Hirte, Dr. med. Martin

26.07.2010 15:31

fotografia - Dr. Martin Hirte        Som ročník 1954 a vyrastal som v Bambergu (Oberfranken) a Straubingu (Niederbayern). Po ukončení štúdia medicíny v Regensburgu a Mníchove som absolvoval odborné lekárske vzdelanie ako pediater taktiež v Regensburgu a Mníchove (Nemocnica Harlaching). Som šťastne ženatý otec štyroch detí.

       Homeopatiu som študoval a diplom získal u Nemeckého centrálneho spolku homeopatických lekárov (Deutscher Zentralverein homöopathischer Ärzte), ďalšie vzdelávanie u Paula Herscu („Herscu-diplom“). Od jesene 1990 pracujem ako pediater so zameraním na klasickú homeopatiu. Odvtedy som aj členom jedného "kruhu homeopatickej kvality" (nem. "eines homöopathischen Qualitätszirkels").

       Prednášal som o témach týkajúcich sa homeopatie a očkovania na rozličných podujatiach Centrálneho spolku homeopatických lekárov a Spoločnosti antroposofických lekárov. Od roku 2007 sa zúčastňujem ako referent na výročných večeroch o očkovaní v Divadle Leo 17.

       Som autorom alebo spoluautorom týchto kníh:

       Adresa ordináce:

Praxis für Kinderheilkunde und klassische Homöopathie (Ordinácia pediatrie a klasickej homeopatie)
Dr. med. Martin Hirte & Dr. med. Christine Bäumler
Tal 14, 80331 München (Mníchov)
(stanica metra/železnice "Marienplatz")
Tel.: (089) 399934
Fax: (089) 33019828
E-mail: martin.hirte@t-online.de

 

       Podľa nemeckého práva nie je povolené poskytovať lekárske poradenstvo cez elektronickú poštu. Prosím, neposielajte mi z tohto dôvodu e-mailom žiadne písomné medicínske otázky.

       Môj profesný titul mi bol udelený v Nemecku. Príslušná lekárska komora je Bavorská krajská lekárska komora (www.blaek.de). Na jej webovej stránke nájdete aj profesijný kódex.

       Uverejnenie externých odkazov môže podľa platných právnych ustanovení znamenať spoluzodpovednosť za ich obsah. Z tohto právnického dôvodu sa vyslovene dištancujem od obsahov všetkých odkazovaných stránok.

 Dr. med. Martin Hirte

 

       Pôvodné stránky "Impressum" a "Zu meiner Person"
       z nemčiny preložila Ing. Blanka Nemčíková
       a jazykovo upravil
Ing. Marián Fillo.