naději.

       Nepíšu to jako obvinění, ale jako varování. Vím, jak se lékařům systematicky vymývají mozky. Jsou učeni, aby věřili jen vědeckým důkazům, ale současně jsou jim předkládány informace v takové podobě, která znemožní jiný způsob myšlení. Když onkologovi pacienti umírají podle předpovědi, je logické, že si myslí, že se prostě trefil. Nezná-li způsob fungování lidské mysli, nedojde mu, že své pacienty v podstatě proklel a odsoudil je k smrti.

       Když přijmete diagnózu, přijmete i prognózu. Když přijmete prognózu, vyplní se.

       K uzdravení navzdory prognóze je třeba přesvědčení, že vaše nemoc je vyjádřením vaší individuality, je zcela jedinečná, je projevem vaší duše. K uzdravení navzdory prognóze je třeba věřit, že nic jako skutečná objektivní prognóza neexistuje. Nemoc každého člověka probíhá jen a jen podle jeho systému přesvědčení. Protože většina lidí věří lékařům a ztělesňují sebenaplňující se proroctví, vznikají z toho statistiky a prognózy. Budou-li platit i pro vás, záleží jen na vás.

       I kdyby na světě existoval jen jediný člověk, který se vyléčil z nemoci, kterou trpíte vy, znamená to, že i vy máte tu možnost. Když se to nepodaří, neznamená to, že to není možné, ale že ve vašem případě to něco znemožnilo.

       Klíčovou podmínkou nestandardního vyléčení je pokora. Pokora ve smyslu „buď vůle Tvá, ne má“. Mnoho lidí, zejména vychovaných v křesťanské víře, tuto větu chápe nesprávně. Neznamená pasivitu a ztrátu svobody, neznamená snášet utrpení seslané shůry. Bůh nás netrestá. Nemusí, trestáme se dostatečně sami. Trpíte-li, znamená to, že jste se odklonili od své duše a Boha. Věta „buď vůle tvá, ne má“ znamená uznání omezenosti své vůle ve smyslu ega a přenechání vedení tomu nahoře. Můžete mu říkat Bůh, univerzum, energie, zdroj atd., je to jedno. Znamená to napojení na internet univerza a získání odpovědi odtamtud. Naše ego nám brání v uzdravení, protože skutečné vyléčení mu sebere značnou část moci.

       Když se ztotožníme s větou „buď vůle tvá, ne má“, získáme obrovskou energii a svobodu. Osvobodíme se od úzkosti, že to musíme sami vyřešit, vymyslet, udělat, vědět. Odevzdáme řešení naší nemoci nahoru. Odevzdání uvolní obrovské množství energie, která pak může být použita k léčení.

       Mám osobní zkušenost na vlastním těle s vyléčením duchovní cestou za pouhou desetinu doby než je u dané nemoci obvyklé. Způsob mého vyléčení je nepřenosný, ale podstatné je, že k němu mohlo dojít pouze proto, že jsem odmítla běžnou prognózu. Vím přesně, jak dlouho měla nemoc trvat a bylo to pro mě nepřijatelné. Odmítla jsem stonat podle tabulek. Ovšem toto nestačí, je třeba přijmout za své přesvědčení, že vaše nemoc je jen komunikační prostředek vaší duše. A začít naslouchat. Duše s námi mluví hlavně skrz bolest. Ne že by to jinak neuměla, to my jen na nic jiného neslyšíme. Jak moc to bude bolet, záleží na nás — kdy začneme poslouchat.

       Bolest je požehnáním a já vím, že kdyby mě moje nemoc tak příšerně nebolela, kdyby bolest byla potlačitelná, kdybych ji mohla jakkoli ignorovat nebo zmírnit, nebyla bych donucena k procesu, který mě vyléčil. Nešlo o žádné osvícení, ale o metodu „čumák do loužičky“. Kapitulovala jsem před nesnesitelností své bolesti, v momentě naprostého zoufalství jsem ji akceptovala, vzdala jsem se toho, na čem jsem lpěla (a v čem mi bolest bránila) a pak se stal zázrak. Vyléčil mě posun vědomí, pokora a postoj „buď vůle tvá, ne má“. Potlačování bolesti a jiných symptomů léky je potlačováním komunikace s duší. Ucpáváme si uši a bráníme vyléčení.

       Jak to souvisí s vyslovenou diagnózou a prognózou? Velmi těsně. Když se zabýváme prognózou, vzbudí v nás strach, strach aktivuje ego a ego vyrábí strach. Jsme v začarovaném kruhu a nemáme dost energie na léčení, neustále pochybujeme. Když to pošleme nahoru s vědomím, že naše duše ví přesně, proč na nás tuto nemoc seslala a co se z ní máme naučit, když se necháme vést, máme najednou k dispozici všechnu energii, kterou dříve spotřebovávaly strach a pochyby.

       Ovšem není to tak jednoduché. Duše od nás požaduje cenu, naučit se lekci. Zde se ke slovu opět dostává pokora. Někdy totiž lekci rozpoznáme až zpětně. A než nám to dojde, musíme s pokorou jít cestou, která se před námi objevuje a přijímat vše, co je potřeba. Až zpětně zjistíme, co jsme se vlastně naučili. V takovém okamžiku jsme často ohromeni dokonalostí celé situace.

       Lékaři umí diagnostikovat a popsat obvyklý průběh nemoci, ale fakticky neumějí léčit. Umějí poskytnout dočasnou úlevu od příznaků, čímž často oddalují skutečnou léčbu. Když nic nebolí, nezabýváme se tím. Celý proces skutečné léčby začíná někdy nenápadně v okamžiku, kdy prohlédneme a odmítneme vúdú bílých plášťů a rozhodneme se jít vlastní cestou.

 

<<< Predchádzajúca časť seriálu       Obsah seriálu       Nasledujúca časť seriálu >>>

 


Zverejnenie tohto článku (vrátane grafickej a typografickej úpravy) zabralo šéfredaktorovi www.slobodaVockovani.sk približne 1 hodinu čistého času.

Ak sú pre Vás tieto informácie zaujímavé či prínosné, budeme radi, keď našu činnosť podporíte.

 

Diskusia: Jak se uzdravit z rakoviny a jiných „nevyléčitelných“ nemocí (Meduňka 12/2012)

vážna ponuka pôžičky medzi jednotlivcami

teodora | 24.03.2024

Dobrý večer pán / pani

Moje meno je pani teodora andreea, som finančná inšpektorka, mám kapitál 600 000,00 €, ktorý som použil na poskytnutie krátkodobých a dlhodobých súkromných pôžičiek od 10 000 do 600 000,00 € akejkoľvek vážnej osobe schopnej dobre využiť z tejto pôžičky v jeho vlastníctve. 2% úroky ročne v závislosti od požičanej sumy, pretože som súkromný, nechcem porušovať zákon o úžere.
splácať viac ako 5 až 10 rokov v závislosti od požičanej sumy.
Pre viac informácií ma môžete kontaktovať poštou.
E-mail:teodoraandreea4@gmail.com
srdečne

vážna ponuka pôžičky medzi jednotlivcami

teodora | 24.03.2024

Ahoj,
Už vás unavuje, že vás odmietajú Banky, ktorých ste už mali dosť, nie
v dôsledku vášho problému nenájdete žiadny východ.
Ponuka pôžičky medzi jednotlivcami od 5 000 do 500 000 EUR.
V skutočnosti som viceprezident Baracka Obamu, sme
štruktúra jednotlivcov pri vedení účtu
a pomôžeme ľuďom, ktorým vám ponúkame pôžičky od 5 000 EUR do
300 000 € pre
úroková sadzba od 2%.
Takže ak máte projekt alebo si chcete kúpiť dom pre auto alebo
E-mail:teodoraandreea4@gmail.com

vážna ponuka pôžičky medzi jednotlivcami

teodora | 24.03.2024

Europe Credit Financing je skupina francúzskych investorov s veľkým kapitálom. Sme pripravení poskytnúť vám pôžičku od 5 000 do 450 000, ale s úrokom 2% ročne. Môžete splácať maximálne 25 rokov. Sme pripravení uspokojiť našich zákazníkov v rámci 72 hodín od prijatia vašej žiadosti. Môžete si slobodne zvoliť, či si v mojej inštitúcii nastavíte svoje mesačné platby. Poskytujem miestne a medzinárodné pôžičky ľuďom z celého sveta. Pre všetkých záujemcov (nie vážnych ľudí, ktorí sa zdržia hlasovania). Som pripravený uspokojiť svojich zákazníkov do 72 hodín od prijatia vašej žiadosti. Poskytnite nám prosím nasledujúce informácie:E-mail:teodoraandreea4@gmail.com

ponuka pôžičky

teodora | 24.03.2024


Potrebujete pôžičku? Banka vás odmietne a chcete, aby vám úver zodpovedal vašim potrebám? Žiaden problém. Nech už je vaša finančná situácia akákoľvek. Ponúkam hypotéky, obchodné pôžičky, medzinárodné pôžičky, osobné pôžičky a exkluzívne pôžičky na vzdelávanie. Ponúkam pôžičky dostupné pre partnerstvá, iné verejné a súkromné a mnoho ďalších. Som pripravený poskytnúť vám akýkoľvek úver, nehnuteľnosť, financovanie a ďalšie. Ponúkam dlhodobé aj krátkodobé pôžičky. Kontaktujte ma ešte dnes a využite službu prvotriednej finančnej pôžičky.
E-mail:teodoraandreea4@gmail.com

ponuka úveru medzi jednotlivcami do 48 hodín

teodora | 24.03.2024


Prajete si získať úver na prekonanie slepej uličky spôsobenej bankami odmietnutím vašich súborov so žiadosťami o pôžičku Prajete si získať úver na implementáciu vašich projektov, vykonávanie svojich aktivít; Stavba vašich domov; Prenájom domu alebo apartmánu; Buying House Atď ...... Mám značný kapitál, ktorý môžem poskytnúť od: 5 000 EUR ... 10 000 EUR ... do 7 500 000 EUR všetkým ľuďom vo finančnej núdzi alebo jednotlivcom, ktorí chcú mať pôžičku v krátkom čase. Ak je úroková sadzba medzi 3% až 2% v závislosti od požadovanej sumy. Ďalšie informácie alebo ďalšie informácie získate e-mailom:teodoraandreea4@gmail.com

Ali potrebujete posojilo? V tem primeru pošljite e-pošto na: dakany.endre@gmail.com

Endre | 18.03.2024

Potrebujete nujno posojilo? Ali nudimo osebna posojila? Poslovna posojila? Stanovanjska posojila? Kmetijska posojila? Posojila za izobraževanje? Posojila za konsolidacijo vlog? Posojila za tovornjake? Posojila za avto? Hotelska posojila? Refinanciranje posojil? in več šolskih posojil? Začetna posojila? .ponudimo z 2% obrestmi! Pišite nam: dakany.endre@gmail.com

Ponudba zavarovanega posojila

richard | 13.03.2024

Ponudba zavarovanega posojila

Nudimo posojila v vrednosti od 2.000 do 100.000.000 evrov vsem osebam ali podjetjem, ki so pripravljeni in sposobni odplačati z 2% obrestmi. E-pošta: richardcosmos5@gmail.com

Ali potrebujete posojilo? V tem primeru pošljite e-pošto na: dakany.endre@gmail.com

Endre | 13.03.2024

Ali potrebujete posojilo? osebna posojila? Poslovna posojila? Hipoteke? Kmetijsko in projektno financiranje? Izdajamo vse vrste posojil z 2% obrestmi! kontaktni email; (richardcosmos5@gmail.com)

Nujna posojilna ponudba.

Rychlý úvěr 500000 až 10000000 do 1hodin

hostonsky daniel | 07.03.2024

Půjčku získáte jednoduše bez zbytečného papírování. Půjčíme vám od 50 000 do 50 mil. Kč Kontaktujte mě na každý díl až 50 000 000 Kč Získáte nejen výhodnější sazbu, ale především jistotu, že pokud přijdete o práci nebo onemocníte, díky mé půjčce budete nebýt bez peněz. E-mail: hostonskydaniel23@gmail.com

annejam058@gmail.com

ANNE | 08.02.2024

Hej, tako sem navdušena, da je bil moj razpadli zakon obnovljen in moj mož se je vrnil, potem ko je zapustil mene in najina 2 otroka zaradi druge ženske. Po 8 letih zakona sva bila z možem v enem ali drugem prepiru, dokler me ni končno zapustil in se preselil v Kalifornijo k drugi ženski. čutil sem, da je mojega življenja konec in moji otroci so mislili, da ne bodo nikoli več videli očeta. Poskušala sem biti močna samo za otroke, vendar nisem mogla nadzorovati bolečin, ki mučijo moje srce, moje srce je bilo napolnjeno z žalostjo in bolečino, ker sem bila resnično zaljubljena v svojega moža. Vsak dan in noč mislim nanj in si vedno želim, da bi se vrnil k meni. Bila sem zelo razburjena in potrebovala sem pomoč, zato sem iskala pomoč na spletu in naletela na spletno mesto, ki je predlagalo, da lahko dr. Ebakoleane pomaga vrniti bivšega hitro. Zato sem čutil, da bi ga moral poskusiti. Stopil sem v stik z njim in povedal mi je, kaj naj naredim, in to sem storil, potem pa je naredil (ljubezenski urok) zame. 28 ur kasneje me je mož res poklical in mi rekel, da tako zelo pogreša mene in otroke, tako neverjetno!! Tako se je istega dne vrnil z veliko ljubezni in veselja in se opravičil za svojo napako ter za bolečino, ki jo je povzročil meni in otrokoma. Od tistega dne je bil najin zakon zdaj močnejši kot prej, vse po zaslugi dr. Ebakoleane. je tako močan in odločila sem se, da bom svojo zgodbo delila na internetu, da je dr. Ebakoleane, resnični in močni čarovnik, za katerega bom vedno molil, da bo dolgo živel in pomagal njegovim otrokom v času težav, če ste tukaj in potrebujete svojega bivšega nazaj ali se je vaš mož preselil k drugi ženski, ne jokajte več, stopite v stik s tem močnim urokom. Tukaj je njegov kontakt: pošljite mu e-pošto na: dr.ebakoleanespellcaster@gmail.com, lahko ga tudi pokličete ali dodate v aplikaciji Whats: +16614758138.

Som vďačný

MAVIS AM | 30.08.2023

Dobrý deň, volám sa Mavis Marian Agure z USA. Chcem svetu povedať o veľkom a mocnom zosielateľovi kúziel menom Dr. UDAMA ADA. Môj manžel ma podvádzal a už sa nezaväzoval ku mne a našim deťom, keď som sa ho opýtala, v čom je problém, povedal mi, že sa do mňa nemiloval a chcel sa rozviesť, bola som taká zlomená, že som plakala veľa dní a nocí ale odišiel z domu bez toho, aby povedal, kam ide. Hľadal som niečo online, keď som uvidel článok o tom, ako skvelý a mocný Dr. UDAMA pomohol toľkým v podobnej situácii ako ja, jeho e-mailová adresa tam bola, tak som mu poslal e-mail, v ktorom som mu povedal o svojom probléme, povedal mi, že vráti sa ku mne do 24 hodín, ak urobím všetko, o čo ma žiada, čo som urobil, ako ma požiadal, v deň hniezdenia sa môj manžel na moje najväčšie prekvapenie vrátil domov a plakal a prosil ma, aby som odpustila a prijala môže vám tiež pomôcť kontaktovať ho ešte dnes; E-mail udamaada@yahoo.com Zavolajte / WhatsApp +18185329812

Rychlý úvěr 3000000 kc do 100000000 kc

Jandak | 13.04.2023

Vážná nabídka půjčky mezi jednotlivci do hodin
Nebankovní půjčka na 24 hodin. Potřebujete financování Pro svůj dům, Pro vaše podnikání, Chcete-li koupit auto, Koupit motocykl, Chcete-li vytvořit svůj vlastní podnik, Pro vaše osobní potřeby nepochybujte. Nabízím osobní půjčky od 70 000 Kč do 50 000 000 Kč s roční úrokovou sazbou 2%. Nezáleží na množství. V žádosti o úvěr uveďte přesnou částku, kterou chcete splatit, a datum splacení. kontakt prostřednictvím e-mailu: Jandakroman@seznam.cz

Hledáte podnikatelský úvěr?

Jandak | 13.04.2023

Vážná nabídka půjčky mezi jednotlivci do hodin
Nebankovní půjčka na 24 hodin. Potřebujete financování Pro svůj dům, Pro vaše podnikání, Chcete-li koupit auto, Koupit motocykl, Chcete-li vytvořit svůj vlastní podnik, Pro vaše osobní potřeby nepochybujte. Nabízím osobní půjčky od 70 000 Kč do 50 000 000 Kč s roční úrokovou sazbou 2%. Nezáleží na množství. V žádosti o úvěr uveďte přesnou částku, kterou chcete splatit, a datum splacení. kontakt prostřednictvím e-mailu: Jandakroman@seznam.cz




Vážná nabídka půjčky mezi jednotlivci do hodin
Nebankovní půjčka na 24 hodin. Potřebujete financování Pro svůj dům, Pro vaše podnikání, Chcete-li koupit auto, Koupit motocykl, Chcete-li vytvořit svůj vlastní podnik, Pro vaše osobní potřeby nepochybujte. Nabízím osobní půjčky od 70 000 Kč do 50 000 000 Kč s roční úrokovou sazbou 2%. Nezáleží na množství. V žádosti o úvěr uveďte přesnou částku, kterou chcete splatit, a datum splacení. kontakt prostřednictvím e-mailu: Jandakroman@seznam.cz



Vážná nabídka půjčky mezi jednotlivci do hodin
Nebankovní půjčka na 24 hodin. Potřebujete financování Pro svůj dům, Pro vaše podnikání, Chcete-li koupit auto, Koupit motocykl, Chcete-li vytvořit svůj vlastní podnik, Pro vaše osobní potřeby nepochybujte. Nabízím osobní půjčky od 70 000 Kč do 50 000 000 Kč s roční úrokovou sazbou 2%. Nezáleží na množství. V žádosti o úvěr uveďte přesnou částku, kterou chcete splatit, a datum splacení. kontakt prostřednictvím e-mailu: Jandakroman@seznam.cz




Vážná nabídka půjčky mezi jednotlivci do hodin
Nebankovní půjčka na 24 hodin. Potřebujete financování Pro svůj dům, Pro vaše podnikání, Chcete-li koupit auto, Koupit motocykl, Chcete-li vytvořit svůj vlastní podnik, Pro vaše osobní potřeby nepochybujte. Nabízím osobní půjčky od 70 000 Kč do 50 000 000 Kč s roční úrokovou sazbou 2%. Nezáleží na množství. V žádosti o úvěr uveďte přesnou částku, kterou chcete splatit, a datum splacení. kontakt prostřednictvím e-mailu: Jandakroman@seznam.cz




Vážná nabídka půjčky mezi jednotlivci do hodin
Nebankovní půjčka na 24 hodin. Potřebujete financování Pro svůj dům, Pro vaše podnikání, Chcete-li koupit auto, Koupit motocykl, Chcete-li vytvořit svůj vlastní podnik, Pro vaše osobní potřeby nepochybujte. Nabízím osobní půjčky od 70 000 Kč do 50 000 000 Kč s roční úrokovou sazbou 2%. Nezáleží na množství. V žádosti o úvěr uveďte přesnou částku, kterou chcete splatit, a datum splacení. kontakt prostřednictvím e-mailu: Jandakroman@seznam.cz





Vážná nabídka půjčky mezi jednotlivci do hodin
Nebankovní půjčka na 24 hodin. Potřebujete financování Pro svůj dům, Pro vaše podnikání, Chcete-li koupit auto, Koupit motocykl, Chcete-li vytvořit svůj vlastní podnik, Pro vaše osobní potřeby nepochybujte. Nabízím osobní půjčky od 70 000 Kč do 50 000 000 Kč s roční úrokovou sazbou 2%. Nezáleží na množství. V žádosti o úvěr uveďte přesnou částku, kterou chcete splatit, a datum splacení. kontakt prostřednictvím e-mailu: Jandakroman@seznam.cz

posojilo

SUSAN BENSON | 06.04.2023

Pozdravljeni, Potrebujete zanesljivo in zaupanja vredno podjetje za pridobitev posojila za financiranje vašega projekta, Potrebujete poslovno posojilo, osebno posojilo ali hipotekarno posojilo? Ne iščite dlje od Sunshine Financial Group Inc. Ponujamo vse vrste posojilnih storitev, zavarovana in nezavarovana posojila, dolgoročna in kratkoročna posojila in še veliko več za subvencionirano obrestno mero 3 % na leto. Za več informacij nam pišite po e-pošti: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) ali mi pošljite neposredno sporočilo na WhatsApp prek: +447360502110 in v trenutku prejmite odgovor

Vem, da je pridobitev zakonitega posojila vedno predstavljala velik problem. Za posameznike, ki imajo finančne težave in potrebujejo rešitev zanje, veliko ljudi zaradi visokih obresti tako težko dobi lastniško posojilo pri lokalnih bankah ali drugih finančnih institucijah. stopnja, nezadostno zavarovanje, razmerje med dolgom in dohodkom, nizka kreditna ocena itd.

Ne skrbite več, saj smo specializirani za zagotavljanje strukturiranih finančnih rešitev posameznikom in podjetjem na najučinkovitejši in najhitrejši način.

Nič več čakalnih dob ali stresnih obiskov banke. Naša storitev je na voljo 24 ur na dan, vse dni v tednu - lahko dobite posojilo in opravite svoje transakcije, kadar koli in kjer koli to potrebujete.

Ponujamo 24-urne storitve posojil svetovnega razreda. Za povpraševanje/vprašanja? - Pošljite e-pošto na sunshinefinancialgroupinc@gmail.com ali nam pošljite sporočilo na WhatsApp: +447360502110 | & Takoj prejmite odgovor.

richardcosmos5@gmail.com

Richard | 02.04.2023

Ali potrebujete posojilo? osebna posojila? poslovna posojila? hipotekarna posojila? financiranje kmetijstva in projektov? dajemo vse vrste posojil po 2% obrestni meri! Kontaktni email; (richardcosmos5@gmail.com)

Ponudba posojila

Loan Offer Apply Now

UYU UIO | 23.03.2023

Loan Offer Apply Now @ Via Email: IFSCapitalloan@gmail.com ( IFSCapital@post.com )

Do You Need A Loan To Consolidate Your Debt At 1%? RMPCapitals@gmail.com ( RMPCapitals@usa.com ) Or A Personal Loans * Business Loans etc. Interested Parties Should Contact Us For More Information Via Email: ( SuiteCapitals@gmail.com ) SuiteCapitals@post.com

Loan Offer Apply Now @ Via Email: CYSCredits@Asia.com ( CYSCredits@Post.com )

Do You Need A Loan To Consolidate Your Debt At 1%? CYSCredits@Post.com ( CYSCredits@Asia.com ) Or A Personal Loans * Business Loans etc. Interested Parties Should Contact Us For More Information Via Email: ValidusCapital@techie.com ( ValidusCapital@execs.com )

Loan Offer Apply Now

Loan Offer Apply Now | 23.03.2023

Loan Offer Apply Now @ Via Email: IFSCapitalloan@gmail.com ( IFSCapital@post.com )

Do You Need A Loan To Consolidate Your Debt At 1%? RMPCapitals@gmail.com ( RMPCapitals@usa.com ) Or A Personal Loans * Business Loans etc. Interested Parties Should Contact Us For More Information Via Email: ( SuiteCapitals@gmail.com ) SuiteCapitals@post.com

Loan Offer Apply Now @ Via Email: CYSCredits@Asia.com ( CYSCredits@Post.com )

Do You Need A Loan To Consolidate Your Debt At 1%? CYSCredits@Post.com ( CYSCredits@Asia.com ) Or A Personal Loans * Business Loans etc. Interested Parties Should Contact Us For More Information Via Email: ValidusCapital@techie.com ( ValidusCapital@execs.com )

lv102957@gmail.com

James William | 22.03.2023

Pozdravljeni prijatelji, danes sem tako zelo srečen. Na svoj račun sem uspešno prejel posojilo od Micheal Loan Ltd, da lahko plačam svoje račune in dobro poskrbim za svojo družino. Če tudi vi potrebujete posojilo, ne zamudite te priložnosti, da mu pošljete e-pošto in pridobite tudi vi svojega, kontaktirajte jih zdaj na (infomichealfinanceltd@gmail.com) ali WhatsApp +1(469)972-4809. Vso srečo

Ponuka pôžičiek medzi jednotlivcami

Petr Kojzar | 14.03.2023

Dobré ráno,
Ponúkam pôžičky od 2 000 do 20 000 000 eur fyzickým osobám z Českej republiky, Slovenska a celého sveta všetkým, ktorí sú schopní splácať s úrokovou sadzbou od 1,5 % do 3 % ročne. Podľa požadovaného množstva. Robím to v priemysle - Finančná pôžička - Pôžička na bývanie - Investičná pôžička - Pôžička na auto - Konsolidácia dlhu - Osobná pôžička - Osobná pôžička - Ste zablokovaný Kontaktujte ma, ak si potrebujete požičať Email: petrkojzar222@gmail.com

Kontakt: petrkojzar222@gmail.com

Re:Ponuka pôžičiek medzi jednotlivcami

pplk.Majkuz | 19.03.2023

Já ti dám takovou požičku ty čuráku nesvéprávný že se ty kundo blbá nedožiješ rána čuráku dementní!!!

how.i got my ex back

Doreen | 14.03.2023

Budem navždy vďačný Veľkému Mutabovi za to, že mi pomohol zoslať kúzlo lásky, ktoré mi vrátilo môjho bývalého priateľa späť, ďakujem za pomoc, ak chcete, aby vám pomohol, pridajte si ho na WhatsApp +2348054681416 alebo mu napíšte na greatmutaba@gmail.com

Ponuka pôžičiek medzi jednotlivcami

Petr Kojzar | 13.03.2023

Dobré ráno,
Ponúkam pôžičky od 2 000 do 20 000 000 EUR fyzickým osobám z Českej republiky, Slovenska a celého sveta všetkým, ktorí sú schopní splácať s úrokovou sadzbou od 1,5% do 3% ročne. Podľa požadovaného množstva. Robím to v priemysle - Finančná pôžička - Pôžička na bývanie - Investičná pôžička - Pôžička na auto - Konsolidácia dlhu - Osobná pôžička - Osobná pôžička - Ste zablokovaný Kontaktujte ma, ak si potrebujete požičať Email: petrkojzar222@gmail.com

Ponuka pôžičky

Mariana Brennstein | 05.03.2023

Rad bi cenil, da mi je Karin Sabine posodila posojilo v višini 9.000,00 €. če potrebujete nujno posojilo, se izognite goljufanju lažnih posojilodajalcev in se prijavite prek pravega posojilnega podjetja po e-pošti sabinhelps@gmail.com WhatsApp +79267494861

Pôžička

Mariana Brennstein | 04.03.2023

Rad bi cenil, da mi je Karin Sabine posodila posojilo v višini 9.000,00 €. če potrebujete nujno posojilo, se izognite goljufanju lažnih posojilodajalcev in se prijavite prek pravega posojilnega podjetja po e-pošti sabinhelps@gmail.com WhatsApp +79267494861

Ponuka pôžičiek medzi jednotlivcami

Petr Kojzar | 03.03.2023

Dobré ráno,
Ponúkam pôžičky od 2 000 do 20 000 000 EUR fyzickým osobám z Českej republiky, Slovenska a celého sveta všetkým, ktorí sú schopní splácať s úrokovou sadzbou od 1,5% do 3% ročne. Podľa požadovaného množstva. Robím to v priemysle - Finančná pôžička - Pôžička na bývanie - Investičná pôžička - Pôžička na auto - Konsolidácia dlhu - Osobná pôžička - Osobná pôžička - Ste zablokovaný Kontaktujte ma, ak si potrebujete požičať Email: petrkojzar222@gmail.com

lv102957@gmail.com

Lydia veronika | 03.03.2023

Sem Lydia veronika iz Belgije, zaprosila sem za posojilo v višini 9.000 evrov in mi je bilo odobreno pri MICHEAL JOSE FINANCE HOME po 3 dneh od moje vloge. Vsakdo, ki išče zakonito posojilo, bi vas napotil na to podjetje. Res sem hvaležen za pomoč, ki so mi jo dali. Za več informacij lahko stopite v stik z njim na: infomichealfinanceltd@gmail.com ali WhatsApp: +14699724809

Ponuka pôžičiek medzi jednotlivcami

Petr Kojzar | 28.02.2023

Dobré ráno,
Ponúkam pôžičky od 2 000 do 20 000 000 EUR fyzickým osobám z Českej republiky, Slovenska a celého sveta všetkým, ktorí sú schopní splácať s úrokovou sadzbou od 1,5% do 3% ročne. Podľa požadovaného množstva. Robím to v priemysle - Finančná pôžička - Pôžička na bývanie - Investičná pôžička - Pôžička na auto - Konsolidácia dlhu - Osobná pôžička - Osobná pôžička - Ste zablokovaný Kontaktujte ma, ak si potrebujete požičať Email: petrkojzar222@gmail.com

lv102957@gmail.com

Lydia veronika | 26.02.2023

Sem Lydia Veronika iz Belgije, zaprosila sem za posojilo v višini 9.000 evrov in MICHEAL JOSE FINANCE HOME mi ga je odobril po 3 dneh od moje vloge. Vsakdo, ki išče zakonito posojilo, bi vas napotil k temu podjetju, je resnično hvaležen za pomoč, ki so mi jo dali. Za več informacij ga lahko kontaktirate na: infomichealfinanceltd@gmail.com ali WhatsApp: +14699724809

voodoo lord je skutočne najlepší

Tanya Monroe | 24.02.2023

Chcem, aby svet poznal skvelého muža, ktorého väčšina ľudí pozná ako pána voodoo, ktorý má dokonalé riešenie na problémy vzťahov, manželstiev a zdravotných problémov. Hlavným dôvodom, prečo som išla k pánovi voodoo, bolo hľadať riešenie, ako priviesť späť môjho manžela a otehotnieť, pretože ma manžel opustil, pretože som po 14 rokoch manželstva nemohla otehotnieť. Nedávno som na internete čítal niekoľko svedectiev, že niektorí ľudia napísali o voodoo Lord a veľmi ma to potešilo a rozhodol som sa požiadať o pomoc. Dokonale to urobil, keď prinútil môjho manžela, aby sa ku mne vrátil a požiadal o odpustenie, o pár mesiacov neskôr som počala. Teraz som hrdou mamou dvojičiek, chlapčeka a dievčatka a môj manžel ma nikdy neprestal milovať a žijeme spolu veľmi šťastní. Nemôžem prestať zverejňovať jeho meno na internete kvôli dobrej práci, ktorú pre mňa urobil. Každý, kto potrebuje jeho pomoc, by ho mal kontaktovať prostredníctvom e-mailu [voodooconnect60@gmail.com] alebo si ho pridať na whatsapp [+234 8097014925]  Môžete ho kontaktovať ešte dnes, aby vyriešil vaše problémy a zostal navždy šťastný.

ďakujem doktorovi ozalogbovi za to, že priviedol späť môjho bývalého manžela

wendyjones | 23.02.2023

Dnes sa cítim taká šťastná, pretože mi pomohol doktor Ozalogbo za to, že som dostal späť môjho manžela pomocou jeho kúzla. Som vydatá 3 roky a bolo to také hrozné, pretože môj manžel ma podvádzal a žiadal o rozvod. Ale keď som na internete natrafil na e-mail doktora Ozalogba, ktorý zverejnila jedna pani, rozhodol som sa s ním spojiť a vysvetlil som mu svoju situáciu a potom som vyhľadal jeho pomoc, ale na moje najväčšie prekvapenie mi povedal, že mi pomôže s môj prípad nie je problém bez riešenia. Tu oslavujem, pretože môj manžel je späť doma a naozaj si užívam moje manželstvo, aká skvelá oslava. Budem naďalej svedčiť na internete, pretože doktor Ozalogbo je skutočne skutočným čarodejníkom. Prečo teraz nekontaktovať doktora Ozalogba, ak čelíte akýmkoľvek výzvam vo svojom partnerskom živote alebo prechádzate rozvodom, pošlite mu e-mail na ozalogboshrine@gmail.com alebo WhatsApp na +2348162562991 jeho stránku na Facebooku; https://www.facebook.com/Drozalogbo/

Milania Lacko | 23.02.2023

Väčšina ľudí v súčasnosti trpí a má bolesti v rôznych vzťahoch a zdraví, pretože je ťažké opustiť svoju pravú lásku, niekedy sa tvárime, že je všetko v poriadku, ale nie je. Aby sme mali milovaného človeka, snažíme sa nájsť radosť a šťastie aj prostredníctvom puta, ktoré ste si rokmi vytvorili. Voodoo Lord je tu, aby pomohol zlomenému a chorému telu svojimi mocnými kúzlami. Je schopný obnoviť život lásky, ktorý bol preč. Jeho kontakt je voodooconnect60@gmail.com, Whatsapp +2348097014925. Ľuďom so vzťahovými či manželskými a aj zdravotnými problémami odporúčam, aby ho čo najskôr kontaktovali. Tiež pomohol tým, ktorých som odporučil, nájsť riešenia ich vlastných problémov. Je taký skutočný a čestný. Keď ho kontaktujete, nemáte čo stratiť, takže teraz vyhľadajte pomoc.

Milania Lacko | 23.02.2023

Väčšina ľudí v súčasnosti trpí a má bolesti v rôznych vzťahoch a zdraví, pretože je ťažké opustiť svoju pravú lásku, niekedy sa tvárime, že je všetko v poriadku, ale nie je. Aby sme mali milovaného človeka, snažíme sa nájsť radosť a šťastie aj prostredníctvom puta, ktoré ste si rokmi vytvorili. Voodoo Lord je tu, aby pomohol zlomenému a chorému telu svojimi mocnými kúzlami. Je schopný obnoviť život lásky, ktorý bol preč. Jeho kontakt je voodooconnect60@gmail.com, Whatsapp +2348097014925. Ľuďom so vzťahovými či manželskými a aj zdravotnými problémami odporúčam, aby ho čo najskôr kontaktovali. Tiež pomohol tým, ktorých som odporučil, nájsť riešenia ich vlastných problémov. Je taký skutočný a čestný. Keď ho kontaktujete, nemáte čo stratiť, takže teraz vyhľadajte pomoc.


lv102957@gmail.com

Lydia veronika | 21.02.2023

Sem Lydia veronika iz Belgije, zaprosila sem za posojilo v višini 9.000 evrov in mi ga je odobril MICHEAL JOSE FINANCE HOME po 3 dneh od moje vloge. Vsakdo, ki išče zakonito posojilo, bi vas napotil na to podjetje. Res sem hvaležen za pomoč, ki so mi jo dali. Za več informacij lahko stopite v stik z njim na: infomichealfinanceltd@gmail.com ali WhatsApp: +14699724809

dakany.endre@gmail.com

Endre | 18.02.2023

Zdravo,

Imamo certifikat za ponudbo naslednjih vrst posojil ali katere koli vrste financiranja: Zasebno posojilo? Poslovna posojila? Posojilo za konsolidacijo dolga? Izboljšati svoj dom? Naložbeno posojilo? Na voljo krediti? Osebna posojila? Komercialna posojila? Kombinirano posojilo? Konsolidacijska posojila? Če ste zainteresirani, nas kontaktirajte: (dakany.endre@gmail.com)

Nujna posojilna ponudba.

dakany.endre@gmail.com

Endre | 18.02.2023

Ali potrebujete posojilo? osebna posojila? poslovna posojila? hipotekarna posojila? financiranje kmetijstva in projektov? dajemo vse vrste posojil po 2% obrestni meri! Kontaktni email; (dakany.endre@gmail.com)

Ponudba za nujno posojilo.

dakany.endre@gmail.com

Endre | 18.02.2023

Potrebujete hitro dolgoročno ali kratkoročno posojilo z razmeroma nizko obrestno mero do 2 %? Ponujamo poslovno posojilo, osebno posojilo, stanovanjsko posojilo, avtomobilsko posojilo, študentsko posojilo, posojilo za konsolidacijo dolga itd. Če ste zainteresirani, nas kontaktirajte: dakany.endre@gmail.com

Ponudba za nujno posojilo.

Endre | 18.02.2023

Dober dan,

Sem registriran zasebni posojilodajalec. Izdajamo posojila, ki pomagajo ljudem, podjetjem in pravnim osebam, ki morajo vsako leto posodobiti svoje finančno stanje po vsem svetu, z minimalno letno obrestno mero najmanj 2 % v enem letu in dobo odplačevanja 30 let za vse dele svet Posojila izdajamo od 2.000 do 100.000.000 evrov. Posojila so dobro zavarovana za največjo varnost. Zainteresirane osebe se lahko obrnete na e-pošto: dakany.endre@gmail.com

Ponuka pôžičiek medzi jednotlivcami

Petr Kojzar | 17.02.2023

Dobré ráno,
Ponúkam pôžičky od 2 000 do 20 000 000 eur fyzickým osobám z Českej republiky, Slovenska a celého sveta každému, kto je schopný splácať s úrokovou sadzbou od 1,5 % do 3 % ročne. Podľa požadovaného množstva. Robím to v oblasti - Finančná pôžička - Pôžička na bývanie - Investičná pôžička - Pôžička na auto - Konsolidačný dlh - Osobná pôžička - Osobná pôžička - Ste zablokovaný Kontaktujte ma, ak si potrebujete požičať Email: petrkojzar222@gmail.com

lv102957@gmail.com

Lydia veronika | 16.02.2023

Sem Lydia veronika iz Belgije, zaprosila sem za posojilo v višini 9.000 evrov in mi je bilo odobreno pri MICHEAL JOSE FINANCE HOME po 3 dneh od moje vloge. Vsakdo, ki išče zakonito posojilo, bi vas napotil na to podjetje. Res sem hvaležen za pomoč, ki so mi jo dali. Za več informacij lahko stopite v stik z njim na: infomichealfinanceltd@gmail.com ali WhatsApp: +14699724809

Ponuka pôžičiek medzi jednotlivcami

Petr Kojzar | 15.02.2023

Dobré ráno,
Ponúkam pôžičky od 2 000 do 20 000 000 EUR fyzickým osobám z Českej republiky, Slovenska a celého sveta všetkým, ktorí sú schopní splácať s úrokovou sadzbou od 1,5% do 3% ročne. Podľa požadovaného množstva. Robím to v priemysle - Finančná pôžička - Pôžička na bývanie - Investičná pôžička - Pôžička na auto - Konsolidačný dlh - Osobná pôžička - Osobná pôžička - Ste zablokovaný Kontaktujte ma, ak si potrebujete požičať Email: petrkojzar222@gmail.com

dr isikolo je důvěryhodný v pomoci lidem

Bianca Kázecký | 15.02.2023

Som veľmi rád, že sa môžem podeliť o toto moje fantastické svedectvo. Môj život sa za 48 hodín úplne zmenil. Vidím sa v zrkadle a usmievam sa. Prvýkrát po veky dôverujem v seba a svoje schopnosti. Mám svojho priateľa späť v mojom živote s pomocou Dr Isikolo. Ospravedlnil sa 48 hodín po vytvorení kúzla. Povedal, že si uvedomil, že sa v skutočnosti nikdy nechcel rozísť. nezvládol tú emocionálnu batožinu, ktorú som so sebou celý čas nosil. Povedal, že si myslí, že má negatívny vplyv na môj život a že bude najlepšie odísť. Povedal, že je ťažké, že som stále hovoril o minulosti. Obaja sme si navzájom odpustili. Bolo mi povedané, že sú to mesiace. Som živým dôkazom toho, čo DR ISIKOLO dokáže. Ďakujem vám veľmi pekne, doktor Isikolo, za úžasnú vec, ktorú ste urobili v mojom vzťahu. Teraz som taká šťastná. S vašou pomocou sme boli obaja schopní vidieť a hovoriť pravdu jeden druhému. Som veľmi rád, že vás môžem kontaktovať a iniciovať, aby sa to všetko stalo. Každý, kto má problém vo vzťahu, môže kontaktovať Dr Isikolo prostredníctvom e-mailu: isikolosolutionhome@gmail.com alebo mu poslať SMS na WhatsApp: +2348133261196

Petrkojzar222@gmail.com

Petr kojzar | 13.02.2023

Ahoj,
Jednotlivcom z Čiech, Slovenska a celého sveta ponúkam pôžičky od 2 000 do 20 000 000 EUR všetkým ľuďom, ktorí sú schopní splácať s úrokovou sadzbou od 1,5 % do 3 % ročne. Podľa požadovaného množstva. Robím to v oblasti - Finančná pôžička - Pôžička na bývanie - Investičná pôžička - Pôžička na auto - Konsolidačný dlh - Osobná pôžička - Osobná pôžička - Zasekli ste sa Kontaktujte ma, ak si potrebujete požičať Email: petrkojzar222@gmail.com

lv102957@gmail.com

Lydia veronika | 05.02.2023

Sem Lydia Veronika iz Belgije. Zaprosil sem za posojilo v višini 9.000 evrov in MICHEAL JOSE FINANCE HOME mi ga je odobril po 3 dneh od moje vloge Jaz. Za več informacij ga lahko kontaktirate na: infomichealfinanceltd@gmail.com ali WhatsApp: +14699724809

Požiadajte o pôžičku vo výške 2%

Victor Anderson | 03.02.2023

Úverová spoločnosť Victor Anderson, ponúkame pôžičku vo výške 2% v akejkoľvek výške pôžičky potrebnej žiadateľom o pôžičku a naše spracovanie pôžičky je rýchle a spoľahlivé, prosím kontaktujte nás, ak potrebujete pôžičku a poskytneme všetky typy pôžičky. pre bližšie informácie nás kontaktujte cez:

Email: victorloancompany77@gmail.com
whatsapp: +14159967677

LOAN OFFER

CITI LOANS | 31.01.2023

Úverová agentúra Idb poskytuje pôžičky jednotlivcom aj spoločnostiam na vyriešenie vašich finančných problémov pomocou grantu na pôžičku Covid-19. @ citidaleloanapplication@owleyes.ch

ATTENTION

DR MICHAEL PHD. | 31.01.2023

Chcete predať svoju obličku? Hľadáte možnosť predať svoju obličku za peniaze kvôli finančnej kríze a neviete si rady? Potom nás ešte dnes kontaktujte na marialadrimaholyclinic@gmail.com i Cena: 850 000 EUR

Pôžičku

Peter Snyder | 30.01.2023

Potrebujete naliehavú osobnú / podnikateľskú pôžičku? Ak áno, je to opatrnosť tu. Zaobstarajte si dnes spoľahlivú pôžičku s úrokovou sadzbou 1.5% prostredníctvom e-mail našej spoločnosti: ( creditunion014@gmail.com )

Očakávame vašu rýchlu reakciu.

S priateľským pozdravom.
Pán Peter Snyder.

dakany.endre@gmail.com

Endre | 30.01.2023

Iščete poslovno posojilo, osebna posojila, hipoteke, avtomobilska posojila, študentska posojila, posojila za konsolidacijo dolga, nezavarovana posojila, tvegani kapital, po nizki obrestni meri in dostopni obrestni meri 2 %. Odgovorite nam po e-pošti: (dakany.endre@gmail.com) Lep pozdrav.

Nujna posojilna ponudba.

dakany.endre@gmail.com

Ako som dostal pôžičku od: dakany.endre@gmail.com | 25.01.2023

Zanesljiva posojilna ponudba
Nudimo posojila med 2.500 € in 5.200.000 € vsem osebam ali podjetjem, ki so pripravljeni in sposobni odplačati po 2-odstotni obrestni meri. E-pošta: dakany.endre@gmail.com

dakany.endre@gmail.com

Endre | 25.01.2023

Ali potrebujete kakršno koli finančno pomoč? Osebna posojila? Poslovna posojila? Hipotekarna posojila? Posojila podjetjem? Kmetijsko in projektno financiranje? Dajemo posojila po 2-odstotni obrestni meri! Kontakt: (dakany.endre@gmail.com)

Pôžičku ponuka

Peter Snyder | 18.01.2023

Ahoj,

Potrebujete urgentný osobný / obchodný úver? Ak je to tak, riešenie je tu. Kontaktujte nás ešte dnes a získate spoľahlivú pôžičku s úrokovou sadzbou 1.5% až do konca e-mail našej spoločnosti: ( creditunion014@gmail.com )

Očakávame vašu rýchlu odpoveď.

S Pozdravom.
Pán Peter Snyder.

SKUTOČNÉ SPOĽAHLIVÉ ONLINE SLUŽBY MRS.CINDY INVESTMENTS INC@2023 profcindyinvestments@hotmail.com

becky modric | 17.01.2023



DOBRÝ DEN, som tu, aby som vám priniesol dobré správy z ponuky pôžičiek PROF CINDY INVESTMENTS, prázdnych bankomatových kariet a bitcoinových investícií. Snažili ste sa získať skutočného veriteľa pôžičky, MINULÝ TÝŽDEŇ som dostal od Prof. Cindy Alberto svoju podnikateľskú pôžičku vo výške 780 230,00 €, aby som mohol začať podnikať. Potrebujete prázdnu kartu bankomatu alebo bitcoin a pri pokuse o ich získanie bol problém? Tu je ponuka prázdnej bankomatovej karty Prof Cindy Investments, ponuka pôžičky, ponuka bitcoinov/vymáhania, ktorú je možné ľahko a cenovo dostupné a môže vám byť doručená 48 hodín po tom, čo ste od nej urobili objednávku e-mailom profcindyinvestments@hotmail.com

SKUTOČNÉ SPOĽAHLIVÉ ONLINE SLUŽBY MRS.CINDY INVESTMENTS INC@2023
profcindyinvestments@hotmail.com

dakany.endre@gmail.com

Endre | 15.01.2023

Specializirani smo za zagotavljanje široke palete storitev, kot so posojila, stanovanjska posojila, vzajemni skladi, osebna posojila, zdravstvena posojila, poročna posojila, nepremičninska posojila, posojila za ustanovitev podjetja in posojila za podjetja. lahko uredimo kakršno koli posojilo, ki ustreza vašemu proračunu, po zelo nizki obrestni meri. Če vas zanima, nas kontaktirajte še danes preko e-pošte: [dakany.endre@gmail.com]

dr.azensacredtemple@gmail.com

Marie Simone | 14.01.2023

Pred niekoľkými mesiacmi môj manžel povedal, že sa cíti depresívne, kedykoľvek je so mnou, a potrebuje sa rozísť. Bola som zmätená a príliš zranená, ale neviem, čo sa v našom vzťahu pokazilo, čo ho podnietilo k rozchodu, plakala som kamarátke a ona mi povedala, ako jej doktor Azen obnovil vzťah s jeho kúzlom. Bol som presvedčený a poslal som správu Dr Azenovi cez WhatsApp: +2248133500051. Zareagoval a sľúbil, že mi pomôže, že manžel sa ku mne vráti. Urobil som, ako mi povedal doktor Azen. O pár dní prišiel môj manžel domov s prosbou o odpustenie. Teraz ma tak priťahuje, akoby sa nikdy nič nestalo a žijeme šťastne. Máte nejaký manželský a zdravotný problém? Dr Azen je riešením pre všetkých. Môžete ho kontaktovať cez WhatsApp: +2348133500051 alebo e-mailom

dakany.endre@gmail.com

Endre | 06.01.2023

Dajemo posojila za pomoč ljudem, podjetjem, ki morajo posodobiti svoje finančno stanje po vsem svetu, zelo nizke letne obrestne mere, tako nizke kot 2% v enem letu - 30 let odplačevanja futamido v katerem koli delu sveta. Posojila nudimo v razponu od 2.000 do 500.000.000 €. Posojila so dobro zavarovana in največja varnost je najpomembnejša. Zainteresirana oseba naj nas kontaktira na e-mail: (dakany.endre@gmail.com)

Ponudba posojila.

dakany.endre@gmail.com

Endre | 26.12.2022

Specializirani smo za zagotavljanje široke palete storitev, kot so posojila, stanovanjska posojila, vzajemni skladi, osebna posojila, zdravstvena posojila, poročna posojila, nepremičninska posojila, posojila za ustanovitev podjetja in posojila za podjetja. lahko uredimo kakršno koli posojilo, ki ustreza vašemu proračunu, po zelo nizki obrestni meri. Če vas zanima, nas kontaktirajte še danes preko e-pošte: [dakany.endre@gmail.com]

dakany.endre@gmail.com

Endre | 26.12.2022

Specializirani smo za zagotavljanje široke palete storitev, kot so posojila, stanovanjska posojila, vzajemni skladi, osebna posojila, zdravstvena posojila, poročna posojila, nepremičninska posojila, posojila za ustanovitev podjetja in posojila za podjetja. lahko uredimo kakršno koli posojilo, ki ustreza vašemu proračunu, po zelo nizki obrestni meri. Če vas zanima, nas kontaktirajte še danes preko e-pošte: [dakany.endre@gmail.com]

dakany.endre@gmail.com

Endre | 22.12.2022

Potrebujete hiter, dolgoročen ali kratkoročni kredit z relativno nizko obrestno mero do 2 %? Poslovno posojilo, osebno posojilo, stanovanjsko posojilo, avtomobilsko posojilo, študentsko posojilo, posojilo za konsolidacijo dolga itd. ponujamo, ne glede na vašo boniteto. Osebna posojila (zavarovana in nezavarovana), poslovna posojila (zavarovana in nezavarovana), konsolidacijsko posojilo in več. Za več informacij o ponudbi posojila nas kontaktirajte in rešili bomo vaš finančni problem. kontaktirajte nas po e-pošti: dakany.endre@gmail.com

Pujcky a uvery

Alena Jana | 16.12.2022

Nabízím vám výhodný financní úver pro celou Ceskou republiku s rychlým vyrízením už do 24 hodin vcetne vyplacení financí. Mužete žádat o úver od 50.000 Kc až do 60.000.000 Kc. Splatnost tohoto úveru se dá nastavit až na 240 mesícu. Rychlý a efektivní schvalovací proces s velkou pruchodností schválených žádostí. Tento úver mužete využít na cokoliv budete potrebovat. Víc informací získáte na emailu: kdfin11@gmail.com a whatsApp +420608758113

svedectvo

miriam | 11.12.2022





NAJLEPŠÍ KÚZELNÍK NA VYRIEŠENIE VŠETKÝCH VAŠICH MANŽELSKÝCH A FINANČNÝCH PROBLÉMOV SO 100% ZARUČENÝMI VÝSLEDKAMI

Volám sa Miriam z Bratislavy, chcem dosvedčiť, ako DR OSUNOGIE použil svoje mocné kúzlo na záchranu môjho manželstva. Žiadam vás, aby ste túto správu neignorovali. S manželom sme manželmi už asi 7 rokov. Boli sme šťastne ženatí a mali sme dve deti, chlapca a dievča. Pred 3 mesiacmi som si u neho začala všímať zvláštne správanie a o pár týždňov som zistila, že môj manžel sa s niekým stretáva. Začal sa vracať neskoro z práce a už sa takmer nestaral o mňa ani o deti, niekedy ide von a nevráti sa domov asi 2-3 dni. Urobil som všetko, čo som mohol, aby som tento problém napravil, ale všetko bezvýsledne. Bol som veľmi znepokojený a potreboval som pomoc. Keď som jedného dňa prechádzal internetom, narazil som na webovú stránku, ktorá naznačovala, že DR. OSUNOGIE môže pomôcť vyriešiť manželské problémy, obnoviť narušené vzťahy atď. Tak som cítil, že by som mu mal dať šancu. Kontaktoval som ho a on mi urobil kúzlo. O dva dni za mnou môj manžel prišiel a ospravedlnil sa za krivdy, ktoré urobil, a sľúbil, že to už nikdy neurobí. Odvtedy sa všetko vrátilo do starých koľají. Moja rodina a ja opäť žijeme spolu šťastne. Všetko vďaka DR. OSUNOGIE. Ak potrebujete kúzlo, ktoré dokáže zoslať kúzlo, ktoré skutočne funguje, odporúčam vám ho kontaktovať. Nesklame vás. Odporúčam vám kontaktovať DR OSUNOGIE, pretože je to správny muž, ktorý vám pomôže vyriešiť všetky vaše duchovné problémy pomocou jeho mocného kúzla. KONTAKTUJTE HO (osunogie@gmail.com)

Testimony

Federica | 11.12.2022

Moje svedectvo

Bola som naozaj smutná a zranená, keď sa môj 13-ročný manžel rozhodol opustiť ma kvôli dievčaťu, ktoré je oveľa mladšie ako ja. Môj manžel je bohatý a dobre sa mu darí, takže si naňho pozrelo veľa dám. Je to milujúci a starostlivý muž, ale táto konkrétna mladá dáma ho chytila zvláštnym spôsobom, ktorý som nedokázal vysvetliť. V určitom momente som myslela, že jej vezmem život, pretože môj manžel ju naozaj miloval, ale priateľ ma od tohto činu odradil. Musel som hľadať duchovnú pomoc na internete a potom som uvidel kráľovnú Zazi, ktorá veľa ľudí vydávala rôzne svedectvá o dobrých skutkoch a obnove manželstva. Vzal som jej e-mail queenzazi1000@gmail.com z jedného zo svedectiev a kontaktoval som ju. Povedal som jej o svojich problémoch a ona mi dala pokyny, ktorými sa mám riadiť. do 7 dní Môj manžel prerušil všetky komunikačné prostriedky s tou zlou dámou a prosil ma o odpustenie. Veľmi pekne ďakujem kráľovnej Zazi, dúfam, že uvidíte toto svedectvo, pretože som sľúbil, že sa o svedectvo podelím, ak mi pomôžete. môžete ju kontaktovať aj na WhatsApp: +2349125496538

svedectvo

clara | 10.12.2022



Moje meno je CLARA. Chcem poďakovať DR OSUNOGIE za to, že mi priviedla späť môjho bývalého manžela. Nikto ma nedokázal prinútiť veriť, že list, ktorý sa chystám napísať, jedného dňa skutočne bude napísaný. Bol som najväčší skeptik na svete. Nikdy som neveril na magické kúzla alebo niečo podobné, ale spoľahlivý zdroj (veľmi blízky spolupracovník) mi povedal, že Trust je veľmi oddaná, nadaná a talentovaná osoba, bola to jedna z najlepších vecí, aké som kedy zažil. hotový. Môj milostný život bol v troskách; Mal som za sebou dva rozvody a bol som na pokraji tretieho. Jednoducho som nedokázala čeliť ďalšiemu rozvodu a chcela som sa viac snažiť, aby náš vzťah fungoval, no môjmu manželovi to zrejme nevadilo. a znova sa so mnou rozišiel. Bol som zmätený a nevedel som, čo mám robiť, skôr sa spojili s DR OSUNOGIE. Urobil kúzlo lásky, vďaka ktorému sa môj manžel vrátil ku mne. Teraz sme so sebou veľmi spokojní. DR OSUNOGIE mu umožňuje uvedomiť si, ako veľmi sa navzájom milujeme a potrebujeme. Tento muž je skutočný a dobrý. Môže vám tiež pomôcť napraviť váš nefunkčný vzťah. Mám späť svojho manžela! Bolo to ako zázrak! Zrazu chcel ísť do manželskej poradne a v milostnom živote sa nám darí veľmi, veľmi dobre. kontaktný e-mail (osunogie@ gmail.com)

get help

Brandy Kelvin | 06.12.2022

Dobrý deň, volám sa BRANDY KELVIN z USA, chcem podať svedectvo širokej verejnosti o tom, ako môj vzťah obnovila veľmoc Dr. Ayo Po troch mesiacoch osamelosti mi po kontakte s Dr. Ayo zavolal môj bývalý milenec že chce, aby sme sa vrátili a začali mať opäť dobrý domov, teraz sme šťastne ženatí s deťmi. Všetko vďaka Dr, Ayo za jeho duchovnú pomoc. Môžete ho kontaktovať na jeho e-maile, ak máte podobný problém alebo akékoľvek riešenie, ktoré by ste mohli potrebovať, prácu, rozvod, povýšenie na vašom pracovisku, liečenie, kúzlo peňazí atď. Môžete ho kontaktovať prostredníctvom e-mailu: drayospell@gmail.com ALEBO Whatsapp alebo zavolajte cez +2347055691377

1) Kúzla lásky
2) Kúzla stratenej lásky
3) Rozvodové kúzla
4) Manželské kúzla
5) Kúzlo viazania.
6) Rozchodové kúzla
7) Kúzlo lotérie

dakany.endre@gmail.com

Endre | 06.12.2022

Zdravo!

Ponujamo različne vrste posojil, od: osebnih posojil, poslovnih posojil, posojil za konsolidacijo dolgov, financiranja avtomobilov/kmetijstva in stanovanjskih posojil. Zagotovite si dostop do teh posojil po dostopni obrestni meri s prilagodljivo dobo odplačevanja od 6 mesecev do 20 let. Pomagamo tudi izvajalcem in kmetom pri nakupu lastnih strojev. Za več informacij o tej ponudbi nas kontaktirajte: (dakany.endre@gmail.com)

dakany.endre@gmail.com

Endre | 26.11.2022

Pozdravljeni, ali iščete posojilo za konsolidacijo dolga, nezavarovano posojilo, poslovno posojilo, hipotekarno posojilo, avtomobilsko posojilo, študentsko posojilo, osebno posojilo, tvegani kapital itd.? Sem zasebni posojilodajalec, ki posoja podjetjem in posameznikom z nizko in razumno obrestno mero 2 %. Pošljite e-pošto na: dakany.endre@gmail.com

dakany.endre@gmail.com

dakany.endre@gmail.com | 22.11.2022

Pozdravljeni, ali iščete posojilo za konsolidacijo dolga, nezavarovano posojilo, poslovno posojilo, hipotekarno posojilo, avtomobilsko posojilo, študentsko posojilo, osebno posojilo, tvegani kapital itd.? Sem zasebni posojilodajalec, ki posoja podjetjem in posameznikom z nizko in razumno obrestno mero 2 %. Pošljite e-pošto na: dakany.endre@gmail.com

dakany.endre@gmail.com

dakany.endre@gmail.com | 22.11.2022

Pozdravljeni, ali iščete posojilo za konsolidacijo dolga, nezavarovano posojilo, poslovno posojilo, hipotekarno posojilo, avtomobilsko posojilo, študentsko posojilo, osebno posojilo, tvegani kapital itd.? Sem zasebni posojilodajalec, ki posoja podjetjem in posameznikom z nizko in razumno obrestno mero 2 %. Pošljite e-pošto na: dakany.endre@gmail.com

dakany.endre@gmail.com

Endre | 22.11.2022

Pozdravljeni, ali iščete posojilo za konsolidacijo dolga, nezavarovano posojilo, poslovno posojilo, hipotekarno posojilo, avtomobilsko posojilo, študentsko posojilo, osebno posojilo, tvegani kapital itd.? Sem zasebni posojilodajalec, ki posoja podjetjem in posameznikom z nizko in razumno obrestno mero 2 %. Pošljite e-pošto na: dakany.endre@gmail.com

LOVE

Bridget Helen | 09.11.2022

Ljubezen je lepa, če imaš nekoga, s katerim jo lahko deliš. Dr. Ekpen ogiogun je zelo pristen čarovnik in zelo edinstven ter močan in moder človek. Nisem mogla zanositi, ker sem imela težave s plodnostjo. Mož se je zaradi tega ločil od mene. Bila sem tako zaskrbljena in vedno sem jokala in celo razmišljala sem o samomoru, toda prijateljica me je predstavila velikemu človeku po imenu dr. Ekpen ogiogun, ki ji je tudi pomagal pri njeni težavi. Dala mi je njegov e-poštni naslov in kontaktiral sem ga ter mu vse razložil. Zagotovil mi je, da mi bo pomagal in naj me ne skrbi. Dr. Ekpen ogiogun je znova prinesel veselje v moje življenje in mojo družino, tako da mi je vrnil moža s svojimi duhovnimi močmi, da sem zanosila, da je ozdravil rakavo bolezen moje sestre in da je s svojo posebnostjo ozdravil tudi virus HIV mojega bratranca. pooblastila, prav tako pa je mojega polbrata prisilil, da je zadel na loteriji 2 milijona dolarjev. Dr. Ekpen ogiogu  je res nadarjen, neverjeten in zelo dober človek, ki resnično ve, kako bolje opravljati svoje delo, in če ne bi bilo njega, v kaj bi se obrnilo moje življenje? Dr Ekpen ogiogun najlepša hvala in nikoli ne bom nehal govoriti o vaših velikih dejanjih. Besede ne morejo opisati, koliko dobrega ste storili zame in mojo družino in verjamem, da tudi tisoč besed ne bo dovolj, da bi opisali vaša dobra velika dela. Če potrebujete kakršno koli duhovno pomoč, zakaj ne bi šli k dr. Ekpenu ogiogunu? samo kontaktirajte dr. Ekpena ogioguna na njegov e-poštni naslov: (ekpenogiogunspellcaster@gmail.com) in pomagal vam bo. Dr Ekpen ogiogun je neškodljiv, varen in zanesljiv, zato se obrnite nanj in poiščite rešitev. Hvala dr. Ekpen ogiogun. ekpenogiogunspellcaster@gmail.com ali njegovo številko Whatsapp. +2347045604010

dakany.endre@gmail.com

Endre | 06.11.2022

Pozdravljeni, ali iščete posojilo za konsolidacijo dolga, nezavarovano posojilo, poslovno posojilo, hipotekarno posojilo, avtomobilsko posojilo, študentsko posojilo, osebno posojilo, tvegani kapital itd.? Sem zasebni posojilodajalec, ki posoja podjetjem in posameznikom z nizko in razumno obrestno mero 2 %. Pošljite e-pošto na: dakany.endre@gmail.com

georgeanderson.loanfirm255@gmail.com

George | 05.11.2022

Pozdravljeni, ali potrebujete 100-odstotno financiranje, ali imate finančne težave, ali so vas lokalne banke zavrnile, ali potrebujete nujno posojilo, kot je posojilo za montažo, posojilo za plačilo računov, študentsko posojilo, stanovanjsko posojilo, poslovno posojilo itd. , naj se zainteresirane osebe obrnejo na spomladanski kredit preko e-pošte: georgeanderson.loanfirm255@gmail.com

Potrebujete si požičať rýchlo a bezpečne?

haviarova jarmila | 10.10.2022


Rýchla pôžička od 1000 € do 500 000 000 € do 48 hodín
Napriek všetkým vašim finančným ťažkostiam som pripravený vám pomôcť. Môj úver je otvorený jednotlivcom a spoločnostiam, ktoré sú schopné rešpektovať právo na financovanie a zmluvu, ktorú budeme musieť podpísať. kontaktujte ma e-mailom: haviarova768@gmail.com

Re:Potrebujete si požičať rýchlo a bezpečne?

1 | 06.11.2022

555

Re:Potrebujete si požičať rýchlo a bezpečne?

1 | 06.11.2022

555

Re:Potrebujete si požičať rýchlo a bezpečne?

1 | 06.11.2022

555

Re:Potrebujete si požičať rýchlo a bezpečne?

1 | 06.11.2022

555

Re:Potrebujete si požičať rýchlo a bezpečne?

1 | 06.11.2022

555

Re:Potrebujete si požičať rýchlo a bezpečne?

1 | 06.11.2022

555

Re:Potrebujete si požičať rýchlo a bezpečne?

1 | 06.11.2022

555

Re:Potrebujete si požičať rýchlo a bezpečne?

1 | 06.11.2022

555

Re:Potrebujete si požičať rýchlo a bezpečne?

1 | 06.11.2022

555

Re:Potrebujete si požičať rýchlo a bezpečne?

1 | 06.11.2022

555

Re:Potrebujete si požičať rýchlo a bezpečne?

1 | 06.11.2022

555

Re:Potrebujete si požičať rýchlo a bezpečne?

1 | 06.11.2022

555

Re:Potrebujete si požičať rýchlo a bezpečne?

1 | 06.11.2022

555

Re:Potrebujete si požičať rýchlo a bezpečne?

1 | 06.11.2022

555

Re:Potrebujete si požičať rýchlo a bezpečne?

1 | 06.11.2022

555

Re:Potrebujete si požičať rýchlo a bezpečne?

1 | 06.11.2022

555

Re:Potrebujete si požičať rýchlo a bezpečne?

1 | 06.11.2022

555

Re:Potrebujete si požičať rýchlo a bezpečne?

1 | 06.11.2022

555

Re:Potrebujete si požičať rýchlo a bezpečne?

1 | 06.11.2022

555

1 waitfor delay '0:0:15' --

1 | 06.11.2022

555

vo9bVJPW'; waitfor delay '0:0:15' --

1 | 06.11.2022

555

eyHFZR1o' OR 30=(SELECT 30 FROM PG_SLEEP(15))--

1 | 06.11.2022

555

z3XOYkDl') OR 753=(SELECT 753 FROM PG_SLEEP(15))--

1 | 06.11.2022

555

35PzxTUi')) OR 562=(SELECT 562 FROM PG_SLEEP(15))--

1 | 06.11.2022

555

Ali potrebujete posojilo

Hermes | 22.09.2022

Ali potrebujete posojilo? Če da, kontaktne informacije spodaj.
kontaktni e-naslov: skyfinance88@gmail.com
Whatsapp: +17186917827

DO YOU NEED FINANCES

dr james eric | 20.09.2022

We offer loans at low Interest rate. Business loans and Personal loans are available. If you are In Debt we still offer you a loan since we are the last bus stop in financial Help contact us WhatsApp No:+918929509036 financialserviceoffer876@gmail.com Dr. James Eric

dakany.endre@gmail.com

Endre | 14.09.2022

Ali potrebujete posojilo? zasebno posojilo? Poslovna posojila? Božični kredit Hipotekarni kredit? Kmetijsko in projektno financiranje? Ponujamo vse vrste posojil po 2% obrestni meri! Kontaktni e-naslov: (dakany.endre@gmail.com)

Ali potrebujete posojilo?

dakany.endre@gmail.com

Endre | 14.09.2022

Ali potrebujete posojilo? zasebno posojilo? Poslovna posojila? Božični kredit Hipotekarni kredit? Kmetijsko in projektno financiranje? Ponujamo vse vrste posojil po 2% obrestni meri! Kontaktni e-naslov: (dakany.endre@gmail.com)

Ali potrebujete posojilo?

Záznamy: 1 - 100 zo 1092
1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>

Pridať nový príspevok