Donald Trump verejne spojil očkovanie s autizmom

13.06.2012 09:27

NaturalNews.com - 6.IV.2012Leslie Carol BothaSANE Vax Inc.

 

       Pôvodný článok "Donald Trump publicly links vaccines to autism"
       z angličtiny preložil Ing. Marián Fillo.

 

ilustračná obrázok - injekčná striekačka s ihlou, nad ňou písmená AUTISM       V rýchlom a pre hnutie za uvedomenie si rizík očkovania aj úžasnom vývoji udalostí 2.IV.2012, na 5. výročie celosvetového dňa uvedomenia si autizmu (World Autism Awareness Day), vyjadril Donal Trump, známa to celebrita a obchodný magnát, svoje obavy z očkovania. Trump "varoval" divákov TV stanice Fox News, že "silne verí, že poruchy autistického spektra (Autism Spectrum Disorders = ASD) majú spojitosť s očkovaním."[1]

       Počas spomínaného rozhovoru sa tento magnát priznal, že séria príležitostných pozorovaní ho priviedla k záveru, že to "obludné" očkovanie je príčinou autizmu. Táto poznámka zrejme zapôsobila ako výbuch delostreleckého granátu na obhajcov očkovania, vrátane lekárov, výrobcov očkovacích látok, vlády a - ó, áno - Billa Gatesa. Oni všetci totiž horlivo popierali takéto pozorovania, a tvrdili (čo bolo dlho dogmou "vedeckého výskumu"), že autizmus nemá nič do činenia s lekárskymi zásahmi.

       Trump pripustil, že vysloviť sa proti očkovaniu a očkovaciemu kalendáru je dosť sporná vec. Potom ale pokračoval:

"... Nemôžem to len tak nechať bez povšimnutia. Videl som ľudí, ktorí mali dokonale zdravé dieťa, išli ho dať zaočkovať a mesiac na to už to dieťa nebolo viac zdravé."

       Trumpov výrok je víťazstvom pre rodičov, ktorí sa dlho domnievali, že očkovanie prispelo u ich detí k neurologickému poškodeniu, ktoré utrpeli po očkovaní. Hoci Trump nie je proti očkovaniu, vyslovil vážne znepokojenie z rastúceho počtu povinných očkovaní v detskom očkovacom kalendári.

 

Výskyt autizmu rastie zároveň s počtom očkovaní v očkovacom kalendári

       CDC (Centers for Disease Control and Prevention = Stredisko pre kontrolu a prevenciu chorôb v USA; obdoba slovenského Úradu verejného zdravotníctva (ÚVZ SR) - pozn. prekl.) práve vydalo štúdiu, založenú na údajoch z roku 2008, ktorá odhaľuje, že výskyt autizmu opäť prekonal všetky doterajšie rekordy. Zdravotné záznamy 8-ročných detí v 14 štátoch boli podrobené analýze, ktorá ukázala, že autizmom trpí teraz 1 z 88 detí a 1 z 54 chlapcov v USA.[2]

       Medzi rokmi 1960 a 1980 dostali deti 24 až 25 dávok rôznych vakcín. V roku 2010 už dostali bábätká a deti 70 dávok rôznych vakcín za to isté časové obdobie života. Aby sme to videli v kontexte: dnes narodené dieťa dostane do 6 mesiacov života viac vakcín než jeho matka do ukončenia strednej školy. Keď k tomu pripočítame očkovania v dospelosti, človek v USA dostane za život okolo 167 dávok vakcín. Za zmienku stojí aj to, že výskyt Alzheimerovej choroby tiež rastie zároveň s počtom očkovacích látok, podávaných starším ľuďom. Zaujímavé je, že výrobcovia vakcín sa teraz váľajú v okolo 27 miliardách dolárov, čo ročne zarobia. Čo to však stojí naše deti? Akú finančnú stratu to znamená pre naše rodiny?

       Údaje CDC sa stanú pôsobivejšími, keď sa pozrieme na demografické údaje jednotlivých štátov. Počet detí s ASD sa pohyboval od 1 z 210 v Alabame, cez 1 zo 49 v New Jersey až po 1 zo 47 v Utahu. Na druhú stranu, štát Iowa vykázal len 1 zo 718 detí ako ohrozené ASD.

       4 štáty - 4 rôzne životné prostredia - s veľkými rozdielmi vo vystavení jedom zo životného prostredia. Ak by niekto uvažoval o teórii znečistenia životného prostredia, New Jersey by v porovnaní s ostatnými tromi štátmi bol jasným kandidátom na vysoký výskyt autizmu. Ale čo Iowa? Jedovaté chemikálie z pesticídov sa určite dostali do vodných zdrojov. Napriek tomu deťom z Iowy najmenej hrozí ASD. Na druhej strane, Alabama a Utah majú vysokú zaočkovanosť, veľmi malé znečistenie životného prostredia, a predsa výskyt autizmu v Utahu vbudzuje najväčšie obavy.[3]

 

Neurologické poruchy, podobné ASD, teraz už aj u dospievajúcich

       Po zavedení vakcín Cervarix a Gardasil (na Slovensku sa predáva pod značkou "Silgard" - pozn. prekl.) proti HPV do očkovacieho kalendára pre dospievajúcich sa teraz objavujú príznaky, desivo pripomínajúce ASD, už aj u 9- až 26-ročných chlapcov a dievčat.

       SANE Vax sledoval údaje z VAERS (Vaccine Adverse Event Reporting System = Systém na hlásenie nežiaducich účinkov očkovania v USA - pozn. prekl.) za posledných 6 mesiacov a bol smutný z nárastu vážnych poškodení zdravia a úmrtí, ktoré nastali po očkovaní.

       Pozrite si našu najnovšiu tabuľku na https://sanevax.org , nazvanú "VAERS HPV Vaccine Adverse Injury Report" ("Prehľad poškodení zdravia po očkovaní proti HPV, hlásených do VAERS").

       Je viac než zjavné, že štátne zdravotnícke úrady, politici a lekársky priemysel budú naďalej očisťovať a ospevovať posvätnú očkovaciu dojnú kravu, až kým si občania neuvedomia, že sú svedkami najväčšieho škandálu, aký svet kedy zažil.

       Občania by mali prestať veriť otrepanej fráze "V prvom rade neškodiť!". Škoda už totiž nastala. USA sa potýkajú s plnokrvnou epidémou autizmu a médiá po celom svete o tom prinášajú správy. Nemôžeme stáť so založenými rukami a prizerať sa, ako sa táto pandémia šíri do celého sveta. Občania musia postaviť mocipánov, čo sú zodpovední za vytvorenie tejto pliagy, pred zodpovednosť za ich skutky, a to pred tým, než bude príliš neskoro.

 

Zdroje

[1]  "Trump warns Fox News viewers: Autism caused by vaccines" ("Trump varuje divákov Fox News: Autizmus je spôsobený očkovaním") - https://www.rawstory.com/rs/2012/04/02/trump-warns-fox-news-viewers-autism-caused-by-vaccines/

[2]  tlačová správa CDC - https://www.cdc.gov/media/releases/2012/p0329_autism_disorder.html

[3]  "Autism Rates per State Updated" ("Aktualizovaný výskyt autizmu v jednotlivých štátoch USA")https://www.stellamarie.com/index.php/2012/03/29/autism-rates-per-state-2008

 


Preklad a zverejnenie tohto článku (grafická úprava + klikateľné odkazy na zdroje + kontrola odkazov) zabralo prekladateľovi približne 1,5 hodiny čistého času.

Ak sú pre Vás tieto informácie zaujímavé či prínosné, môžete našu činnosť podporiť.