Americký výskumný ústav zdravia chce zaočkovať celé krajiny vakcínou proti ebole

16.10.2014 20:18

NaturalNews.com14.X.2014Ethan A. Huff

 

       Pôvodný článok NIH pushing to vaccinate entire countries with Ebola vaccine
       z angličtiny preložil Ing. Marián Fillo.

 

ilustračný obrázok: ampulky s vakcínami a injekčná striekačka       Všetko ohľadne epidémie eboly, pred čím alternatívne oznamovacie prostriedky (médiá) varovali, sa stáva pravdou, vrátane toho, že najnovšiu paniku z tejto choroby využije vláda USA na natlačenie ďalších chemických liekov a očkovacích látok dôverčivej verejnosti.

       Riaditeľ amerického Federálneho výskumného ústavu alergie a prenosných ochorení (NIAID = National Institute of Allergy and Infectious Diseases), ktorý patrí pod Federálne výskumné ústavy zdravia (NIH = National Institutes of Health), nedávno prezradil kanadským novinárom, čo je najdôležitejšou súčasťou úmyslov vlády USA v tejto kríze: zaočkovať každého.

       To prinajmenšom vyplýva z prehlásení Dr. Anthonyho Fauciho, ktorý v minulosti tlačil do očkovania proti takým chorobám, ako sú vtáčia či prasacia chrípka. Pokračujúc v tejto korupčnej tradícii, Dr. Fauci teraz tvrdí, že môže byť nemožné zastaviť šírenie Eboly, pokým nebude každý zaočkovaný.

       Časopis Modern Healthcare (Moderné zdravotníctvo) cituje Dr. Fauciho:

„Je dosť dobre možné, že sa táto epidémia neprestane šíriť, dokonca ani keby sme na jej potlačenie vyhradili množstvo zdrojov. Zatiaľčo sa táto epidémia stáva čoraz hrozivejšou a v niektorých prípadoch sa vymyká kontrole, je dosť dobre možné, ak nie priam pravdepodobné, že bude treba očkovať proti ebole celú krajinu, aby sme dokázali túto epidemiu ukončiť. To sa zjavne môže stať.“

       Zostáva nejasné, o ktorej presne krajine tu Dr. Fauci hovorí. Pravdepodobne však ľubovoľnej krajine, v ktorej bude vyhlásená epidémia eboly, hrozia tieto orwellovské výhliadky, USA nevynímajúc.

 

CDC, NIH, Obama a ďalší naďalej menia svoje rozprávky, aby sa ebola ďalej šírila

       Domnienky Dr. Fauciho o vyhradení množstva zdrojov sú trošku opovážlivé, pritom zároveň výnimočne zavádzajúce, keďže takmer všetko, čo doteraz USA i medzinárodné spoločenstvo urobili v reakcii na epidémiu eboly, iba pomohlo šíreniu eboly po celom svete.

       Letecká doprava medzi Západnou Afrikou a USA je naďalej v prevádzke. Napr. riaditeľ CDC Tom Frieden trvá na tom, že prerušenie leteckého spojenia epidémiu eboly zhorší. Južná hranica USA taktiež zostáva doširoka otvorená, čo umožňuje hocikomu (možno) nakazenému voľne vstúpiť.

       Obamova vláda teraz otvorene klame svetu o tom, ako sa ebola šíri, čo túto krízu iba zhorší. A to všetko sa deje napriek tomu, že Svetová zdravotnícka organizácia (WHO = World Health Organization) ticho pripúšťa prenos eboly vzdušnou cestou.

       Súdiac podľa spôsobu, akým (ako sa zdá) úrady kdekoľvek vo svete pristupujú k tejto kríze, nič nenasvedčuje tomu, že by skutočne chceli epidémiu eboly v dohľadnej dobe zastaviť. Namiesto toho všetko nasvedčuje tomu, že tu bola pripravená pôda pre záujmy výrobcov liekov a očkovacích látok, aby zas a znovu využili medzinárodnú krízu — a to takú, ktorá možno bola vyvolaná úmyselne — na natlačenie ešte viac liekov a očkovacích látok do širokej verejnosti.

       Ešte v lete priniesli Truthstream Media (sk: oznamovacie prostriedky pravdivého prúdu) správu o vyjadreniach virológa Dr. Bena Neumana, ktorý sa domnieva, že kríza okolo eboly je úmyselne nafukovaná — práve tak ako prasacia chrípka, vtáčia chrípka a sezónna chrípka, — ktorá má vystrašiť ľudí a naplniť vrecká svetovej farmaceutickej elity.

       Dr. Neuman povedal vo vzrušenom očakávaní, čo si pre tento svet pripravili ľudia, stojaci pri kormidle moci:

„Na liečbu eboly nepotrebujeme len jeden liek. Potrebujeme zmes liekov a snáď aj nejakú peknú vakcínku, ktorá by sa dala použiť.“

       Lamentujúc nad tým, čo vtedy (v lete) ešte nebolo na programe dňa, čo však teraz už prichádza. dodal:

„Všetko to stojí veľa peňazí a… Neviem, či je už panika dostatočná a či je už dosť ľudí, ktorí by kupovali tieto lieky, aby to donútilo výrobcu… vložiť potrebné peniaze do vývoja týchto medikamentov.“

 

Zdroje: