Firma Merck (MSD) vyše 10 rokov vedome falšovala výsledky testov účinnosti vakcíny proti príušniciam (mumpsu), tvrdia dvaja virológovia z tejto firmy

02.07.2012 05:13

NaturalNews.com28.VI.2012Mike Adams 

 

       Pôvodný článok "Merck vaccine fraud exposed by two Merck virologists; company faked mumps vaccine efficacy results for over a decade, says lawsuit"
       z angličtiny preložila Ing. Mgr. Andrea Droščínová a jazykovo upravil Ing. Marián Fillo.

 

logo Merck       Podľa dvoch výskumných pracovníkov spoločnosti Merck (na Slovensku vystupuje pod skratkou MSD = Merck, Sharp & Dohme - pozn. red.), ktorí podali v roku 2010 žalobu na základe False Claims Act (= federálny zákon v USA, ktorý berie na zodpovednosť osoby a spoločnosti, čo spreneveria finančné prostriedky z vládnych programov - pozn. prekl.) – žalobu, ktorá bola práve teraz zverejnená – výrobca očkovacích látok, spoločnosť Merck, vedome sfalšovala údaje z testov očkovacej látky proti príušniciam (mumpsu), tajne pridala zvieracie protilátky do vzoriek krvi, predávala očkovaciu látku, ktorá v skutočnosti vyvoláva epidémie mumpsu a osýpok, a okradla vlády i spotrebiteľov, ktorí si kúpili očkovaciu látku s presvedčením, že má "95%-nú účinnosť." (False Claim Act = federálny zákon v USA, ktorý berie na zodpovednosť osoby a spoločnosti, čo spreneveria finančné prostriedky z vládnych programov - pozn. prekl.)

       Túto žalobu si môžete stiahnuť tu: https://ww w.naturalnews.com/gallery/documents/Merck-False-Claims-Act.pdf

       Podľa Stephena Krahlinga a Joan Wlochowski, bývalých virológov spoločnosti Merck, spoločnosť Merck sa dopustila nasledovných prehreškov:

  • Spoločnosť Merck vedome sfalšovala údaje z testu očkovacej látky proti príušniciam, aby vytvorila zdanie "95%-nej účinnosti."
  • Aby to bolo možné, spoločnosť Merck tajne pridala zvieracie protilátky do testovanej krvi, čím sa umelo zvýšil výskyt protilátok v krvi. Podľa spravodajstva CourthouseNews.com:
    Spoločnosť Merck tiež pridala protilátky zvierat k vzorkám krvi, aby dosiahla priaznivejšie výsledky testov, hoci vedela, že ľudský imunitný systém by nikdy také protilátky nevytvoril, a že protilátky vytvorili taký testovací laboratórny scenár, ktorý podľa žaloby "v žiadnom prípade nezodpovedal skutočnej neutralizácii vírusu u očkovaných ľudí, nekoreloval s ňou, ani ju nereprezentoval."
    (https://www.courthousenews.com/2012/06/27/47851.htm)
  • Merck následne použil sfalšované výsledky testov, aby okradol americkú vládu o "stovky miliónov dolárov za očkovacie látky, ktoré neposkytujú dostatočnú ochranu."
  • Podvod s očkovacou látkou spoločnosti Merck tak prispel k ďalšiemu šíreniu mumpsu po celej Amerike, čo spôsobilo nakazenie mumpsom ďalších detí. (Ó, vážne? NaturalNews.com o tom prináša správy celé roky... očkovacie látky sú v skutočnosti vyrobené na to, aby udržiavali epidémie, pretože to je vynikajúce pre ďalšie obchody!)
  • Spoločnosť Merck využila svoje falošné tvrdenia o "95%-nej účinnosti" k monopolizácii trhu s očkovacími látkami a k odstráneniu možných konkurentov.
  • Podvod s očkovacími látkami spoločnosti Merck prebieha už od neskorých 90-tych rokov 20. storočia, hovoria virológovia spoločnosti Merck.
  • Testovanie očkovacej látky spoločnosti Merck sa nikdy neuskutočnilo voči skutočnému vírusu príušníc. Namiesto toho boli výsledky testov jednoducho sfalšované, aby sa dosiahol požadovaný výsledok.
  • Celý tento podvod sa uskutočnil "s vedomím, povolením a schválením vrcholového vedenia spoločnosti Merck".
  • Podľa súdnych spisov (viď nižšie) vedeckí pracovníci spoločnosti Merck "boli očitými svedkami nesprávneho testovania a falšovania údajov, na ktorých sa Merck podieľal, aby takto vylepšil výsledky testov účinnosti očkovania".

 

Americká vláda sa rozhodla False Claim Act z roku 2010 ignorovať!

logo MSD       Americká vláda namiesto toho, aby potrestala porušenie tohto zákona, jednoducho ho odignorovala. Tým chráni monopol spoločnosti Merck na trhu namiesto toho, aby učinila zadosť spravodlivosti. To potvrdzuje sprisahanie sa americkej vlády, kontrolórov z FDA (U.S. Food and Drug Administration = Úrad pre kontrolu potravín a liečiv v USA; obdoba slovenského Štátneho ústavu pre kontrolu liečiv (ŠÚKL) - pozn. red.) a očkovacieho priemyslu na tomto podvode.

 

Chatom Primary Care žaluje spoločnosť Merck za protizákonnú monopolizáciu v rozpore so Shermanovým zákonom, nedodržanie záruk a porušenia zákonov na ochranu spotrebiteľa

       Po zverejnení spomínanej žaloby na základe False Claim Act z roku 2010, zacítila Chatom Primary Care so sídlom v Alabame, že tu niečo nevonia. Pred troma dňami (tzn. 25.VI.2012) podala Chatom Primary Care žalobu proti spoločnosti Merck, ktorú si môžete stiahnuť tu:
https://www.naturalnews.com/gallery/documents/Chatom-Lawsuit-Merck-Mumps.pdf

       Okrem iných šokujúcich tvrdení sa v nej dočítame:

[Spoločnosť Merck má na svedomí] ... desať rokov trvajúce falšovanie a skresľovania skutočnej účinnosti svojej očkovacej látky.

       Spoločnosť Merck podvodne uvádzala a naďalej nesprávne uvádza na obaloch a inde, že jej očkovacia látka proti príušniciam má účinnosť vyše 95%.

       V skutočnosti, spoločnosť Merck vie a prijala nevyhnutné kroky na utajenie - použitím nesprávnych techník testovania a falšovaním údajov z testov - že jej očkovacia látka proti príušniciam je, a to najneskôr od roku 1999, účinná u oveľa menej než 95% očkovaných osôb.

       Spoločnosť Merck vytvorila testovaciu metodiku, ktorá vyhodnocuje jej očkovaciu látku oproti menej virulentnému kmeňu vírusu príušníc. Po tom, čo výsledky neukázali spoločnosti Merck požadovanú účinnosť, spoločnosť Merck sa tejto metodiky vzdala a zatajila výsledky výskumu.

       ... používaním zvieracích protilátok k umelému zvyšovaniu výsledkov ...

       ... ničením dôkazov o falšovaní údajov a následným klamaním vyšetrovateľovi z FDA ...

       ... vyhrážala sa virológovi z oddelenia očkovacích látok spoločnosti Merck väzením, ak ohlási podvod FDA ...

       ... konečnými obeťami v tomto prípade sú milióny detí, čo sú každoročne očkované očkovacou látkou proti mumpsu, ktorá im neposkytuje dostatočnú úroveň ochrany. A keďže mumps je ochorenie, ktoré, podľa Centers for Disease Control ("CDC"), už malo vymiznúť, chyba v očkovacej látke spoločnosti Merck dovolila ďalšie šírenie tohto ochorenia s ďalšími výskytmi významných epidémií.

       Chatom Primary Care tiež tvrdí, že táto očkovacia látka spoločnosti Merck prispela k epidémii mumpsu na stredozápade USA v roku 2006, a k iným epidémiám v roku 2009 v ďalších štátoch USA. Tvrdí, že "tu zostalo významné riziko znovuobjavenia sa epidémií príušníc ..."

 

Toto vyšetrovanie ešte len začína

       Spravodajstvo NaturalNews.com ešte len začalo vyšetrovať túto neuveriteľnú najnovšiu informáciu o spoločnosti Merck a očkovacom priemysle. Prechádzame si súdne spisy, aby sme našli doplňujúce informácie, ktoré môžu byť v tomto prípade významné a čoskoro vám prinesieme ďalšie informácie.

       Len pre úplnosť: spoločnosť Merck popiera všetky obvinenia. Prekvapuje to niekoho?

 

Zdroje tohto článku:

 


Zverejnenie tohto článku zabralo šéfredaktorovi www.slobodaVockovani.sk vyše 1,5 hodiny čistého času.

Ak sú pre Vás tieto informácie zaujímavé či prínosné, môžete našu činnosť podporiť.

 

Diskusia: Firma Merck (MSD) vyše 10 rokov vedome falšovala výsledky testov účinnosti vakcíny proti príušniciam (mumpsu), tvrdia dvaja virológovia z tejto firmy

pravda vyjde najavo

Ja som | 18.04.2014

No tato pravda sa tyka vsetkych farmaceutickych spolocnosti, akurat esce ne stihla vyjst napovrch, keby ludstvo malo vsetke informacie o kriminalnych cinoch tychto psevdo farmaceutoch, to nielen by ne dali ockovat svoje deti ale nekupili by ani jednu tabletku

pravda skôr alebo neskôr vyjde najavo

jozef š. | 02.07.2012

Tento článok by mal dostať do emailovej pošty každý jeden detský lekár,aby už konečne prestali otravovať naše deti.Ked už toto im neotvorí zaslepené oči,tak nech sa pánboh zľutuje nad ich dušami!!!

Re:pravda skôr alebo neskôr vyjde najavo

Ing. Marián FILLO | 03.07.2012

Nuž, s tým bude mať Pán Boh asi dosť veľa práce, keď uvážime, koľko toho naši detskí lekári (česť výnimkám) v slepej viere v skorumpované "autority" a v trestuhodnej nevedomosti napáchali.

Pridať nový príspevok