Ako detoxikovať od hliníka? - DOPLNENÉ

27.01.2011 21:15

Peter Hrivna

 

       Doplnené: Článok bol pôvodne vydaný 25.I.2011 o 0:02 a doplnený 28.I.2011 o 21:15.

 

       Hliník uložený v tele možno odstrániť pomocou kyseliny jablčnej alebo Ca-Na2-EDTA. Dosť kyseliny jablčnej je v kyslých jablkách, plánkach. Možno z nich upiecť štrúdľu, alebo iný jablkový koláč. Treba pridať viac cukru. Detoxikácia pomocou kyseliny jablčnej je pomalá. Rýchlejšia je pomocou zlúčeniny Ca-Na2-EDTA.

       Dvojsodná kyselina etylén-diamin-tetra-acetátová (EDTA) je syntetická aminokyselina. Dá sa pomerne lacno kúpiť. EDTA je schválený potravinársky emulgátor, pridáva sa do jedlých olejov na zabránenie ich oxidácie. Na liečenie sa nepoužíva čistá EDTA, lebo silne odvápňuje kosti. Používa sa sodno-vápenatá soľ Ca-Na2-EDTA. Táto zlúčenina má už v sebe vápnik a preto ho nevyťahuje z tela. Ak nájde škodlivý kov, vymení atóm vápnika za atóm kovu. Ca-Na2-EDTA je iónový menič. Viaže hliník, ortuť, olovo, kadmium a iné škodlivé kovy.

       Ca-Na2-EDTA sa môže brať spolu s jedlom. Netreba hladovať ako pri detoxikátoroch založených na síre (DMSA, DMPS). Dávkovanie závisí od toho, koľko kovu má človek v tele. Čím je viac zamorený, tým menšia dávka stačí. Postupne ako sa telo čistí, tak sa dávka zvyšuje. Treba vyskúšať koľko vám neškodí. Môžete začať s 3 mg EDTA na 1 kg hmotnosti človeka denne. Približne, podľa toho aké kapsule kúpite. Napríklad 300-500 mg pre dospelého človeka. Prípadne aj/alebo 20 mg kyseliny jablčnej na 1 kg hmotnosti, čiže 1-2 gramy pre dospelého človeka. Ca-Na2-EDTA sa neodporúča pre tehotné a dojčiace ženy. Detoxikáciu možno začať až po odvŕtaní amalgámov zo zubov, pretože by bola neúčinná. Amalgámy sú strieborné až sivočierne výplne zubov (plomby). Spôsobujú viac problémov ako očkovacie látky. Zubári uznajú tieto dôvody pre odvŕtanie amalgámov: (občasná) bolesť, citlivé na teplo a chlad, škaredé. O škodlivosti amalgámov zubárom radšej nehovorte - pravdepodobne nepochodíte.

       Ca-Na2-EDTA sa dá kúpiť tu:
https://www.iherb.com/Arizona-Health-Natural-EDTA-500-mg-100-Capsules/5729?at=0
       Spolu s kyselinou jablčnou tu:

https://www.iherb.com/Life-Enhancement-EDTA-Chelator-Complex-120-Capsules/2764?at=0

       Môžete si objednať väčšie balenie:

https://www.iherb.com/EDTA

       Objednané prípravky Vám pošlú poštou. Ďalšie internetové obchody sú:

       Ak vám prípravok zaberie, odporúčam spraviť si zásoby. V budúcnosti nie je zaručené že ho kúpite.

       Platby do zahraničia odporúčam robiť cez internetovú banku mBank: https://www.mbank.sk/. Má zadarmo prevod peňazí na celom svete, vedenie účtu a vyššiu bezpečnosť ako bežné banky. Kamenná banka pýta za 1 prevod aj 20,- €, čo je nehorázne veľa. Zmluvu neuzavierajte cez kuriéra, pretože vám nič nevysvetlí. Zájdite si na obchodné miesto (kiosk), kde vám obchodný zástupca všetko rád vysvetlí, prípadne vám vypíše zmluvu a pomôže nastaviť internet banking. Zoznam kioskov: https://www.mbank.sk/sprievodca/obchodna-siet/index.html. Bankové prevody (eBanking) sa robia z tejto adresy: https://sk.mbank.eu/.

       Clo sa neplatí pre zásielky s cenou tovaru do 22,- €:

https://www.posta.sk/potrebujem/zaslatprevziat-medzinarodnu-zasielku#a2

       Stačí použiť najlacneší spôsob dopravy, budete čakať niekoľko týždňov.

       Vaše doplňujúce otázky píšte, prosím, do diskusie nižšie, alebo na sloboda.v.ockovani@gmail.com.

 

       Viď tiež články:

 

Diskusia: Ako detoxikovať od hliníka?

Nikel

Dana | 29.05.2019

Dobrý deň, ako možno najlepšie odstrániť nikel? Ďakujem.

odstranenie hlinika

Mirec | 26.08.2016

Dobra ja aj PRASLICKA ROLNA

EDTS pre dieta s epi

Monika | 04.09.2014

Dobry den, moze EDTA uzivat aj 2,5.r.dieta, ktore ma postvakcinacnu epilepsiu a hodnoty hlinika v krvi na hornej povolenej hranici? ak vazi cca 12kg, kolko mg EDTA denne by malo prijat??
vdaka za info

Ako je to s prepoctom na vahu

Peter | 03.10.2011

V clanku sa pise, ze 3 mg na 1 Kg vahy cloveka, tzn, ze 90 kg chlap by mal zacat na 270 mg. Lenze ta najmensia doza ma 500 mg v 100 tabletkach, cize ak si objednam jednu, tak mi vydrzi cca 2 dni po 50 tabletkach? Kolko mam teda toho kupit? Ako dlho to treba uzivat? V akych intervaloch? Kolkokrat za den? Pred jedlom, alebo po?

Re:Ako je to s prepoctom na vahu

Martin | 28.10.2011

Orientacne 1 tabletku 500 mg spolu s jedlom kazdy druhy den. Maximalne 500 mg denne. Vynimocne 1000 mg denne. Ak je clovek "chory" tak kazdy den 1 tabletku, ak je "zdravy" tak nic. Treba to skusit. Je to bezpecna zlucenina, teda do 500 mg pre chlapa.

detox caj

heňa | 16.02.2011

skuste bylinky, napr.pestrec-https://www.predajbylin.sk/pestrec_plod_mlety/index.html

detox

BuG.ToM | 27.01.2011

https://derealizacia.wgz.cz/

otazocka na ortut

jan | 26.01.2011

najde sa jediny odbornik v tomto state, ktory mi pomoze s detoxikaciou od chronickej otravy ortutou? Dakujem JK

Re:otazocka na ortut

matka | 27.01.2011

Skúste si pozrieť tento blog, je to osobná skúsenosť pani Svetlany, ktorá sama prešla detoxikáciou od chronickej otravy ortuťou, možno Vám poradí ako na to.

svetlanablog.nazory.eu

Re:otazocka na ortut

Jano | 30.01.2011

V článku píšu že Ca-Na2-EDTA detoxikuje aj ortuť.

Pridať nový príspevok