Hanebný vakcinacista Dr. Paul Offit učil lekárov, ako majú šikanovať rodičov, čo odmietajú očkovanie

12.01.2016 19:39

NaturalNews.com12.I.2016Jennifer Lea Reynolds

 

    Pôvodný článok Shameless vaccine pusher Paul Offit teaches doctors to bully parents into blindly injecting their children with mercury and aluminum
    z angličtiny preložil Ing. Marián Fillo.

 

    Podobne ako malý násilník na detskom ihrisku, ktorý chce, aby všetci videli veci rovnako ako on, a ktorý má odpoveď na všetko, Dr. Paul Offit nedávno učil iných lekárov, ako majú odpovedať rodičom, ktorí sa odvážili pochybovať o tom, či ich dieťa vôbec potrebuje nejaké očkovanie.

ilustračný obrázok    Dr. Offit, ktorý je uznávaným detským lekárom na Pennsylvánskej univerzite, silným obhajcom očkovania detí a spolu-vynálezcom očkovacej látky proti rotavírusom, vychrlil celý rad otázok na lekárov sťaby súčasť niekoľkých cvičných scenárov rozhovoru medzi pacientom a lekárom.

 

Lekcia v ovplyvňovaní myslenia zaujímajúcich sa pacientov

    Cieľom tejto prednášky na Kalifornskej univerzite v Los Angeles (angl. University of California, Los Angeles = UCLA), ktorá mala hojnú účasť, bolo pomôcť lekárom oboznámiť sa s otázkami a argumentami, ktoré môžu použiť neočkujúci rodičia, a následne ich zvládnuť pomocou hromady otrepaných odpovedí, navrhnutých na to, aby zmenili zmýšľanie nerozhodných rodičov. Základným príkazom bolo odvrátiť rodičov od zdrojov, ktoré nehovoria o očkovaní nič dobré, od rozhovorov s inými rodičmi v detskej herni či na detskom ihrisku, ako aj od výskumu na internete.

    „Viem, že vy lekári stále tvrdíte, že očkovanie nespôsobuje autizmus,“ povedal Dr. Offit, hrajúc úlohu ustarosteného rodiča. „Ak je to pravda, tak prečo je autizmus uvedený v príbalovom letáku tejto vakcíny?“ Spýtal sa túto otázku lekára v prednáškovej sále, ktorý rýchlo „rodičovi“ odpovedal, že príbalové letáky uvádzajú „príznaky v časovej následnosti po očkovaní“, ktoré nemusia byť priamo spôsobené danou očkovacou látkou.

    Rozhovor pokračoval a nakoniec Dr. Offit vysvetlil poslucháčom, že akékoľvek zhoršenie zdravia, ktoré nastalo do 6 týždňov od očkovania (bez ohľadu na to, o čo ide), musia výrobcovia očkovacích látok uviesť v príbalovom letáku. V snahe zamiesť neblahé následky očkovania vakcínami s obsahom ortuti a hliníka použil príklad očkovacej látky proti ovčím kiahňam:

„Ak sa pozriete na pôvodný príbalový leták očkovacej látky proti ovčím kiahňam, píše sa v ňom, že ‚zlomenina nohy bola spojená s týmto liečivom‘.“

 

Poslucháči prednášky Dr. Offita tlieskali jeho snahe o vymývanie mozgov

    Poslucháčka Dr. Lisa Stern, ktorá povedala, že rodičia jej malých pacientov, ktorí sú zvyčajne dobre postavení a dobre informovaní, sa jej stále vypytujú na očkovanie detí, považovala túto prednášku za prínos:

„V skupinách mamičiek malých detí a na detskom ihrisku koluje množstvo dezinformácií. Čím viac sú ľudia vzdelaní a čím viac voľného času majú, tým viac si tvoria vlastné postoje a názory.“

    Odkedy sú vzdelanie a vlastné postoje či názory na nejakú vec niečím zlým?

 

Rodiny a dokonca aj lekári sú si veľmi dobre vedomí vážnych zdravotných rizík očkovania

    Zatiaľ stále príliš málo ľudí vie o neblahých účinkoch očkovania.

    Pozrime sa napr. na mladé dievča z Floridy, ktoré len pár dní po tohtoročnom očkovaní proti chrípke dostalo vážne ochorenie mozgu, ktoré pripútalo jej (kedysi zdravé) telo na invalidný vozík a kvôli ktorému teraz prijíma potravu rúrkou. Čo by asi povedali priatelia a príbuzní piatich starších ľudí, ktorí žili v domove sociálnych služieb a ktorí zomreli do týždňa od očkovania proti chrípke v novembri?

    Dokonca aj samotní lekári vedia viac než len veriť zavádzaniu, ktoré Dr. Offit podľa očakávania chrlí.

    Illinoiská lekárka Dr. Toni Bark prežila úplný obrat v otázke očkovania. Vysvetľuje, že koncom 80. rokov 20. storočia mala starosti s rodičmi, ktorí nechceli dať svoje dieťa očkovať. Pripúšťa však zároveň, že o nežiaducich účinkoch očkovania jej toho veľa nepovedali. O 10 rokov neskôr začala študovať klasickú homeopatiu a teraz je lekárkou, ktorá je na strane rodičov, s ktorými predtým viedla spory:

„Môžem povedať, že medzi mojimi pacientami sú deťmi s chronickými chorobami len očkované deti. A žiadne z detí, čo neboli očkované, nie je trvale na liekoch. Žiadne nemá chronickú chorobu. Nespomínam si na žiadne, ktoré by malo ľubovoľnú chronickú chorobu. Ani jedno.“

    Pokračuje tým, že keď bola nemocničnou lekárkou na pohotovosti, pozorovala, ako rodičia donášali svoje deti s kŕčmi, napínajúce svoje chrbtice do tvaru luku (do oblúka). Kde boli predtým? Hovorí, že:

    „V ten deň alebo deň predtým boli na očkovaní.“

 

Zdroje: