Ďalšia "skutočná pravda", ktorej neuverí ani malé decko: Za smrteľným vírusom zika sú vlády!

04.02.2016 22:00

    Na svete je ďalšia teória, ktorá má zničiť snahu lekárov o záchranu ľudských životov. Austrálski antivaxeri tvrdia, že obávaný vírus zika súvisí so známou vakcínou, ktorá bola ženám podávaná počas tehotenstva. Prečítajte si, čo si o ich názoroch myslia odborníci. Členovia austrálskej antivakcinačnej skupiny, ktorá ma na Facebooku asi 3.000 stúpencov, hovoria, že také expanzívne rozšírenie vírusu nie je náhodné. Príčinou je podľa nich známa očkovacia vakcína Tdap, používaná na prevenciu pred záškrtom, tetanom a čiernym kašľom. Tehotné ženy v Brazílii ňou totiž boli zaočkované niekoľko mesiacov pred vypuknutím vírusu zika.

    [...]

    „Vakcínu dostali milióny žien. V USA vykonali niekoľko veľkých štúdií a porovnávali zdravie tisícov tehotných žien – tie, ktoré ňou zaočkovali, ako aj tie, ktoré ju nedostali. Vedecké štúdie nepreukázali vplyv vakcíny na žiadne vrodené vady, predčasný pôrod či krvácanie,“ komentoval pre News.com.au výskumník a imunológ Peter McIntyre a dodal, že spájať vakcínu s vírusom zika je absurdné.

 

    Viac na stránke topky.sk.

    K tomu viď komentár Samozvaný anti-konšpirátor Marian Jaslovský nekriticky obhajuje priehľadné mainstreamové lži (Ad: „Sprostosti mesiaca: Vírus pre Rusov a masový vrah Gates“).