Aká voľba? Hillary Clinton chce zrušiť právo žien odmietnuť povinné očkovanie, ktoré poškodzuje ich deti

07.03.2016 12:52

Natural News1.III.2016Mike Adams

 

    Pôvodný článok What CHOICE? Hillary Clinton wants to take away women’s rights to say NO to mandatory vaccines that damage their children
    z angličtiny preložil Ing. Marián Fillo.

 

ilustračný obrázok: Hillary Clinton    Hillary Clinton o sebe vyhlasuje, že je za možnosť voľby (myslí sa tým spravidla „za právo na potrat“ — pozn. prekl.) a podporuje ženy, menšiny a deti. Prečo jej teda nevadí použitie vládnej moci na krátenie práv žien, keď ide o očkovanie?

    Celý tento vtip o „možnosti voľby“ sa ukáže byť úplnou hovadinou, akonáhle dôjde na očkovanie. Očkovacie látky obsahujú jedovaté chemikálie, ako napr. hliník, polysorbát 80, ortuť, glutaman sodný či formaldehyd, z ktorých všetky predstavujú vážne ohrozenie zdravia práve tých detí, ktoré Hillary Clinton údajne chce chrániť vládnymi programami. (K tomu viď článok Vláda Veľkej Británie priznáva, že očkovanie proti prasacej chrípke spôsobuje poškodenie mozgu a priznala odškodnenie 60 rodinám)

    Ak by Hillary Clinton mala čo len štipku skutočného súcitu so ženami, určite by podporovala právo ženy na rozhodovanie o lekárskych zákrokoch a očkovaní. Vyjadrila by sa proti zákonu SB 277 v Kalifornii a požadovala by, aby sme všetci chránili ženy pred predátorskými praktikami farmaceutických molochov.

    Ale ona to nerobí. Keď dôjde na očkovanie, Hillary Clinton hodí ženy vlkom, čím podrobí ich deti ničivým neurologickým poškodeniam, kóme, kŕčom či dokonca úmrtiam následkom očkovania. (K tomu viď článok Stovky detí neurologicky poškodené očkovaním proti prasacej chrípke majú dostať od vlády Veľkej Británie 90 miliónov dolárov odškodného)

    Verte či neverte, Donald Trump sa vyjadril silne proti poškodzovaniu zdravia detí v USA očkovaním a dokonca bol za to napadnutý oznamovacími prostriedkami hlavného prúdu (mainstreamovými médiami) v úplne prvej predvolebnej diskusii republikánov. Trump nie je proti očkovaniu, ale trvá na tom, že očkovanie treba viac rozložiť v čase, aby sa znížilo riziko poškodenia viacerými vakcínami podanými súbežne.

    Možno sa začudujete: prečo nie je Hillary Clinton za to, aby sa očkovanie stalo bezpečnejším? Nie je to tým, že sa úplne zapredala farmaceutickým, bankovým a potravinárskym molochom a všetkým ostatným organizáciám smrti a ničenia, ktoré teraz vládnu nášmu narušenému svetu? (K tomu viď článok Ďalšie dve dievčatá zomreli po očkovaní proti rakovine krčka maternice vakcínou Gardasil/Silgard)

    V otázke očkovania je voľba jasná: ak ste demokrat(ka), podporte Bernieho Sandersa, ak ste republikán(ka), podporte Donalda Trumpa.

 

    Celý príhovor Mikea Adamsa k tejto záležitosti si môžete vypočuť skrz YouTube.com tu: