Desať najdôležitejších medicínskych konšpirácií, ktoré boli skutočne zrealizované

31.03.2014 14:50

       Príbeh, ktorý zverejnili agentúry Reuters, USA Today a iné zdroje správ pre médiá hlavného prúdu a ktorý spočíva na zvrátenom výskume, vás má presvedčiť, že také niečo ako »medicínska konšpirácia« vraj neexistuje. Nie, farmaceutické firmy nikdy nerobili pokusy na deťoch, nezabili pritom mnohé z nich. Nie, National Institutes of Health (NIH, americké úrady pre biomedicínsky výskum) nikdy nespolupracovali na kriminálnych medicínskych pokusoch na väzňoch. Nie, vláda Spojených štátov nás nikdy neoklamala, nikdy nezamietla pod koberec prirodzené liečebné postupy, ani nezosnovala komploty s veľkými farmaceutickými firmami. A geneticky modifikované organizmy (GMO) vytvorili ľudia, ktorí MAJÚ RADI ekosystém!

       To sú nezmysly, o ktorých nás médiá hlavného prúdu chcú presvedčiť. Pseudovedeckí autori a novinári, ktorí sa predávajú koncernom, sa nálepkou »konšpiračné teórie« pokúšajú zamaskovať skutočnú históriu zločinov veľkých farmaceutických firiem, pokusov na deťoch, skutočnej nelegálnej spolupráce vlády a priemyslu a neuveriteľnej škody, ktorú Američanom spôsobil medicínsko-priemyselný komplex.

       [...]

       Č. 4) Spoločnosť Merck falšovala dôkazy o očkovacích látkach – Viacerí virológovia verejne tvrdili, že spoločnosť konšpirovala, podvádzala vo výskume vakcín tým, že do ľudských vzoriek krvi pridávala zvieracie protilátky.

 

       Viac na stránke Preklady od lesa.