Ad: MUDr. Peter Lipták o relácii Reflex na TV Markíza z 22.II.2011

04.03.2011 21:46

Od: Víťazoslav Kráľ

Komu: MUDr. Peter Lipták <lipp@pobox.sk>

Kópia: prof. MUDr. Svetozár Dluholucký, CSc. <sdluholucky@dfnbb.sk>; MUDr. Ivan Bakoš <bakos@inocem.sk>; TV Markíza - relácia Reflex <reflex@markiza.sk>

Dátum: Utorok, 1.III.2011 9:18:31

 

 
       Dobrý deň, pán Lipták,

 

       rád by som zareagoval na Vaše výstupy v relácii Reflex na TV Markiza pred pár dňami. Ja si stále myslím, že ste to Vaše vyhlásenie o vakcíne pre laikov mysleli snáď zo žartu, že je to ako polievka, pre ktorých je zbytočné vedieť z čoho sa skladá, veď keď je to odobrené autoritou, tak to musí byť výborná pochúťka..Nie ste aj Vy toho názoru, že každý rodič, ktorý chce mať zdravé dieťa, má právo vedieť z čoho sa skladá vakcína, ak sa tu bavíme o očkovaní? Myslíte si, že aspoň jeden pediater vám povie ÚPLNÉ zloženie vakcíny a možné vedlajšie účinky? Že má každý občan právo na základe slobodného prístupu k informáciam vedieť a byť zo zákona oboznámený o zložení vakcíny a liekov? Áno, o to Vám práve ide, aby ľudia zbytočne nepátrali a nedozvedeli sa ten zázračný recept lebo by to malo za následok masívne odmietanie očkovania detí a to pre Vašich farma chlebodarcov nemôžete dopustiť. Cudzorodé látky a rakovinotvorné jedy obsiahnuté vo vakcínach ako formaldehyd, ortuť, hliník a iných liekoch sú pre človeka, a hlavne pre malé dieťa s nevyvinutým imunitným systémom do dvoch rokov, veľmi nebezpečné, ale mám tušenie, že Vy o tom všetkom veľmi dobre viete, nemám pravdu?

       Pán Lipták, popravde, je mi Vás veľmi ľúto, keď Vás vidím búchať sa do pŕs za vakcináciu všeho druhu, všetko čo dýcha a urážať ľudí, ktorí vyjadria svoj názor, ktorý sa Vám nepáči, a hlavne urážať dámy na prednáškach a nazývať ich vrahyňami detí, keď sú za odškodnenie rodičov zdravotne postihnutých detí následkom povinného očkovania. Krvopotne budete bojovať za zdraviu škodlivé produkty farmaceutických spoločností, ktoré si aj vďaka ich poslíčkom v štátnych správach a úradoch krajín EÚ a ordináciach vytvárajú viac a viac oslabený a chorý dav predurčený na ďalšie užívanie ich produktov. Obrovský zisk z predaja a závislosť ľudí na ďalších liekoch dôsledkom aj očkovania je to, čo vidieť v kartách farma priemyslu, nehovoriac o poškodzovaní ľudského genotypu škodlivými chemickými zložkami "liekov". To sa deje aj vďaka takým ako Vy, pán Lipták (zámerne Vás neoslovujem doktor lebo Vy ste jeho protikladom a škodíte všetkým bezúhonným doktorom, ktorí to myslia so zdravím ľudí naozaj vážne).

       Mám na Vás pár otázok a tak ako ja som úprimne vyjadril svoj názor, budem aj od Vás žiadať úprimné odpovede aspoň na niektoré z nich.

       Vieme, že žijeme v dobe, kedy obyčajný človek ma čím ďalej, tým menšie práva a spravodlivosť sa pre neho stáva neznámym pojmom. Súhlasíte s myšlienkou, aby boli deti na Slovensku očkované dobrovoľne, len s rodičovským súhlasom, pre ktorých by toto rozhodnutie plynulo z dôkladného zváženia za a proti očkovaniu z verejne dostupných informácii (nielen internet)? Jedného dňa bude aj na Slovensku povinnosť očkovať deti na väčšinu chorôb zrušená, otázka je kedy.

       Vy určite veľmi dobre viete, že očkovať deti, ktorým sa vlastne do dvoch rokov vytvára imunita je mimoriadne nebezpečné, vyvoláva rôzne závažné ochorenia, na ktoré sa poukázalo v relácii Reflex a v mnoho ďalších.

       Keď Vás vidím takmer v každej relácii orodovať za nutnosť očkovania, viem, že Vy to všetko viete, ale mocná ruka farmaceutických spoločností na Vás tlačí už momentálne asi veľmi silno a chcem sa spýtať, či je to Vašom prípade ruka spoločnosti Novartis alebo Sanofi Pasteur, od ktorej nakúpilo Slovensko viac ako milión vakcín proti údajnej prasacej chrípke?..Možno, že som zabudol spomenúť aj iných hráčov..je to snáď Baxter International, GlaxoSmithKline alebo Roche? Ani teraz som neuhádol? Verím Vám a dúfam, že mi prezradíte odpoveď a že sa nebudete hnevať na mňa za túto otázku lebo ako som už napísal, keď čítam Vaše vyjadrenia a vidím v televízii ako urážate ľudí s iným názorom, iné presvedčenie ani nemožem o Vás mať.

       Rád by som od Vás vedel, či je hlásenie nežiadúcich účinkov dôsledkom očkovania povinné lekármi, môžete mi prosím v tomto poradiť? Je na to stanovený zákon, ktorý lekárom dáva za povinnosť hlásiť na úrady alebo je to na lekárovej dobrej vôli? Koľko percent približne sa hlási na RÚVZ zo všetkých dokázaných vedľajšich účinkov vakcínami z povinného očkovania, je to aspoň 5%?

       Chcete poprieť fakt, že farmaceutické spoločnosti odmietajú prevziať zodpovednosť za odškodnenie alebo liečbu ochorení dôsledkom vakcinácie nedostatočne odskúšanými vakcínami? Viete sám veľmi dobre, že poľská ministerka zdravotníctva odmietla, aby boli ľudia zaočkovaní vakcínou proti prasacej chrípke práve z tohoto dôvodu. A urobila veľmi dobre. Bola v poľsku kataklizma spôsobená údajnou prasacou chrípkou?..Viete veľmi veľa skutočností, pán Lipták, ale pre Vás už niet cesty späť, Vy už v šírení klamstiev pokračovať prestať nemôžete. Ale to nie je Vaša chyba, nechali ste sa vmanipulovať do tejto špinavej hry, na ktorú doplácajú najmä deti a ich rodičia, po ktorých problemoch vás evidentne nič..Som zvedavý, koľko mŕtvych a zdravotne vážne postihnutých detí ešte potrebujete vidieť, aby ste prestali klamať verejnosť.
Chcete snáď poprieť aj fakt, že si firma Baxter International dala 28. augusta 2008 zaregistrovať na americkom patentovom úrade pod č. US2009/0060950 A1 aj vakcínu proti prasacej chrípke už 8 mesiacov pred tým, než sa vyskytol prvý prípad v Mexiku?

       Bolo by stratou času baviť sa tu o jednom z najväčších zdravotníckych podvodov na ľudstve s údajnou prasacou chrípkou a vyhláseným šiestym pandemickým stupňom Svetovou zdravotníckou organizáciou, na ktorý upozornilo množstvo odborníkov, napr. Dr. Mathias Rath, vedec, ktorý podal žalobu na farmaceutické korporácie na Medzinárodnom súdnom dvore v Haagu, alebo Wofgang Wogard - šéf podvýboru Rady Európy pre zdravotníctvo v Štrasburgu a mnoho ďalších.

 

       Takýchto otázok by bolo naozaj veľmi vela, tak Vás nechám zvážiť odpovede na moje otázky, o ktoré Vás tu úprimne žiadam, a zároveň Vás veľmi pekne prosím neoháňať sa tu žiadnymi štatistikami a štúdiami o priebehu chorôb a liečení vo svete, ktoré sú vo veľkej miere platené práve Vašimi chlebodarcami z farma priemyslu.

       Ďakujem mnohokrát za Váš čas a pochopenie..

 

       S pozdravom

Víťazoslav Kráľ

 


K tomu viď reakciu MUDr. Petra Liptáka na reláciu Reflex v TV Markíza z 22.II.2011

 

Diskusia: Ad: MUDr. Peter Lipták o relácii Reflex na TV Markíza z 22.II.2011

dôchodca

Dušan | 13.02.2015

Pan doktor ste zviera zdierate najzranitejšiu vrstvu,myslite si že my z 300E. dôchodkom dofinancujeme zdravotnictvo.Dakujem z uctov Dušan.

Poznámka

Petra Hynková | 10.02.2015

Lipták je jedno úplatkárske hovado, pacienti u neho musia dávať úplatky, inak ich nevyšetrí!

Lipták

Michal | 05.03.2011

Naozaj zaujímavý mail, avšak si myslím, ýe s Liptákom to nepohne lebo tento šarlatán je podľa mňa už tak degenerovaný farmaceurickým priemyslom, že sa dostal do štádia kedy sám verí tomu čo robí.A to je na tom najsmutnejšie, že on chudák si myslí, že nám všetkým pomáha. Treba hľadať odpoveď na otázku, kto tohto človeka môže prepustiť. Ja osobne by som bol najradčšej keby zobral aj Dlouholuckého a spol a odišli šíriť osvetu niekam do Afriky, aj keď ani tam nikomu neprajem vakcínu.

Pridať nový príspevok