Epidémia prasacej chrípky sa šíri Veľkou Britániou aj napriek 70%-nej zaočkovanosti

29.12.2010 12:20

NaturalNews.com - 27.XII.2010 - Mike Adams

 

       Pôvodný článok "Swine flu pandemic outbreak sweeping through Britain even though 70 percent were vaccinated last year"
       z angličtiny preložil Ing. Marián Fillo.

 

       Veľkou Britániou sa šíri epidémia prasacej chrípky napriek skutočnosti, že 70% Britov starších ako 65 rokov sa dalo proti prasacej chrípke minulý rok zaočkovať. Tento rok je to takmer rovnaké číslo - 68,5% - ale propagátori očkovania trvajú na tom, že kým nie sú zaočkovaní všetci, bude sa chrípka ďalej šíriť.

       Otázkou, na ktorú títo obhajcovia očkovania vôbec nemienia odpovedať, však je: "Koľko z týchto chorých na chrípku bolo proti nej zaočkovaných?" Táto malá drobnosť sa neobjaví v žiadnej mainstreamovej správe o očkovaní a chrípke. Jednoducho odmietajú spomenúť toto veľmi dôležité číslo, čím nechávajú čitateľov, aby si utvorili nesprávny záver, že na chrípku ochorejú len tí, čo neboli proti nej očkovaní.

 

Väčšina nakazených pacientov bola očkovaná

       Domnienka, že očkovaní neochorejú na chrípku, je mylná. V skutočnosti nemám pochýb o tom, že drvivá väčšina z tých 450 pacientov, čo sa s chrípkou ocitli na jednotkách intenzívnej starostlivosti v Anglicku, bola proti chrípke zaočkovaná.

       Takéto štatistiky sa samozrejme nikdy nesprístupnia verejnosti ani tlači. Vydanie takýchto štatistík by odhalilo veľké klamstvo očkovacieho priemyslu: "Očkovanie proti chrípke jednoducho u 99% ľudí nefunguje!"

       V skutočnosti ľudia, ktorí sú najviac náchylní nakaziť sa chrípkou sú presne tí istí, čo sa dali zaočkovať. Prečo? Lebo očkovanie z dlhodobého hľadiska oslabuje imunitný systém, takže Vás zanecháva zraniteľnejším/-šou voči nákazám v budúcnosti. Odmietajú dať svojmu imunitnému systému príležitosť precvičiť si vlastnú imunitnú odpoveď na nápor baktérií a vírusov. Tým spôsobujú atrofiu (ochabnutie) imunitného systému tým istým spôsobom, ako človek na vozíčku zažije atrofiu svalov na nohách.

       Imunitný systém sa veľmi podobá svalom: Ak ich nebudete používať, stratíte ich!

       Očkovanie proti chrípke zavádza do imunitného systému oslabené vírusy - spolu s konzervantami, ktoré môžu byť nesmierne nebezpečné pr nervovú sústavu. Je to ako keby ste si chceli vypracovať svaly v posilňovni, ale všetky ťažké cviky by robil Váš tréner za Vás. Zvyčajne na konci nebudete mať veľmi silné svaly, lebo vo Vašom tele to nepodnieti veľmi silný prispôsobovací proces.

       To isté platí pre očkovanie a chrípku: ak je Vaše telo vystavené oslabeným chrípkovým vírusom rok čo rok, stane sa lenivým a slabým, a keď jedného pekného dňa príde do styku s plnokrvným divokým vírusom, nebude dostatočne pri sile, aby úspešne čelilo tejto výzve.

 

V Británii je ďalekosiahly nedostatok vitamínu D

        Rovnako tak platí, že osoba s nedostatkom vitamínu D bude mať tiež povážlivo slabú imunitnú odpoveď, pretože vitamín D aktivuje imunitný systém, aby si tento robil svoju prácu. U ľudí s nedostatkom vitamínu D dokonca ani očkovanie oslabenými vírusmi nevyvolá dostatočnú tvorbu protilátok. Namiesto toho, aby testovali u svojich pacientov hladinu vitamínu D a predpisovali ho spolu s očkovaním, bežní lekári a úrady verejného zdravotníctva mechanicky naliehajú na každého, aby sa "dal viackrát zaočkovať", ako keby jedno nepodarené očkovanie po druhom nepodarenom očkovaní dokázalo nejakým zázrakom toto očkovanie sfunkčniť.

       To je, samozrejme, idiotský prístup. A ďalšou vecou je, že ak budú mať ľudia dostatok vitamínu D v krvi, nebudú v prvom rade vôbec potrebovať očkovanie proti sezónnej chrípke! To preto, lebo silný, zdravý imunitný systém s množstvom vitamínu D v obehu je schopný vo všeobecnosti zastaviť AKÝKOĽVEK kmeň chrípky s takmer 100% úspechom u tých, čo majú hladinu vitamínu D v krvi medzi 50 a 70 ng/dl.

 

Tri hlavné dôvody epidémie chrípky v Británii

       Takže skutočná príčina, prečo Britániu práve teraz sužuje epidémia prasacej chrípky, je trojaká:

  1. Na severnej pologuli je zima a Británia je tak ďaleko na sever od rovníka, že ľudia v nej žijúci si v súčasnosti netvoria vôbec žiadny vitamín D. To spôsobuje, že takmer celé obyvateľstvo Británie trpí po celú zimu nedostatkom vitamínu D.
  2. Väčšina britského obyvateľstva sa v predchádzajúcich rokoch podrobila očkovaniu proti chrípke, čím bol oslabený imunitný systém a to ho učinilo zraniteľnejším voči tohtoročným chrípkovým kmeňom.
  3. Samotný divoký kmeň chrípky je tak úspešný, pretože sa veľa Britov nachádza v stave chronicky oslabenej imunity (z nedostatku vitamínu D, chronického stresu, nevhodných stravovacích návykov atď.). To vytvára pre vírusy "živnú pôdu", ktorá umožňuje rýchlejšie mutácie vírusu, čo spôsobí, že očkovanie bude tak-či-tak neúčinné.

  

Otázka, ktorú Vám očkovací šarlatáni nedovolia sa spýtať

       Spolčenie šarlatánskych lekárov, ktorí pretláčajú očkovanie, verí, že ak sa im nejakým zázrakom podarí presvedčiť 100% obyvateľstva, aby sa dalo zaočkovať, bude po probléme. Sami seba nevedecky presvedčili, že očkovanie automaticky znamená dokonalú ochranu pred chrípkovým vírusom.

       A dokonca ani oni sa neobťažujú spýtať túto jednoduchú otázku: "Koľko percent z chorých ľudí, ktorí práve teraz ležia s chrípkou v britských nemocniciach, bolo proti chrípke zaočkovaných tento alebo minulý rok?"

       Odpoveď na túto otázku by odhalila vyslovený podvod očkovacieho priemyslu, pretože odpoveď je "veľmi veľké percento". Nikto z lekárskeho priemyslu sa neobťažuje spýtať túto otázku, lebo každému je jasné, že vŕtanie sa v počte proti chrípke zaočkovaných ľudí, ktorí na chrípku ochoreli, odhalí ich šarlatánstvo a podvod, vďaka čomu ešte viac ľudí stratí vieru v očkovanie, ktoré je mimochodom založené výlučne na nemiestnej viere a šikovnej propagande.

       Propaganda za očkovanie proti chrípke si vyžaduje, aby sa ľudia nikdy neoboznámili s vedeckými faktami o tom, koľko zaočkovaných ľudí tak-či-tak dostane chrípku. Preto NIKDY neuvidíte úprimnú odpoveď na túto otázku, ktorá by pochádzala od nemocníc, výrobcov očkovacích látok alebo lekárov propagujúcich očkovanie.

       Dávajte sa všetci očkovať proti chrípke, ale nepýtajte sa, či toto očkovanie skutočne funguje, pretože táto otázka nie je povolená v kulte lekárstva, ktoré dominuje chorej zdravotnej starostlivosti v dnešnom svete.

       Nechceli by sme predsa, aby skutočná veda prekážala výborne vynášajúcemu podvodu, že nie?