Ďalšia štúdia potvrdzuje, že očkovanie proti prasacej chrípke spôsobuje chorobnú spavosť — narkolepsiu

28.02.2013 08:32

Ing. Marián Fillo

 

       Ako včera informovala tlačová agentúra Reuters, britský lekársky časopis British Medical Journal zverejnil štúdiu Britského úradu verejného zdravotníctva (Health Protection Agency), podľa ktorej použitie očkovacej látky Pandemrix proti prasacej chrípke 14x zvyšuje riziko vzácnej poruchy spánku - narkolepsie. Narkolepsia sa prejavuje náhlym a nečakaným upadnutím do hlbokého spánku za bdelého stavu, pokojne aj počas chôdze na ulici či počas riadenia auta, čo činí ľudí, postihnutých touto chorobou, neschopnými vykonávať mnoho rôznych povolaní. Aj samotná chôdza po ulici bez sprievodnej osoby sa tak môže pre nich stať nebezpečnou.

       Očkovaciu látku Pandemrix vyrobil farmaceutický moloch GlaxoSmithKline v počte niekoľko desiatok miliónov kusov. Okrem adjuvantu (látky, posilňujúcej imunitnú odpoveď) s obsahom skvalénu (ktorý je spojený s tzv. syndrómom vojny v Perzskom zálive a ktorý je v USA zakázaný na použite v očkovacích látkach) obsahuje Pandemrix aj thiomers al (prudko jedovatú zlúčeninu ortuti, ktorá poškodzuje hlavne (ale nielen) mozog a nervovú sústavu), oktoxinol-10 (silný spermicíd, tzn. látku, zabíjajúca spermie) a polysorbát 80, ktorý poškodzuje ženské pohlavné orgány. Masové nasadenie Pandemrixu mi teda pripadá ako systematická snaha o plošné zníženie IQ a plošnú sterilizáciu (alebo prinajmenšom obmedzenie plodnosti) mužov i žien. 

       Pred touto britskou štúdiou už iné štúdie z Fínska, Švédska a Írska potvrdili spojitosť Pandemrixu s narkolepsiou. Napriek tomu má GlaxoSmithKline nebetyčnú drzosť vyhlásiť, že:

"Dostupné údaje nie sú dostatočné na zhodnotenie pravdepodobnosti príčinnej súvislosti Pandemrixu s narkolepsiou."

       Údajne až 25% Európanov je geneticky náchylnejších na narkolepsiu, avšak tá sa bežne vyskytuje v počte len 1 z niekoľko stoviek tisíc obyvateľov. Očkovanie Pandemrixom však zvyšuje výskyt narkolepsie až na 1 zo 16.000 očkovaných. Celkovo bolo doposiaľ v Európe zaznamenaných okolo 800 prípadov narkolepsie v súvislosti s Pandemrixom. Na narkolepsiu školská (alopatická) medicína zatiaľ nepozná žiadnu liečbu, údajne však vie medikamentózne ovplyvniť niektoré jej príznaky.

 

Zdroje:

 


Napísanie tohto článku zabralo autorovi približne 1 hodinu čistého času.

Ak sú pre Vás tieto informácie zaujímavé či prínosné, budeme radi, ak našu činnosť podporíte.

 

Diskusia: Ďalšia štúdia potvrdzuje, že očkovanie proti prasacej chrípke spôsobuje chorobnú spavosť - narkolepsiu

Stane se díky prasečí chřipce z lidstva stádo volů?

rodič | 02.03.2013

Očkování proti prasečí chřipce může sterilizovat.
Pokud chcete někdy mít děti, čtěte dále.
ˇFreund v roce 1957 varoval, že pokusná zvířata, kterým bylo
injekčně aplikováno jeho lipoidní adjuvans obsahující skvalen onemocněla hroznou, nevyléčitelnou nemocí: alergickou aspermatogenezí (zástavou produkce spermií)..."
"V tomto kontextu je nasnadě dodat, že podobné adjuvans
jako AS03 již na trhu je, je známo jako AS04, například ve
vakcíně proti papilomaviru, kterou farma komplex nejnověji
komerčně podbízí nejen adolescentním dívkám, ale paradoxně v některých zemích i chlapcům..."
"Toto adjuvans na bázi skvalenu, přesněji řečeno monofosforyl lipidu A (MPL) získávaného z membrány Gramnegativních
bakterií, se již katastrofálně neosvědčilo v séru firmy Glaxo-Smith „LYMErix“ proti Lymské borelióze způsobené bakterií
Borrelia burgdorferi."

WM magazin č.92_08-2009 -- str.26
https://www.ulozto.cz/xcuo9KM/wm-magazin-c-92-08-2009-pdf

Jak moc se musi zvysit riziko

MUDr.Ludmila Elekova | 02.03.2013

Nejake poruchy zpusobene ockovanim, aby bylo uznano, ze vic skodi nez prospiva? Lek Vioxx firmy Merck byl stazen z trhu, protoze se po nekolika letech zjistilo, ze o cca 20procent zvysuje u jeho uzivatelu riziko infarktu. Lek byl urcen na lecbu artrozy, bolesti kloubu. Je jasne, ze lidi, kteri uzivaji takovy lek, maji x dalsich nemoci a potizi a neziji asi zrovna zdrave. Presto zvyseni umrtnosti o 20 procent stacilo ke stazeni. Nikdo nenamital, ze to neni prukazne, ze k tomu stejne meli dispozici, ze meli jine rizikove faktory. U vakciny nestaci ani 14 nasobne zvyseni tak strasne nemoci jako narkolepsie, navic u mladych lidi. Gardasil/silgard zabil vic divek nez vioxx uzivatelu, ale vesele se propaguje a prodava dale. Dvoj metr jak vysity a reakce GSK na zjistena fakta je vrcholnou ukazkou cynismu.

Očkování je výrazem odpovědnosti

rodič | 01.03.2013

...Ano, bez našeho současného systému očkování a vysoké proočkovanosti populace v ČR by ročně zemřelo asi 500 zdravých dětí a desítky tisíc by utrpěly závažné celoživotní zdravotní problémy...
Očkování je výrazem odpovědnosti
https://www.novinky.cz/zena/zdravi/294672-ockovani-je-vyrazem-odpovednosti.html
bububu na ľudí - Reklama na vakciny jak vyšitá

Re:Očkování je výrazem odpovědnosti

Ing. Marián FILLO | 01.03.2013

To je inak ozaj sranda, lebo tí, čo nič neštudujú, ba ani len netušia, proti čomu majú byť ich deti práve očkované, sú akože tí zodpovení.

A tí, čo sa zaujímajú, kladú lekárom, kompetentným orgánom a činiteľom nepríjemné otázky, robia všetko pre to, aby učinili informované, vedomé, slobodné a zodpovedné rozhodnutie, tak tí sú akože nezodpovední.

To je asi ako keby som prehlásil, že voda je suchá a Zem je placka.

Senior

Helena | 28.02.2013

https://www.naturalnews.com/039292_flu_shots_pregnancy_fetal_deaths.html
Vakcíny proti chrípke gravidným ženám spôsobujú 4250 percentný nárast úmrtia plodu...

Re:Senior

Rudo | 01.03.2013

Pani Helena chorobnosť a úmrtnosť sa vyjadrujú v pravdepodobnostných číslach. Vyjadrenie v % je laické!
Navyše Vaše percentá určujú, že gravidnej žene zomrie 42,5 detí po jednom očkovaní?

Re:Re:Senior

Ing. Marián FILLO | 01.03.2013

Rudo,

keby ste si prečítal odkazovaný článok, tak by ste zistil, že ide o medziročný nárast potratovosti.

Pani Helena to síce necitovala správne, ale budeme sa tu baviť o gorálkach? Z článku je úplne jasné, ako bolo to číslo myslené, takže?

Re:Senior

Adela | 20.04.2013

očkovala som sa proti chrípke v prvom trimesti gravidity pred troma rokmi, mám zdravé dieťa , ktoré rastie ako ostatné deti.

Zdroje

G | 28.02.2013

Tento clanok je strasna zlatanina sama o sebe. Zdroje odkazuju na dalsie 2 clanky - ani jeden neobsahuje odkaz na samotnu studiu. Predpokladam ale ze autor ju urcite precital celu aby na zaklade toho vydaval vyjadrenia typu plosna sterilizacia atd...

Re:Zdroje

Helena | 28.02.2013

Aj toto je dobré prečítať https://www.infowars.com/bill-gates-continues-gods-work-third-world-vaccine-workers-shot-dead/
Ale v mnohých článkoch sa dočítame ako sa robila sterilizácia žien v Afrike pomocou vakcín.

Re:Zdroje

Ing. Marián FILLO | 01.03.2013

Ospravedlňujem sa za chýbajúci odkaz na zmieňovanú štúdiu.
Už som ho doplnil.
Ďakujem za upozornenie na tento nedostatok.

P.S.: Účelom tohto krátkeho článku nebola hĺbková analýza štúdie, ale vôbec upozornenie na ňu + zhrnutie najdôležitejších údajov. Predpokladal som, že z rozsahu článku to musí byť každému jasné. Zdá sa však, že podaktorým predsa-len nie, hmmm... Precenil som inteligenciu niektorých čitateľov?

P.P.S.: Čo sa sterilizácie týka, upravil som text tak, aby bolo úplne jasné, že ide o môj osobný subjektívny dojem, nie o tvrdenie. Ďakujem za upozornenie.

Záznamy: 1 - 11 zo 11

Pridať nový príspevok