Ani potomkom zdravotníkov sa nežiaduce účinky očkovania nevyhýbajú

11.10.2011 09:20

Erika Mičková

 

       Dcéra v júni porodila svoje druhé dieťatko, chlapčeka. V nemocnici ho, ako ináč, zaočkovali proti TBC vakcínou, ktorá mu spôsobila problémy. Vo veku štyroch mesiacov mu museli vyoperovať 5 uzlín a neviem, či je to koniec. Užíva ťažké lieky a dosť plače, ťažko teraz povedať, prečo. Je kojený, krásne priberá a je tiež bystrý. Na okolie krásne reaguje.

       Ja sama som zdravotníčka, teraz už na penzii. Viem o očkovaní svoje a som rozhodne proti povinnému očkovaniu. Dcére som to vysvetlila, ale ona verila viac lekárom.

       Teraz je už neskoro a keď povedala pediatričke, že ho už nenechá očkovať proti ničomu, dostala prísľub, že veď sa nebojte, všetky očkovania „presunieme“ na čas, keď bude zdravý. Ale ja sa pýtam: bude zdravý? Tak skutočne zdravý ako by malo byť donosené a kojené, vytúžené dieťatko?

       Je to hrozné, čoho sú schopné vražedné farmaceutické firmy pre zisky. Vyrobia to za pár centov, predajú to za stovky €. Zámerne pridávajú do vakcín jedy, vyrobia ťažko choré deti a potom ich celý život liečia. Ako ináč, drahými liekmi.

       Škandál firmy Baxter, keď expedovali vakcíny proti chrípke so živými vírusmi, sa v žiadnej tlači nerozmazával. Firma nestratila ani licenciu ani nedostala zákaz na európske trhy. Taká mocná je sila peňazí.

       Vďaka internetu sa ľudia dostávajú k informáciám a otvárajú sa im oči. Už vedia, že čo je v novinách, alebo v televízii, nemusí byť ešte pravda. Médiá sú platené za vytváranie falošnej reality a pravdu skôr zatĺkajú, než by ju zverejnili.

       Pravda by totiž mohla vyvolať pobúrenie a dať do pohybu masy, čo pre „majiteľov sveta a jedinej pravdy“ momentálne nie je žiaduce.

       Je vždy dobré a prospešné pre ľudí šíriť pravdu a varovať ich. Kým sme ešte aspoň trochu ľuďmi.

 


Zverejnenie tohto článku trvalo správcovi www.slobodaVockovani.sk približne 10 minút čistého času.

Ak sú pre Vás tieto informácie zaujímavé či prínosné, môžete našu činnosť podporiť.