Gardasil/Silgard - Smrtiaca vakcína vnucovaná miliónom mladých chlapcov a dievčat po celom svete

18.03.2011 00:32

NaturalNews.com - 13.I.2011 - Anthony Gucciardi

 

       Pôvodný článok "Gardasil Exposed - Deadly vaccine pushed on millions of young boys and girls worldwide"
       z angličtiny preložila Jana Chritzová a jazykovo upravil Ing. Marián Fillo.

 

       Gardasil (na Slovensku sa predáva pod menom Silgard - pozn. prekl.) je vakcína spájaná s viacerými úmrtiami a vyše 8.000 nežiaducimi reakciami. Pred nedávnom FDA (U.S. Food and Drug Administration = Úrad pre kontrolu potravín a liečiv v USA; obdoba slovenského Štátneho ústavu pre kontrolu liečiv - pozn. red.) odsúhlasil použitie tejto smrtiacej vakcíny proti rakovine konečníka. To znamená, že k miliónom mladých mužov a žien, ktorých "chráni" pred ľudským papilomavírusom (HPV), pribudne ďalšia cieľová skupina - muži a ženy do 26 rokov, u ktorých bude použitý ako "prevencia" proti rakovine konečníka. Do januára 2010 bol Gardasil spojený s 49 úmrtiami a nespočetnými nežiaducimi účinkami, zatiaľčo rakovina súvisiaca s HPV je zodpovedná len za jedno percento všetkých úmrtí na rakovinu (v USA - pozn. prekl.). Prečo je teda celosvetovo odporúčaný miliónom ľudí?

       Do júna 2009 bolo vakcínou Gardasil očkovaných 15 miliónov dievčat. 49 mŕtvych z 15 miliónov, to sa nemusí zdať veľa. Avšak, nanešťastie, prípadov extrémnych nežiaducich účinkov očkovania je oveľa viac. V podstate množstvo nežiaducich reakcií bolo tak vysoké, že musela zakročiť Judicial Watch, skupina usilujúca sa o odhalenie korupcie vo vláde. Od mája 2009 do septembra 2010 bol Gardasil daný do súvislosti s 3.589 nežiaducimi reakciami a 16 úmrtiami. Podľa dôkazov FDA boli mnohé z týchto 3.589 nežiaducich reakcií zničujúce. 213 prípadov trvalých následkov, 25 prípadov Guillain-Barrého syndrómu, a 789 ďalších závažných hlásení.

       V auguste 2008 CDC (Centers for Disease Control and Prevention = Stredisko pre kontrolu a prevenciu chorôb v USA; obdoba slovenského Úradu verejného zdravotníctva - pozn. red.) požadovalo minimálne jednu dávku očkovania Gardasilom od všetkých 11- až 26-ročných prisťahovalcov, plánujúcich vstup na územie USA. Požiadavka vychádzala zo zákona z r. 1996, ktorý prikazoval očkovanie imigrantov všetkými vakcínami doporučenými vládou Spojených štátov. Na rozdiel od prisťahovalca hľadajúceho útočisko v krajine, občan USA však môže odmietnuť akékoľvek očkovanie, ktoré si neželá. Kým bolo toto nariadenie 14.XII.2009 zrušené, postihlo nespočetné možstvo imigrantov, najmä žien plánujúcich mať deti. Podľa hlásení 28 žien potratilo do 30 dní od očkovania Gardasilom. Odpoveďou FDA bolo, že to nie je hodné vyšetrovania. Napriek vyhláseniam FDA o absolútnej bezpečnosti Gardasilu, niektorí vládni predstavitelia vyjadrili znepokojenie nad faktom, že Gardasil bol vôbec odporučený americkým občanom.

       Jon Abramson, bývalý predseda výboru pre imunizáciu CDC, povedal:

"Keby sme o tom vedeli, povedali by sme, že to nie je dobrý nápad."

       Dr. Diane Harper bola vedúcou výskumníčkou pri vývoji ako Gardasilu, tak i jemu podobného Cervarixu. Vedúca pozícia vo výskumnom tíme umožnila Dr. Diane Harper podrobný pohľad na účinky Gardasilu, o ktorých hovorí už viac než rok. Podľa Dr. Diany Harper by Gardasil zmohol v boji proti rakovine krčka maternice len veľmi málo a prinajmenšom by nemal byť odporúčaný deťom do 15 rokov.

       Nanešťastie, CDC nesúhlasilo a vychvaľujúc protirakovinové účinky Gardasilu dokonca zašlo tak ďaleko, že ho odporučilo 9-ročným dievčatám. Podľa Dr. Diane Harper ustúpi 70% všetkých nákaz HPV do roka, a do dvoch rokov toto percento stúpa na 90%. Počas prejavu na 4. medzinárodnej verejnej konferencii o očkovaní (4th International Public Conference on Vaccination) odhalila Dr. Diane Harper riziko spojené s Gardasilom. Namiesto očakávaného propagovania vakcíny povedala pravdu. Poslucháči boli ohromení.

       Joan Robinson, zástupkyňa redaktora v Population Research Institute (Ústav na výskum obyvateľstva), povedala:

"Z prednášky som odišla s dojmom, že riziko nežiaducich účinkov očkovania Gardasilom je oveľa vyššie než riziko rakoviny krčka maternice. Nemôžem si pomôct, ale musím sa opýtať: Prečo vôbec potrebujeme takúto vakcínu?"

       Odborníci prehovorili, a dokumenty boli zverejnené. Gardasil je smrtiaca injekcia, o ktorej sa hovorí, že vylieči nákazu, pri ktorej je 90%-ná šanca na samovyliečenie sa do dvoch rokov. Po neúspešnom pokuse Ricka Perryho vnútiť Gardasil školopovinným dievčatám v Texase je jasné, že svet odhalil pravdu o Gardasile. Výsledok skúmania je jednoznačný: vyhýbajte sa tejto smrtiacej očkovacej látke širokým oblúkom.

 

Zdroje: