Čo je v skutočnosti vo vakcínach? MSG(monosódium glutamát), hliník a ortuť!

26.10.2012 09:02

       Premýšľali ste niekedy, čo je naozaj vo vakcínach? Podľa amerického Centra pre prevenciu a kontrolu chorôb a ich stránky vakcíny a prísady, sú všetky tieto zložky bežne používané vo vakcínach ako prídavné látky:

       • Hliník – Ľahký kov spôsobujúci demenciu a Alzhaimerovu chorobu.
       • Antibiotiká – Chemikálie, ktoré podporujú superbugs(superchrobáky), ktoré sú smrtiace na antibiotiká rezistentné kmene baktérií, ktoré sú zodpovedné za zabíjanie desiatok tisíc Američanov a ďaleko viac ľudí celosvetovo ročne.
       • Formaldehyd – “morenie” chemická látka používaná na zachovanie mŕtvoly. Je vysoko toxický pre nervový systém, spôsobuje slepotu, poškodenia mozgu a záchvaty. Americké ministerstvo zdravotníctva a sociálnych služieb otvorene priznáva, že formaldehyd spôsobuje rakovinu. Môžete vidieť sami na národnej webovej stránke toxikologický program predstavuje svoju 12. Správu o Karcinogénoch. Tam, formaldehydový zoznam faktov úplne zabúda spomenúť formaldehyd vo vakcínach. Toto je “malé špinavé tajomstvo” vlád a vakcínového priemyslu. Uvádza ale že, “formaldehyd spôsobuje myeloidnú leukémiu, a vzácne rakoviny, vrátane rakoviny nosohltana a nosných dutín.”

       [...]

 

       Viac na stránke Dôležité.sk.