Autizmus po 3. dávke vakcín Infanrix Hexa + Prevenar

10.12.2014 00:17

mamička z Východu

 

       Môj prvý syn je plne očkovaný. Už pri ňom som si čo-to o očkovaní študovala, ale nakoniec ma rodina presvedčila, že očkovať je správne rozhodnutie. Sama som prepadla tomu, že je to správna voľba a že sa nič nemoźe stať...

       Bohužiaľ, má autizmus... Očkovanie v 3. a 5. mesiaci života vakcínami Infanrix Hexa a Prevanar prebehlo v poriadku. Syn mal len teploty do 38,5 °C. Po tretej dávke zmienených vakcín v 13. mesiaci života to však bolo zlé.

       Ráno prišiel k lekárke úplne zdravý ako repa, ale už o dve hodiny po očkovaní začal z ničoho nič kašlať, sopliť a kýchať. Tri dni mal teploty do 39 °C a OBROVSKÉ hrče na nohách, červené celé stehná. všetko prešlo do troch dní, ale hrče na nohách mal veľmi dlho. Jednu z nich (po Infanrixe Hexa) má hmatateľnu ešte dnes — vyše roka a pol po očkovaní.

       Spätne si uvedomujem, že po tomto očkovaní u nás začali prevrieskané noci. Keď sme boli u neurológa, ten nám povedal, že za to môže chemická reakcia na mozgu. Z čoho by asi tak tá reakcia mohla byť, keď chorý vôbec nebol?

       Teraz mám druhé dieťa, ktoré sa nechystám dať očkovať. Už som to oznámila aj rodine a čuduj sa svete — už ma nepresviedčajú, aké by to bolo nesprávne.

       A aby toho nebolo málo, aj sesternicina dcérka, o pol roka staršia od môjho syna, má potvrdený autizmus. To sú dve deti v jednej rodine, v ktorej nikdy, ani v ďalekej minulosti žiadne podobné choroby neboli — ani dysfázia či dyspraxia, ani oneskorený vývin či čokoľvek podobné.