Dokumentárny film „Vpichovanie hliníka“ („Injecting Aluminum“) o niektorých rizikách hliníka vo vakcínach / 90 minút / 2017 / slovenské titulky

14.01.2018 19:24

www.svobodaVockovani.cz Česká verze www.svobodaVockovani.cz

 

obrazová upútavka na film „Injecting Aluminum“    V minulom roku (2017) bol uvedený nový 90-minútový film o rizikách hliníka, injekčne vpravovaného do ľudského tela predovšetkým vakcínami — „Vpichovanie hliníka“ (Injecting Aluminum). Začiatkom tohto roka bol zverejnený tento dokument aj so slovenskými titulkami.

    Ak chcete zaistiť bezpečný a zdravý vývin svojho dieťaťa, alebo sa sami chystáte dať sa zaočkovať, tak by tento dokumentárny film nemal uniknúť vašej pozornosti. Hlavným poslaním celého dokumentu je upozorniť na závažné zdravotné komplikácie, ktoré vznikajú po podaní vakcín s hliníkovým adjuvantom (pomocnou látkou). Môžete sa tiež dozvedieť, prečo z trhu zmizli vakcíny, v ktorých bol ako adjuvant použitý fosforečnan vápenatý alebo boli úplne bez adjuvantu, o konfliktoch záujmov a ďalších detailoch zo zákulisia vedeckého skúmania rizík hliníka vo vakcínach, alebo tiež prečo zástupcovia francúzskeho pacientskeho spolku E3M museli držať protestnú hladovku pred ministerstvom zdravotníctva?

    Neváhajte poslať odkaz na tento film svojmu všeobecnému lekárovi pre deti a dorast (pediatrovi) resp. pre dospelých, ale aj neurológovi alebo zamestnancom oddelenia epidemiológie vášho regionálneho úradu verejného zdravotníctva, v neposlednom rade aj poslancom Národnej rady Slovenskej republiky, ktorí jediní majú právomoc zrušiť povinné očkovanie vakcínami s obsahom hliníka. Sú to ľudia, ktorých si platíme zo svojich daní resp. odvodov, preto by nám mali slúžiť a treba na nich vyvíjať patričný tlak, ak (možno v nevedomosti) činia čokoľvek na náš neprospech. Čím viac sa toho o rizikách (nielen) hliníka vo vakcínach dozvedia, tým väčšia je šanca na zmenu k lepšiemu.

    Tento film vznikol vďaka dobrovoľným finančním príspevkom širokej verejnosti v rámci tzv. crowdfundingu (hromadného financovania mnohými malými darmi od radových občanov).

    Vo filme vystupujú naslovovzatí odborníci na toxicitu (jedovatosť) hliníka z Anglicka, Francúzska a Izraela:

 

1. časť:

2. časť:

 

Samostatné odkazy na prehratie tohto filmu:

 

Ďalšie filmy a videá o očkovaní:

 


    Len vďaka dobrovoľným príspevkom čitateľov a poslucháčov môže Sloboda v očkovaní prinášať všetkým ľuďom bezplatne dôležité informácie (nielen) o očkovaní. Ak si myslíte, že naša práca má hodnotu, a ak je to vo vašich možnostiach, prispejte, prosím, na ďalší chod tejto stránky. Každé euro a každý cent je dobrý a srdečne ďakujeme zaň!
    Môžete však priložiť ruku k dielu aj iným spôsobom.