Firma Walgreens uvádza darčekovú poukážku na očkovanie proti chrípke - darujte vakcínu

20.08.2010 10:32

NaturalNews.com - 18.VIII.2010 - Mike Adams

 

       Pôvodný článok "Walgreens announces flu shot gift card; give the 'gift' of a vaccine"
       z angličtiny preložil Ing. Marián Fillo.

 

       Leto ešte neskončilo a veľký tlak na masové očkovanie celého obyvateľstva už začal. CDC (= Centers for Disease Control and Prevention = Stredisko pre kontrolu a prevenciu chorôb; obdoba nášho Úradu verejného zdravotníctva - pozn. prekl.) začalo tento nátlak nedávnym odporučením očkovania všetkých ľudí proti chrípke - vrátane bábätiek, tehotných žien a ľudí s oslabenou imunitou. Firma Walgreens sa pridala k tomuto očkovaciemu humbuku, keď uviedla niečo vskutku výstredné: Darčekovú poukážku na očkovanie proti chrípke.

       Za 29,99 dolára si môžete kúpiť vo svojej najbližšej pobočke Walgreens túto darčekovú poukážku, ktorá (ako vysvetľuje Walgreens na svojej stránke) je "spôsobom ako pomôcť viac občanom USA zostať zdraví počas nadchádzajúcej chrípkovej sezóny darovaním očkovania proti chrípke."

       Pozrite si túto darčekovú poukážku proti chrípke v plnej veľkosti tu: https://www.naturalnews.com/images/Walgreens-Giftcard-290x445.jpg

       Samozrejme, ak ste dali svojím priateľom do daru vitamín D, nebudú potrebovať očkovanie proti chrípke, t.j. bodnutie do ramena ostrou ihlou. Znovu a znovu sa ukazuje, že Vitamín D pracuje lepšie než očkovanie pri predchádzaní chrípke (https://www.naturalnews.com/027385_Vitamin_D_swine_flu_vaccine.html), naďalej je však opomínaný predstaviteľmi školskej medicíny, ktorí sú ovládnutí finančnými záujmami výrobcov vakcín (farmaceutických firiem).

 

Znovu prasacia chrípka?

       Ako pripúšťa Walgreens na vlastnej stránke (https://news.walgreens.com/article_display.cfm?article_id=5324), tohtoročné očkovanie proti sezónnej chrípke chráni len proti vírusom z minulého roka. Navyše tohtoročná očkovacia látka obsahuje aj fragmenty DNA z vírusu prasacej chrípky H1N1 - áno, presne toho istého vírusu, ktorý "zlyhal" minulý rok, keď WHO (= World Health Organization = Svetová zdravotnícka organizácia OSN - pozn. prekl.) veselo vyhlásila 6. stupeň globálnej pandémie. Ukázalo sa, že celý tento podvod bol zostrojený poradcami WHO, ktorí mali finančné väzby na výrobcov očkovacích látok (https://www.naturalnews.com/029441_vaccine_manufacturers_advisors.html).

       Teraz sa Vás znova snažia zaočkovať tými istými "úlomkami" vírusu. Ale tento rok chcú prekabátiť verejnosť tým, že tieto vakcíny proti chrípke zabalia ako "darčeky". Walgreens si musí myslieť, že to je šikovné, ale v skutočnosti je to len fraška.

       Darček je zvyčajne niečo, čo skutočne chcete, niečo, čo je nejakým spôsobom povznášajúce alebo zdravie vylepšujúce. Na druhú stranu, vakcíny sú v širokej miere spojené s kŕčmi a neurologickými poruchami. Len nedávno Austrália zakázala svoju vakcínu proti sezónnej chrípke pre deti, keď desiatky detí dostali kŕče po očkovaní proti chrípke.

       Prečo spôsobuje očkovanie proti chrípke kŕče? Lebo očkovacie látky proti chrípke obsahujú pôvodcov neurologických zápalov vytvorených na to, aby vzbudili imunitnú odpoveť potrebnú pre tvorbu protilátok. Problém je, že tieto chemikálie spôsobujú tiež neurologické poškodenia vedúce k príznakom, ktoré si jednoducho nemôžete nevšímať... ako napr. kŕče. Niektorí "násť-roční" dokonca po očkovaní proti chrípke ochrnuli. Západní lekári notoricky ignorujú tieto dôkazy a jednoducho vyhlasujú, že očkovanie je "bezpečné pre každého", aj keď úplne očividne nie je.

       Takže každý, kto kúpi darčekovú poukážku na očkovanie proti chrípke a venuje ju dieťaťu alebo mládencovi/dievčine, môže v skutočnosti darovať kŕče. "Všetko dobré k narodeninám, Bobby! Tu máš, uži si nejaké kŕče a choď sa dať zaočkovať do ramena ostrou ihlou..."

 

Vysielanie zlej správy

       Podľa mňa, kúpou darčekovej poukážky na očkovanie proti chrípke vyšlete silnú správu pozostávajúcu z dvoch častí. Po prvé, oznamujete tým, že ste v otázke zdravia úplný idiot a že ste odkojencom súkromnými firmami kontrolovaného systému intervenčnej zdravotnej starostlivosti, ktorý vyniká v presviedčaní zákazníkov, aby si kúpili nebezpečné medikamenty, ktoré vôbec nepotrebujú.

       Po druhé, vypovedá to o Vás, že zrejme nenávidíte osobu, ktorú touto poukážkou obdarúvate. Aký druh človeka vôbec kupuje očkovaciu látku ako darček? Je súčasťou balenia aj pohľadnica s blahoprianím: "Kedykoľvek na Teba myslím, zvíjam sa v bolesti a neviem sa zbaviť kŕčov. Vychutnaj si túto vakcínu, aby si zažil(a) to isté, čo ja!"?

       Alebo iná pohľadnica: "Nevedel(a) som sa rozhodnúť, čo Ti mám darovať k Vianociam, tak som si povedal(a), že Ťa dám namiesto toho zaočkovať. Veselé Vianoce!"
       Viete si predstaviť nejaké malé dieťa, keď dostane takýto dar od rodičov? Dúfalo v PlayStation alebo horský bicykel, ale namiesto toho dostane obálku s červenou poukážkou. "Čo to je?" spýta sa rodičov. "Ó, Bobby, to je darčeková poukážka na očkovanie proti chrípke! Na ochranu Tvojho zdravia!" Bobby odpovie: "Ako to funguje?" A jeho rodičia odpovedia: "Nuž, s touto darčekovou poukážkou sa môžeš dať zaočkovať do ramena chemikáliami a živými vírusmi, a nebude Ťa to stáť ani centík!"

       "Cítim, že ma skutočne milujete," odpovie Bobby. "Nikto mi ešte nikdy nedaroval očkovanie! Kedy môžeme ísť do Walgreens uplatniť túto poukážku?"

 

Čo príde nabudúce? Poukážky na chemoterapiu!

       Tak som sa zamyslel, že keď sú darčekové poukážky na očkovanie proti chrípke také obľúbené, prečo to nerozšíriť na všetky jedovaté chemikálie modernej medicíny? Snáď by mali nemocnice prísť s darčekovými poukážkami na chemoterapiu, takže budete môcť niekoho "obdarovať chemoterapiou!"

       Je Vaša milovaná osoba tak-trochu príliš zdravá? Pracuje jej mozog príliš dobre? Rozčuľuje Vás, že jej pečeň pracuje na 100%? Obdarujte ju chemoterapiou a zničíte jej obličky, pečeň a mozog, vďaka čomu potom s radosťou prijme Vašu darčekovú poukážku na očkovanie proti chrípke v nasledujúcom roku.

       Poukážka na chemoterapiu môže fungovať podobne ako poukážka na kávový punč. Po desiatich kolách chemoterapie je jedenáste na účet podniku! Pravda, ak ešte budete nažive...

       Aj keď táto myšlienka môže dnes vypadať podivne, v skutočnosti nie sme od jej realizácie až tak ďaleko. Darčekové poukážky na očkovanie proti chrípke už teraz balia západné chemické medikamenty ako "darčeky". A len nedávno sme zverejnili (https://www.naturalnews.com/029467_statin_drugs_fast_food.html), že farmaceutickí propagátori chcú, aby fast-food-ové reštaurácie ponúkali svojím zákazníkom zadarmo statíny (lieky na znižovanie cholesterolu). Zdá sa, že myšlienka darčekového balenia chemických medikamentov je všeprenikajúca.

       Je veľmi zlé, že nevieme prísť na spôsob, ako darovať ľuďom zdravý sedliacky rozum. Keby mali čo len kúsok zdravého rozumu v otázke zdravia a výživy, rozhodne by nepotrebovali darčekové poukážky na očkovanie proti chrípke.