Ad: MUDr. Marta Špániková na adresu www.slobodaVockovani.sk - 2x DOPLNENÉ

02.01.2013 09:32

Ing. Marián Fillo

 

Doplnené: článok bol pôvodne vydaný 2.I.2013 o 1300 a doplnený o vyjadrenie Dr. Špánikovej v ten istý deň o 1530. Ďalšia konverzácia s Dr. Špánikovou doplnená o 1615.

 

       Pri spracúvaní webových štatistík som nevdojak narazil na tento odkaz na našu stránku v poradni očkovania na stránke časopisu Mama a ja:

nežiadúce účinky a účinnosť vakcín proti rotavírusom
martinvelčický, 19.11.2012 (22:04)
pani doktorka prosím pomôžte nám rozhodnúť sa či očkovať, alebo nie. Viem, že je veľa názorov a isté nieje nič. Prosím pozrite si nasledujúci link (  https://www.slobodavockovani.sk/news/rotavirusy-a-ockovanie-proti-nim/  ) o nežiaducich účinkoch vakcín a ich samotnej účinnosti.
Pekne ďakujem

logo VYDUR s.r.o. - pediatrickej ambulancie MUDr. Marty Špánikovej       Na túto otázku odpovedala MUDr. Marta Špániková, detská lekárka z Bratislavy:

Milá pani ja na túto stránku nechodím. Informácie, ktoré tam sú poznám, ich zdroje sú staré, mnohé dávno prekonané a zle interpretované a ludia, ktorí ju vedú nemajú žiadnu zodpovednost za zdravie detí, za šírenie infekčných ochorení ani za liečbu prípadných infekčných ochorení ale ani za liečbu a riešenie nežiadúcich účinkov očkovania. Na rozdiel od nás lekárov, ktorí musíme ochorenie rozpoznať, liečit, aj niest zodpovednost za zlyhanie liečby. Rovnako musíme vediet všetko o vakcínach, vediet kedy koho a ako máme očkovat a pri prípadných nežiadúcich účinkoch ich vediet riešit. Toto všetko získam štúdiom iných zdrojov než uvedenej stránky. Vy sama sa musíte rozhodnút, či veríte inžinierovi elktrotechniky, ktorý píše o očkovaní alebo lekárom, ktorí na to majú príslušné vzdelanie a nesú za svoju činoost aj príslušnú zodpovednost.

       Toto je mimoriadne zaujímavá odpoveď, ktorá o osobe Dr. Špánikovej vypovedá mnohé:

  1. "Nechodí" na stránku www.slobodaVockovani.sk, ale napriek tomu sa tvári, že "informácie, ktoré tam sú, pozná". Ako môže poznať informácie na stránke, na ktorú nechodí? Môže sa len domnievať, že tie informácie pozná resp. možno si kedysi dávno prečítala nejaký článok a podľa toho posudzuje všetko ostatné, čo je na www.slobodaVockovani.sk zverejnené. Tomu sa odborne hovorí predsudok.
     
  2. Dr. Špániková sa domnieva, že naše "zdroje sú staré", čo je ťažký omyl, ale niet divu, že sa mýli, keď "na túto stránku nechodí". Skúsme sa teda pozrieť na to, aké staré sú v skutočnosti zdroje o rotavírusoch a očkovaní proti nim, ktoré sú použité na našej stránke (vynechal som články, ktoré neprinášajú žiadne nové údaje, tzn. nie sú zdrojmi):        Zhrnuté: z celkovo 14 článkov o rotavírusoch a očkovaní proti nim, ktoré sú uverejnené na www.slobodaVockovani.sk a zároveň prinášajú nejaké nové informácie (tzn. sú zdrojmi), je najstarší z roku 2009, pričom 5 (35,7%) je z roku 2012 a najnovšia štúdia, o ktorej je reč, bola v tlačenej podobe zverejnená v máji 2012.
           Sú to podľa Vás staré zdroje? Posúďte sami!
           A aké novšie informácie má Dr. Špániková? To by ma veľmi zaujímalo.
     
  3. Podľa Dr. Špánikovej sú mnohé naše zdroje "dávno prekonané a zle interpretované". Napriek tomuto veľmi odvážnemu tvrdeniu nie je Dr. Špániková schopná uviesť žiadny príklad prekonaného zdroja alebo zlej interpretácie.
           Pritom nevylučujem, že niektoré informácie na našej stránke sú už neaktuálne. Skutočne sú, ale taký je život: nové poznatky opravujú a dopĺňajú (a niekedy aj vyvracajú) staré údaje či názory. Tak to je aj v odborných lekárskych časopisoch. A nijaký taký časopis nerobí škrty a prepisovanie starých článkov len preto, že nejaké nové štúdie niečo doplnili, opravili či vyvrátili. Prečo by sa také niečo malo požadovať od v podstate dobrovoľníckej webovej stránky, keď to nerobia ani odborné lekárske časopisy? Je to, že v nejakom starom vydaní nejakého odborného lekárskeho časopisu je uverejnené niečo, čo už je dnes prekonané, dôkazom toho, že tento časopis je skrz-na-skrz zlý?
           Navyše ani jeden z článkov o očkovaní proti rotavírusom na www.slobodaVockovani.sk, ktorý možno považovať za zdroj informácií, nie je autorským článkom redakcie resp. jej blízkych spolupracovníkov (až na komentár Dr. Elekovej pod článkom Christiny England). Ide o preklady zo zahraničných zdrojov a o osobné skúsenosti s očkovaním. Takže udržiavať všetko v najaktuálnejšej možnej forme ani nie je možné, keď skúsenosti s očkovaním sú stále rovnaké - bez ohľadu na nové vedecké poznatky (či neraz aj pseudovedecké "poznatky", ak ide o štúdie, objednané a zaplatené výrobcom vakcíny), - a pokiaľ sa pôvodina preloženého článku nezmení, tak na preklade tiež nie je čo aktualizovať.
     
  4. Podľa Dr. Špánikovej nemáme "žiadnu zodpovednost za zdravie detí, za šírenie infekčných ochorení ani za liečbu prípadných infekčných ochorení ale ani za liečbu a riešenie nežiadúcich účinkov očkovania. Na rozdiel od nás lekárov, ktorí musíme ochorenie rozpoznať, liečit, aj niest zodpovednost za zlyhanie liečby".
           Tú zodpovednosť skutočne nemáme - s výnimkou zodpovednosti za naše vlastné deti, kým nie sú plnoleté.
           Rovnako tak však v skutočnosti nijakú zodpovednosť za zdravie detí, za ich liečbu a riešenie nežiaducich účinkov očkovania nenesie ani Dr. Špániková či akýkoľvek iný pediater (okrem zodpovednosti za jej/jeho vlastné detí). Dr. Špániková nemá zničený život, keď ňou vykonané očkovanie spôsobí niekomu autizmus alebo ochrnutie. Ona nemá zničený život ani v prípade, že dieťa dostane encefalitídu s doživotnými následkami z čierneho kašľa, proti ktorému bolo očkované vakcínou s mizernou účinnosťou. Nenesie ani nijakú hmotnú zodpovednosť za prípadné šírenie záškrtu, ktorý oveľa lepšie šíria ľudia úspešne očkovaní, než ľudia neočkovaní, keďže očkovanie proti záškrtu vytvára (ak vôbec vytvára) protilátky len proti záškrtovému toxínu a nie proti záškrtovej baktérii (Corynebacterium diphtheriae), takže nijak nebráni životu, množeniu ani šíreniu záškrtovej baktérie, ba dokonca umožňuje šíriť záškrt oveľa viac a lepšie, lebo úspešne očkovaní neochorejú a veselo si idú šíriť záškrt do práce či školy, zatiaľčo neočkovaní, keď ochorejú, tak sú doma alebo v nemocnici a ochorenie nešíria.
           Keď sa Dr. Špániková tak veľmi oháňa zodpovednosťou, tak by mala vymenovať, aké postihy jej skutočne hrozia v prípade, že zvolí liečbu, ktorá je viac na škodu než na úžitok, alebo v prípade vážnych nežiaducich účinkov očkovania. Nezaujíma ma, čo je kde v akom právnom predpise, ale ktorý lekár kedy skutočne zaplatil mastnú pokutu alebo bol iným spôsobom skutočne potrestaný za to, že zle liečil (teda vlastne neliečil, ale škodil), alebo za to, že ním vykonané očkovanie narobilo viac škody než úžitku. Kedy ktorý lekár bol potrestaný za neinformovanie rodičov o možných vážnych nežiaducich účinkoch očkovania, za očkovanie napriek kontraindikácii, za nevykonanie testov, ktoré by prípadnú kontraindikáciu očkovania vylúčili? Kedy bol u nás kto odškodnený za vážne nežiaduce účinky očkovania?
           Zhrnuté: akákoľvek zodpovednosť detského lekára za čokoľvek, čo sa týka očkovania (možno s výnimkou skladovania vakcín v chladničke), je čisto fiktívna a reálnu zodpovednosť (tzn. dopady lekárskeho zákroku resp. jeho odmietnutia) nesú len a len rodičia dieťaťa resp. samotné dieťa. Hranie sa na zodpovednú mi teda od Dr. Špánikovej príde ako neskutočne trápne. 
     
  5. Podľa Dr. Špánikovej očkujúci lekári musia "vedieť všetko o vakcínach". Všetko o vakcínach nevie ani výrobca vakcíny a prudko jednostranne informovaní pediatri ani nesnívajú o tom, že by vedeli všetko o vakcínach. Ako príklad uvediem jednu lekárku, čo došla na besedu o očkovaní v Lučenci a za 20 (či 30? už si presne nespomínam) rokov svojej lekárskej praxe sa vraj nestretla s informáciou, že by boli nejaké vakcinačné vírusy pestované na bunkových kultúrach, pochádzajúcich z umelo potratených bábätiek.
           Bolo by krásne, keby pediatri vedeli všetko o vakcínach, ale obávam sa, že v takom prípade by nikto s čo len štipkou svedomia už nemohol na Slovensku vykonávať pediatrickú prax, keďže u nás si pediater nemôže uplatniť výhradu svedomia voči očkovaniu. V skutočnosti pediatri o očkovaní vedia častokrát (vlastne takmer vždy) oveľa menej než dobre informovaný rodič, ktorý si prečítal aspoň knihu "Očkování - pro a proti" od Dr. Martina Hirteho. Na akékoľvek štúdie o očkovaní by ste sa pýtali bežného pediatra úplne márne, keďže na škole sa naučili možno tak očkovací kalendár a pár propagandistických fráz a v rámci tzv. "celoživotného vzdelávania" ich ďalšou propagandou kŕmia výrobcovia vakcín, resp. výrobcami vakcín priamo či nepriamo zaplatení lekári alebo lekári, ktorých výhradným zdrojom informácií sú v konečnom dôsledku opäť len výrobcovia vakcín.
           Niektoré argumenty pediatrov za povinné očkovanie sú až neskutočne zúfalé, ak nemám povedať smiešne, napr. že dieťa sa môže nakaziť osýpkami od ruských vojakov. Hmmm... koľko ich tu ešte máme? Nevšimol si daný pediater, že ruskí vojaci, čo tu dočasne pobývali, pošli späť do Ruska počiatkom 90. rokov? A iných nezmyslov, čo pediatri narozprávajú rodičom o očkovaní, je tak veľa, že by to vydalo na celú knihu. V skutočnosti teda majú pediatri (česť výnimkám) o očkovaní tak málo informácií (nehovoriac o informáciách, nezávislých od výrobcov vakcín, ktoré už nemajú prakticky vôbec), že rodič s priemerným IQ sa pri každovečernom dvojhodinovom štúdiu počas jedného mesiaca dokáže naučiť o očkovaní oveľa viac.
           O absurdnosti tvrdenia Dr. Špánikovej jasnou rečou vypovedá aj to, že sama otvorene prizn ala na internete, že nevie, čo to je PCV. "Musí vedieť všetko o vakcínach", ale v skutočnosti nevie ani len to, že PCV je pneumokoková konjugovaná vakcína???
     
  6. Podľa Dr. Špánikovej očkujúci lekári musia "pri prípadných nežiadúcich účinkoch ich vedieť riešit". Tak to by museli očkujúci lekári najprv vedieť nežiaduci účinok očkovania rozpoznať, potom ho priznať, a až potom by mohla vôbec byť reč o jeho liečení. Keďže však drvivá väčšina (vyše 99%) nežiaducich účinkov nie je vôbec hlásená - napriek povinnosti hlásiť nežiaduce účinky očkovania - možno z toho usudzovať, že drvivá väčšina (vyše 99%) nežiaducich účinkov nie je ani len rozpoznaná, nie to ešte priznaná a už vôbec nie liečená.
           Svedčí o tom aj smutný prípad úmrtia 3-mesačného Maroška z Oravy, ktorému bolo podané na "liečbu" prudkej reakcie na očkovanie imunosupresívum Rectodelt, ktoré zrejme bolo posledným klincom do jeho rakvy. Imunosupresíva potláčajú imunitu a podľa pitevnej správy Maroško zomrel na následky meningokokovej nákazy. Imunitu teda rozhodne nepotreboval potláčať. Pritom absolútne nikto z lekárov/zdravotníkov nebol za zjavné chyby v riešení nežiaducich účinkov očkovania u Maroška potrestaný, tzn. reálne nikto neniesol nijakú zodpovednosť.
           Najviac ma dojímajú lekárky, ako napr. MUDr. Katarína Šimovičová, ktoré údajne za 30 (či koľko) rokov svojej praxe "nemuseli hlásiť ani jeden nežiaduci účinok očkovania". Ak si dobre spomínam, Dr. Špániková "musela hlásiť" len jeden či dva nežiaduce účinky očkovania. Keď zvážime, že za 30 rokov praxe musel pediater mať v starostlivosti niekoľko tisíc rôznych detí, ktoré boli očkované v priemere vyše 10x na jedno dieťa, tzn. vykonal rádovo desiatky tisíc očkovaní, a keď sa pozrieme na výrobcami v príbalovom letáku udávané frekvencie rôznych nežiaducich účinkov očkovania, tak je štatisticky nemožné, aby ani u jedného z niekoľko desiatok tisíc vykonaných očkovaní nenastal nežiaduci účinok očkovania nad rámec očakávanej miernej teploty a začervenania/zatvrdnutia/bolestivosti/opuchu v mieste vpichu. Pediatri, čo niečo také tvrdia, sami seba svojimi slovami usvedčujú z neschopnosti rozpoznať (nieto ešte hlásiť) vážnejší nežiaduci účinok očkovania.
     
  7. Dr. Špániková tvrdí, že potrebné vedomosti získa "štúdiom iných zdrojov než uvedenej stránky". To je úplne v poriadku, ale čitateľ poradne jej predsa nekázal získavať informácie z www.slobodaVockovani.sk. On len chcel, aby sa vyjadrila k vysoko odbornému článku jej kolegu - mníchovského pediatra Dr. Martina Hirteho. A to sa nevyjadrila. Vyjadreniu sa efektne vyhla, čo budí dojem, že v skutočnosti sa k tomuto odbornému článku (ktorý nie je očkovaniu proti rotavírusom zrovna naklonený) vôbec nijak rozumne vyjadriť nevie, a preto svoju nevedomosť a neschopnosť zakrýva osobnými útokmi a úplne absurdnými až smiešnymi (a vo svojej podstate lživými) tvrdeniami na adresu stránky, kde je článok zverejnený.
     
  8. Dr. Špániková stavia otázku očkovania do roviny viery: "Vy sama sa musíte rozhodnút, či veríte inžinierovi elktrotechniky, ktorý píše o očkovaní alebo lekárom, ktorí na to majú príslušné vzdelanie a nesú za svoju činoost aj príslušnú zodpovednost."
           Odhliadnuc od toho, že Dr. Špániková oslovuje pýtajúceho sa v ženskom rode, hoci to je zjavne muž, mohla si ušetriť mylnú informáciu o predmete môjho vysokoškolského štúdia (pominieme, že ani svoj omyl nedokázala pravopisne správne napísať), keby aspoň trochu "chodila" na našu stránku. Na stránke o petičnom výbore by sa totiž dočítala, že som vyštudoval informatiku, nie elektrotechniku. Elektrotechniky sme v skutočnosti mali len jeden semester a nebol to zrovna môj obľúbený predmet. Skúškou z elektrotechniky som prešiel len s veľmi odretými ušami.
           Tvrdiť, že lekári majú príslušné vzdelanie o očkovaní je (až na niekoľko málo výnimiek z pravidla) asi ako tvrdiť, že Zem je doska. Dokladom toho je aj fakt, že prakticky nijaký lekár na Slovensku nie je schopný obhájiť povinné očkovanie zoči voči mne, napriek opakovaným výzvam na písanie pro-očkovacích článkov pre www.slobodaVockovani.sk, napriek pozvánkam na stretnutia, napriek snahám o vyvážené relácie v TV či rozhlase, kam sa napr. vakci-hviezda prof. Dluholucký bojí ísť spolu so mnou.
           Čoho sa tí očkovania chtiví lekári tak veľmi boja, keď som "len inžinier" a oni by ma predsa so svojimi vedomosťami o očkovaní (údajne) mali hravo strčiť do vrecka? Čoho sa boja, keď sa neodvážia pustiť ma na vakcinologický kongres, ba dokonca ani len na vakcinačný deň v Žiline? Kde pramení ich strach z otvorenej diskusie so mnou, keď sa cítia byť tak veľmi na koni, tak nebetyčne viac vzdelaní o očkovaní než som ja? Však by ma pri akejkoľvek otvorenej diskusii mali bez problémov "zotrieť" - na hanbu mne a na ukážku čitateľom www.slobodaVockovani.sk, že som len úplne nevzdelaný diletant, ktorý veci vôbec ale vôbec nerozumie. Prečo sa teda boja čo len pokúsiť sa o to, prečo sa zúrivo bránia akejkoľvek otvorenej verejnej konfrontácii so mnou, a namiesto nej ma len zbabelo ohovárajú za mojím chrbtom?
           Som presvedčený, že čitatelia www.slobodaVockovani.sk sú dostatočne inteligentní na to, aby si tieto otázky dokázali zodpovedať aj sami, prípadne aby sa tieto otázky spýtali nejakých lekárov, čo sa netaja svojím očkovacím nadšením.
           Ale najlepšie na tom všetkom je, že ani jeden z článkov o očkovaní proti rotavírusom som nenapísal ja osobne. Dávať čitateľovi na výber medzi dôverou "inžinierovi elktrotechniky" a dôverou lekárom je teda zo strany Dr. Špánikovej mimoriadne komické. Ono by to asi nevyznelo až tak zaujímavo a pôsobivo, keby dala čitateľovi (korektne) na výber medzi dôverou Dr. Mercolovi, Dr. Hirtemu, Dr. Kummerovi či Dr. Elekovej na jednej strane a dôverou jej, tzn. Dr. Špánikovej na strane druhej. :-)
           Okrem toho by som rád upozornil na fakt, že keď si Dr. Špániková nevie poradiť s nejakou otázkou ohľadne očkovania, posunie ju svojim priateľom - zamestnancom výrobcu vakcín. Takto napr. otázky istej mamičky ohľadne očkovania preposlala istému pánu Buckovi z firmy Wyeth (dnes už Pfizer), čo je výrobca vakcíny Prevenar proti pneumokokom. (Ne)závislosť či (ne)hodnovernosť tohto zdroja "poznatkov" Dr. Špánikovej posúďte sami. Zaujímavé, že napriek tomu, že Dr. Špániková údajne "musí vedieť všetko o vakcínach", očividne všetko nevie, keď je odkázaná na to, aby sa - ak ju rodičia zaženú svojimi otázkami do kúta - pýtala výrobcu vakcín, a to ešte na potvoru tak okato, že sa to nevdojak dozvie aj pýtajúca sa mamička, keďže e-mail pánu Buckovi z Wyethu/Pfizeru šiel v kópii aj jej. :-)
           Napriek týmto očividným "nezrovnalostiam" (presnejšie by asi bolo "preukázateľným klamstvám") vo vyjadreniach a správaní sa Dr. Špánikovej však (na rozdiel od Dr. Špánikovej) nechcem, aby mi ktokoľvek VERIL. Chcem a vyzývam vás - čitateľov - k tomu, aby ste mi neverili (rovnako tak ani nikomu inému) čokoľvek, čo napíšem či poviem o očkovaní, ale dôkladne kontrolovali logiku všetkého čo napíšem/poviem, overovali si mnou uvádzané zdroje a tvrdenia, samostatne kriticky premýšľali o tom, čo píšem/hovorím, a čokoľvek, čo sa Vám javí byť chybné, mi dali vedieť. Nechcem zotrvávať v omyle. Pravda, zo samotnej podstaty človeka omylnosť principiálne vyplýva. Pri niekoľko stovkách článkov (vlastne už tisícoch, keďže Google v túto chvíľu vyhodí vyše 5.000 stránok na www.slobodaVockovani.sk) by v tom musel byť čert, keby som nikdy nijakú chybu nikde neurobil. Ale chyby sú na to, aby sa opravovali, takže budem rád za každé upozornenie na chybu (aj v prípade, že si nie ste úplne istí, či to naozaj chyba je). Beriem to tak, že hriechom nie je mýliť sa, hriechom je zotrvávať v omyle aj po zistení, že sa mýlim.
     
  9. Na záver: MUDr. Marta Špániková vlastne vôbec neodpovedala na zásadnú otázku, ktorá síce nebola priamo formulovaná ako otázka, ale skrytá otázka sa dala z príspevku čitateľa Martina Velčického veľmi dobre vybadať: "Čo hovoríte na článok https://www.slobodavockovani.sk/news/rotavirusy-a-ockovanie-proti-nim/?"
           Dr. Špániková na článok svojho kolegu-pediatra nehovorí vôbec nič. Prečo? Lebo nie je ochotná si ho ani len prečítať, nieto naň ešte akokoľvek reagovať. Jednoducho klapky na oči alebo pštrosia politika - informácie, ktoré nie sú v prospech očkovania, ako keby vôbec nejestvovali. A je jedno či je ich autorom len nejaký "inžinier elktrotechniky", alebo detský lekár Dr. Martin Hirte, ktorý sa otázke očkovania venuje už dlhé roky intenzívnejšie než drvivá väčšina pediatrov na svete, ba dovolím si tvrdiť, že intenzívnejšie než akýkoľvek pediater na Slovensku. To, prosím, nechápte ako argument "venuje sa tomu dlho, tak má pravdu", ale ako argument "venuje sa tomu dlho a intenzívne, takže je zrejme v oblasti očkovania veľmi dobre vzdelaný" - stavím sa, že oveľa lepšie než MUDr. Marta Špániková, pre ktorú zrejme ja nie som rovnocenným partnerom do diskusie (aspoň tak mi to z jej nafúkaných povýšeneckých rečí na moju adresu vyplýva).
           Ale v tom je možno práve kameň úrazu: Dr. Špániková toho vie o očkovaní oveľa oveľa menej než Dr. Hirte, a práve preto sa elegantne vyhla komentovaniu článku Dr. Hirteho o rotavírusoch - lebo keby nie, naplno by sa ukázala jej obrovská nevedomosť, ukázalo by sa, že za vyleštenou a starostlivo pestovanou fasádou jej údajného vzdelania v oblasti očkovania zíva prázdnota

 

Odpoveď MUDr. Marty Špánikovej na prosbu o vyjadrenie sa k tomuto komentáru

       Neviem o akom vyjadrení hovoríte, vaše komentáre k očkovaniu považujem za nekompetentné a zavádzajúce, nemám prečo s vami komunikovať. Uverejňujte si na svojej stránke čo chcete ale bez môjho prispenia. Ani prosím neuvádzajte moje meno pri rôznych komentároch ja s Vami a Vašou stránkou odmietam komunikovať.

Marta Špániková

 

Odpoveď na odpoveď Dr. Špánikovej

Milá pani doktorka,

       keby ste si klikla na mnou uvedený odkaz:
https://www.slobodavockovani.sk/news/ad-mudr-marta-spanikova-na-adresu-www-slobodavockovani-sk/
tak by ste veľmi rýchlo zistila, o ktorom Vašom vyjadrení je reč. Samozrejme, chápem, že ste toho na moju adresu narozprávala tak veľa, že neviete hneď z fleku, o akom Vašom vyjadrení je reč, ale je to tak jednoduché: stačí kliknúť. :-)

       P.S.: Veľmi zaujímavé, že môj komentár považujete za "nekompetentný a zavádzajúci", hoci ste si ho nielenže neprečítala, ale ani len neotvorila. To o Vás (presnejšie: o Vašom prístupe k pravde a vede) vypovedá veľmi veľa. :-)

       So srdečným pozdravom

Ing. Marián FILLO

 

Druhá odpoveď Dr. Špánikovej

Pán inžinier Fillo na Vaše stránky nemám čas klikať a platí, čo som napísala, o očkovaní komunikujem len s odborníkmi.

Marta Špániková

 

Odpoveď na druhú odpoveď Dr. Špánikovej

Milá pani doktorka,

       máte na mysli napr. pána Bucka z firmy Wyeth/Pfizer?

       Pýta sa a pozdravuje

Ing. Marián FILLO

 

P.S.: Kto je pán Bucko?

       Na stránke Ministerstva zdravotníctva SR sa v jednom zápise z pracovného stretnutia dozviete, že Mgr. Martin Bucko je produktovým manažérom Pfizeru: https://www.health.gov.sk/Zdroje?/Sources/kategorizacia/kk_lieky/Pracovne_stretnutie.rtf

 


Napísanie a zverejnenie tohto komentára zabralo autorovi približne 6,5 hodiny čistého času.

Ak sú pre Vás tieto informácie zaujímavé či prínosné, budeme radi, keď našu činnosť podporíte.

 

Diskusia: Ad: MUDr. Marta Špániková na adresu www.slobodaVockovani.sk

get help

Clara James | 16.03.2024

Volám sa CLARA JAMES. Chcela by som poďakovať doktorke Ayo za to, že mi priviedla späť môjho bývalého manžela. Nikto ma nikdy nedokázal presvedčiť, že list, ktorý sa chystám napísať, bude jedného dňa skutočne napísaný. Bol som najväčší skeptik na svete. Nikdy som neveril na kúzla alebo niečo podobné, ale spoľahlivý zdroj (veľmi blízky spolupracovník) mi povedal, že Trust je veľmi oddaný, nadaný a talentovaný človek, bola to jedna z najlepších vecí, aké som kedy zažil. hotový. Môj milostný život bol v troskách; Mal som za sebou dva rozvody a bol som na pokraji tretieho. Jednoducho som nedokázala čeliť ďalšiemu rozvodu a chcela som sa viac snažiť, aby náš vzťah fungoval, no môjmu manželovi to zrejme nevadilo. a znova sa so mnou rozišiel. Bol som zmätený a nevedel som, čo mám robiť, skôr sa dostali do kontaktu s Dr Ayo. Urobil kúzlo lásky, vďaka ktorému sa môj manžel vrátil ku mne. Teraz sme so sebou veľmi spokojní. Dr Ayo ho prinúti uvedomiť si, ako veľmi sa milujeme a potrebujeme. Tento muž je SKUTOČNÝ a pre dobro. Môže vám tiež pomôcť napraviť váš nefunkčný vzťah. Mám späť svojho manžela! Bolo to ako zázrak! Zrazu chcel ísť do manželskej poradne a v milostnom živote sa nám darí veľmi, veľmi dobre. kontaktujte e-mail drayospell.com alebo pošlite SMS alebo si ho pridajte na WhatsApp na: +2347055691377 alebo jeho viber

TESTIMONY

sarah | 15.03.2024

Dobré správy!!! Ahojte všetci. Volám sa Sarah Woods. Dúfam, že všetci mali dobrý deň, som s tým veľmi spokojný, takže chcem, aby všetci vedeli, čo Prophet Solution urobil pre mňa a moju rodinu. Mala som šťastné a pokojné manželstvo, môj manžel bol príliš šarmantný a starostlivý. Ale veci sa zhoršili, keď to môj manžel začal odkladať a vracať sa domov neskoro v noci, pretože naňho vyvíjali tlak členovia jeho rodiny, pretože som mu nedokázala počať dieťa. Nikdy som nevedel, že má pomer s inou ženou, prestal sa mi venovať na dobré 4 roky. Bolo skutočne zničujúce a srdcervúce vidieť lásku, ako sa vzďaľuje od našej rodiny. Sťažoval som sa kamarátke, ktorá mi predstavil Prophet Solution, ktorý jej v určitom momente pomohol, ale pochyboval som o tom, pretože som nikdy neveril na zázraky, ale pretože som bol zúfalý, dal som tomu šancu. Kontaktoval som riešenie proroka a povedal som mu všetko, prorok povedal, že mi pomôže zachrániť manželstvo a privedie môjho manžela späť ku mne. Urobil som to a poskytol som to, čo som potreboval, a to je všetko. Môj manžel sa raz v noci vrátil domov s plačom a ospravedlňoval sa. Bolo to ako zázrak, pred pár týždňami som porodila dievčatko. Som taká šťastná, že mi pomohol zachrániť manželstvo vďaka riešeniu proroka.


Môže tiež pomôcť s nasledujúcim:
(1) Ak chcete, aby sa váš manžel / manželka vrátila k vám
(2) AK chcete, aby sa k vám vrátil váš bývalý milenec
(3) Ak chcete, aby váš muž alebo žena milovali iba vás
(4) AK CHCETE DIEŤA (sterilné / sterilné)
(5) Ak chcete, aby bol váš manžel / manželka navždy váš
(6) AK CHCETE VYHRAŤ SÚDNY PRÍPAD
(7) liečba všetkých typov chorôb

A viac...

Kontaktujte ho teraz na: prophetsolutiontemple@gmail.com.
Môžete mu tiež poslať správu s týmto číslom WhatsApp..+1(332)242-5663.

credito.agencia.rapido@gmail.com

DOMINGO | 11.03.2024

Ponuka pôžiciek medzi jednotlivcami na Slovensku
Hladáte veritela alebo investora pre svoje projekty: Podnikatelské pôžicky, Osobné pôžicky, Pôžicky na nehnutelnosti, Pôžicky na autá, Študentské pôžicky, Konsolidácia dlhov, Financné pôžicky na nehnutelnosti, Investicné pôžicky, Úverová linka, Druhá hypotéka, Splácanie pôžicky.
Boli ste odmietnutý bankami alebo financnými inštitúciami z jedného alebo viacerých dôvodov?
Kontaktujte nás co najskôr: E-mail: credito.agencia.rapido@gmail.com

get help

Mara Lion | 01.03.2024

Po 7 rokoch vzťahu s mojím priateľom začal môj priateľ chodiť s inými dievčatami a prejavoval mi studenú lásku, niekoľkokrát sa mi vyhrážal, že sa so mnou rozíde, ak sa ho odvážim spýtať sa na jeho pomer s inými dievčatami, bola som úplne zničená a zmätená, ale vždy som bola optimistická, že sa veci zmenia, pretože svojho priateľa milujem z celého srdca. našťastie môj starý priateľ mi povedal o kúziel na internete s názvom DR.Ayo, ktorí pomáhajú ľuďom s ich vzťahovými a manželskými problémami pomocou síl lásky Kúzla, Najprv som pochyboval, či niečo také niekedy existuje, ale rozhodol som sa tomu dať skúste a našťastie pre mňa, ja a DR. Ayo žije v tom istom meste, takže som ho navštívil v jeho apartmáne s mojím priateľom ... DR. Ayo je taký skvelý muž, povedal mi všetko, čo som potreboval urobiť, a tiež skontroloval spojenie medzi mnou a mojím priateľom, takže mi pomohol vyčarovať kúzlo lásky a do 48 hodín sa môj priateľ ku mne vrátil a začal sa mi ospravedlňovať. prestal chodiť s dievčatami a je so mnou navždy a naozaj. slová nedokážu opísať, aký som vďačný DR Ayovi. prosím, snažte sa ho kontaktovať v prípade akýchkoľvek vzťahov. whatsapp ho na +2347055691377 ALEBO e-mail: drayospell@gmail.com

get help

Joyce Moech | 23.02.2024

Hej, som taká nadšená, že moje rozbité manželstvo bolo obnovené a môj manžel je späť po tom, čo mňa a naše 2 deti opustil kvôli inej žene. Po 8 rokoch manželstva sme sa s manželom hádali, až ma nakoniec opustil a presťahoval sa do Kalifornie za inou ženou. Mala som pocit, že môj život sa skončil a moje deti si mysleli, že svojho otca už nikdy neuvidia. Snažila som sa byť silná len pre deti, ale nedokázala som ovládať bolesť, ktorá sužovala moje srdce, moje srdce bolo plné bolesti a bolesti, pretože som bola skutočne zamilovaná do svojho manžela. Každý deň a noc na neho myslím a vždy si želám, aby sa ku mne vrátil, bol som naozaj nahnevaný a potreboval som pomoc, tak som hľadal pomoc online a narazil som na webovú stránku, ktorá mi navrhla, že Dr. Ayo môže pomôcť získať bývalého späť rýchlo . Tak som cítil, že by som to mal skúsiť. Kontaktoval som ho a povedal mi, čo mám robiť a ja som to urobil, potom pre mňa urobil (kúzlo lásky). o niekoľko dní neskôr mi môj manžel skutočne zavolal a povedal mi, že mu ja a deti tak veľmi chýbame, je to úžasné!! Takto sa v ten istý deň vrátil s toľkou láskou a radosťou a ospravedlnil sa za svoju chybu a za bolesť, ktorú spôsobil mne a deťom. Takže od toho dňa bolo naše manželstvo silnejšie ako predtým, a to všetko vďaka Dr. Ayovi. je taký mocný a rozhodol som sa podeliť sa o svoj príbeh na internete, že Dr. Ayo je skutočným a mocným čarodejníkom, o ktorého sa budem vždy modliť, aby dlho žil, aby pomohol svojim deťom v čase problémov, ak ste tu a potrebujete svojho bývalého alebo svojho manžel sa presťahoval k inej žene, už neplač, kontaktujte tohto mocného čarovača hneď teraz. Tu je jeho kontakt: Pošlite mu e-mail na adresu: drayospell@gmail.com, môžete mu tiež zavolať alebo si ho pridať na Whats-app: +2347055691377 alebo viber

get help

Tonia Anderson | 17.02.2024

I'm Tonia Anderson by name, I am from the States, Suffolk county to be precise. I am here today to testify of the good works Dr Ayo has done in my life, I never knew great men still exist until I found him. I have been suffering from heart break for the past 3 years, my partner whom I invested in cheated on me with my best friend on my matrimonial bed, I was yet to recover from this terrible shock and needed help to make him stop cheating. A friend of mine directed me to this spell caster called Dr Ayo. I doubted him at first but as things went further, I had to give him my trust and I did exactly what he told me to do. Ever since then, I have been happy all my life and my love life with my partner has been so wonderful and all this happened within 48 hours of contacting Dr Ayo .. You can also need his help for anything and here's his contact information's. Email:drayospell@gmail.com Call/text/WhatsApp +2347055691377
or viber him

annejam058@gmail.com

ANNE | 08.02.2024

Hej, tako sem navdušena, da je bil moj razpadli zakon obnovljen in moj mož se je vrnil, potem ko je zapustil mene in najina 2 otroka zaradi druge ženske. Po 8 letih zakona sva bila z možem v enem ali drugem prepiru, dokler me ni končno zapustil in se preselil v Kalifornijo k drugi ženski. čutil sem, da je mojega življenja konec in moji otroci so mislili, da ne bodo nikoli več videli očeta. Poskušala sem biti močna samo za otroke, vendar nisem mogla nadzorovati bolečin, ki mučijo moje srce, moje srce je bilo napolnjeno z žalostjo in bolečino, ker sem bila resnično zaljubljena v svojega moža. Vsak dan in noč mislim nanj in si vedno želim, da bi se vrnil k meni. Bila sem zelo razburjena in potrebovala sem pomoč, zato sem iskala pomoč na spletu in naletela na spletno mesto, ki je predlagalo, da lahko dr. Ebakoleane pomaga vrniti bivšega hitro. Zato sem čutil, da bi ga moral poskusiti. Stopil sem v stik z njim in povedal mi je, kaj naj naredim, in to sem storil, potem pa je naredil (ljubezenski urok) zame. 28 ur kasneje me je mož res poklical in mi rekel, da tako zelo pogreša mene in otroke, tako neverjetno!! Tako se je istega dne vrnil z veliko ljubezni in veselja in se opravičil za svojo napako ter za bolečino, ki jo je povzročil meni in otrokoma. Od tistega dne je bil najin zakon zdaj močnejši kot prej, vse po zaslugi dr. Ebakoleane. je tako močan in odločila sem se, da bom svojo zgodbo delila na internetu, da je dr. Ebakoleane, resnični in močni čarovnik, za katerega bom vedno molil, da bo dolgo živel in pomagal njegovim otrokom v času težav, če ste tukaj in potrebujete svojega bivšega nazaj ali se je vaš mož preselil k drugi ženski, ne jokajte več, stopite v stik s tem močnim urokom. Tukaj je njegov kontakt: pošljite mu e-pošto na: dr.ebakoleanespellcaster@gmail.com, lahko ga tudi pokličete ali dodate v aplikaciji Whats: +16614758138.

love spells

Nina Malikov | 06.02.2024

MÔJ PRIATEĽ SA KU MNE DOSTAL SPÄŤ S POMOCOU DR ISIKOLO A SOM SKUTOČNE ZAMESTNENÝ
Ahojte všetci, som Nina Malikov. Keď sa stratila všetka nádej na to, aby môj vzťah medzi mnou a mojím priateľom opäť fungoval, šiel som na internet a hľadal som pomoc a prečítal som si a kontaktoval DR ISIKOLO, ktorý prišiel a všetko napravil a zostane mi ocenený po zvyšok môjho života. Príliš veľakrát som prešla emocionálnou traumou kvôli nekonečným problémom, ktoré som mala s mojím mužom, čo viedlo k nášmu rozchodu, a preto som vyhľadala pomoc a dozvedela som sa o DR ISIKOLO, ktorý mi prišiel na pomoc. Povedal mi postupy a vyzval ma, aby som splnil, čo som s radosťou urobil a nezdržiaval proces riešenia mojich problémov a výsledok som dostal už za 2 dni, ako ma uistil. Neobťažujte sa hľadať pomoc inde, pretože je príliš dobrý v pomoci ľuďom. Je dôveryhodný a čestný, preto mu teraz napíšte cez WhatsApp: +234-8133261196 alebo jeho e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com

get help

Bianca | 06.02.2024

Ahoj, ja som Bianca z USA, práve som zažila zázraky kúzla lásky Dr.Ayo, ktoré sa šírili internetom a po celom svete, ako úžasne pomohol ľuďom na celom svete obnoviť ich manželský život a získať späť stratených milencov , kontaktoval som ho po tom, čo som prešiel toľkými svedectvami od rôznych ľudí, ako pomáha priviesť späť bývalého milenca späť, povedal som mu o svojom manželovi, ktorý ma opustil asi pred 8 mesiacmi, a on odišiel z domu so všetkým, čo som mal.. Dr Ayo len mi povedal, aby som sa usmiala a mala pokoj, všetko zvládne za 24 hodín, po druhom dni, keď mi môj manžel zavolal, som bola taká šokovaná, že som hovor zdvihla a neverila som vlastným ušiam, bol naozaj prosiac ma, aby som mu odpustila a sľuby po telefóne... Vrátil sa domov a tiež mi zohnal nové auto len pre neho, aby mi dokázal svoju lásku. Bol som taký šťastný a zavolal som doktorovi Ayovi a poďakoval som mu, povedal mi len, aby som sa podelil o dobré správy po celom svete. No, ak potrebujete efektívneho a skutočného čarovača, kontaktujte nás Email:drayospell @gmail.com Zavolajte na +2347055691377 alebo cez vibers

get help

Jose Marcelo | 01.02.2024

Každému, kto si myslí, že kúzla lásky nefungujú, som tu, aby som vám povedal, že kúzlo lásky Dr. Ayo je to najlepšie a najsilnejšie. ženy. Vždy, keď sa pokúsim s niekým vyrovnať, skončíme rozchodom a ja som netušila, prečo som vo svojom vzťahu prežívala takú skúsenosť. Bolo to také znepokojujúce, že som už nemohol byť sám sebou a začal som hľadať pomoc všade, dokonca aj na svojom pracovisku. Prechádzal som si svoje pracovné aktivity online a narazil som na svedectvo pani menom ( Febe Anouk ) o tom, ako jej doktor Ayo pomohol obnoviť vzťah s jeho kúzlom lásky, musel som to vyskúšať, pretože som potreboval svojho bývalého milenca. späť, ktoré tak veľmi milujem. Skontaktoval som sa s Dr Ayom a povedal som mu všetko, čím som prechádzal. Dr Ayo ma utešoval a sľúbil, že mi pomôže vyriešiť moju situáciu tým, že mi pripraví kúzlo lásky. Postupoval som podľa pokynov, ktoré mi dal, a do 48 hodín ma môj bývalý milenec hľadal a prosil o odpustenie. Odkedy som prišiel do kontaktu s Dr Ayo, veci sa v mojom živote zmenili na dobré a práve teraz som ženatý, mám dve krásne deti a môj domov je požehnaný. Vďaka Dr Ayo som vám navždy vďačný. WhatsApp ho na +2347055691377 alebo môžete navštíviť jeho e-mail pre akúkoľvek pomoc cez (drayospell@gmail.com) alebo viber Vyskúšajte ho a váš život bude požehnaný.

get help

Sarah Walder | 31.01.2024

Volám sa Sarah Walderová. Z úcty k vám a vašim kúzlam musím toto svedectvo oznámiť všetkým. Bol som u iných kúziel bez toho, aby som videl nejaký výsledok. Len som si prial, aby som k vám prišiel skôr, dostal som od vás to najlepšie. Môj bývalý manžel bol preč rok a ja som chodila všade a iných kúzelníkov o pomoc, ale žiadny výsledok, kým ma môj priateľ nezoznámil s DR AYO. Keď bolo zaklínadlo lásky hotové, konečne mi od neho zavolal. Jeho kúzla robili zázraky a môj manžel je späť plný lásky. Bolo to ako zázrak! Zrazu sa vrátil s kvetmi a povedal, že by som mu mal odpustiť, bol som naozaj ohromený a šokovaný, keď môj manžel kľakol a prosil o odpustenie a aby som ho prijal späť. Naozaj mi chýbajú slová a som šťastný, si Boh poslal mne a celej mojej rodine... A teraz som opäť šťastná žena. Ďakujem veľmi pekne, DR AYO. Pre každého, kto hľadá skutočného kúzla, kontaktujte DR AYO.
E-mail: drayospell@gmail.com alebo Whatsapp mu +2347055691377 cez viber.

get help

Helean | 28.01.2024

Najprv ďakujem Dr.Ayo za to, že mi do 48 hodín priniesol späť svojho milenca. Nemám čo povedať, ako vám poďakovať a dať vám vedieť, že som šťastný .. môj milenec sa ku mne zaobchádza lepšie a on trávi väčšinu času so mnou, teraz mi hovorí, ako veľmi ma miluje ako kedykoľvek predtým .. ak máte Akékoľvek problémy s vaším milencom kontaktujte Dr.Ayo prostredníctvom e -mailu: (drayospell@gmail.com) alebo WhatsApp +2347055691377 Via Viber, pretože je riešením všetkých problémov vzťahov.

Som vďačný

JANE T | 30.10.2023

Môj manžel sa ku mne vrátil s pomocou doktora UDAMA, ktorý mi pomohol obnoviť môj vzťah po 7 mesiacoch rozpadu vzťahu. Teraz žijem šťastne s manželom a správa sa ku mne ako ku kráľovnej. Všetko vďaka UDAMA. Kontaktujte UDAMA cez Call / WhatsApp (+1 818 532 9812) a Viber (+27 63 873 8464) alebo e-mailom (UDAMAADA@YAHOO.com). Bude to odpoveď na váš problém, verte mi. Som živým dôkazom jej dobrej práce. .

get help

Miss Norah | 12.10.2023

KONEČNE SOM NAŠLA JEDINÉ PRAVDIVÉ KÚZLAČKY A BOH VÁS ODMENÍ DR. AYO priviedol späť môjho milenca, keď MŇA zlyhal iný čarovač, je to najlepší čarovač na planéte Zem. Skontaktoval som sa s niekoľkými kúzlami, aby mi pomohli priviesť späť môjho milenca, a potom, čo môj bývalý opustil mňa a môjho syna na 2 roky a presťahoval sa k inej žene a všetko toto čarovanie mi zvyčajne sľúbili a nakoniec ma zlyhali. MOJE MENO, SLEČNA NORAH. Pred dvoma týždňami som bol na ulici 148 na vrchole Ave Jersey city NJ a jedna dáma zdieľala tento účet, tak som jeden zozbieral a obsah bol o tomto kúzlacom, ktorý priviedol späť jej milenca a tiež v účte, o ktorom povedala, že je zdieľaním účtu za ruku, aby ste zvýšili povedomie o tom, že stále existujú skutoční kúzlatelia, a tiež ako spôsob, ako poďakovať veľkému čarujúcemu. predtým, ako som stretol túto dámu, ktorá zdieľala bankovku, sa už vzdala kúziel, pretože len sľubujú a zlyhajú, takže tento verný deň, keď som stretol túto dámu a prečítal som si obsah bankovky, bol taký, ako predtým, než sa dáma podelí o túto bankovku na ulici to znamená, že kúzlo naozaj funguje, tak som ho kontaktoval a po 24 hodinách celý môj príbeh zmenil môj manžel, ktorý odišiel bez akéhokoľvek dôvodu, sa vrátil. Tento príspevok som použil ako svoj vlastný účet, aby som ľuďom povedal, aký skvelý je DR.AYO a tiež zdieľal jeho kontakt s celým svetom.
Jeho email drayospell@gmail.com
WhatsApp číslo alebo viber +2347055691377
A NA TOHTO MUŽA NA ZEMI NIKDY NEZABUDNEM. ĎAKUJEM.

Som vďačný

MAVIS AM | 30.08.2023

Dobrý deň, volám sa Mavis Marian Agure z USA. Chcem svetu povedať o veľkom a mocnom zosielateľovi kúziel menom Dr. UDAMA ADA. Môj manžel ma podvádzal a už sa nezaväzoval ku mne a našim deťom, keď som sa ho opýtala, v čom je problém, povedal mi, že sa do mňa nemiloval a chcel sa rozviesť, bola som taká zlomená, že som plakala veľa dní a nocí ale odišiel z domu bez toho, aby povedal, kam ide. Hľadal som niečo online, keď som uvidel článok o tom, ako skvelý a mocný Dr. UDAMA pomohol toľkým v podobnej situácii ako ja, jeho e-mailová adresa tam bola, tak som mu poslal e-mail, v ktorom som mu povedal o svojom probléme, povedal mi, že vráti sa ku mne do 24 hodín, ak urobím všetko, o čo ma žiada, čo som urobil, ako ma požiadal, v deň hniezdenia sa môj manžel na moje najväčšie prekvapenie vrátil domov a plakal a prosil ma, aby som odpustila a prijala môže vám tiež pomôcť kontaktovať ho ešte dnes; E-mail udamaada@yahoo.com Zavolajte / WhatsApp +18185329812

pôžička

LAPO | 24.08.2023

Pekný deň všetkým! Chcem použiť toto médium, aby som vám povedal o čestnej úverovej spoločnosti, ktorá mi pomohla získať komerčný úver s zrozumiteľnými podmienkami. ponúkajú všetky typy pôžičiek.
Kontaktný e-mail: lapofunding960@gmail.com
Whatsapp +447300508785

pôžička

LAPO | 24.08.2023

Pekný deň všetkým! Chcem použiť toto médium, aby som vám povedal o čestnej úverovej spoločnosti, ktorá mi pomohla získať komerčný úver s zrozumiteľnými podmienkami. ponúkajú všetky typy pôžičiek.
Kontaktný e-mail: lapofunding960@gmail.com
Whatsapp +447300508785

lv102957@gmail.com

angela newte | 05.04.2023

Dobrý deň, chcem sa pomocou tohto média s vami podeliť o úverovú spoločnosť, ktorá mi pomáha získať komerčný úver so zrozumiteľnými podmienkami. ponúkajú všetky typy pôžičiek.
Kontaktný e-mail: (infomichealfinanceltd@gmail.com) alebo whatsapp +1 (469) 972-4809.

lv102957@gmail.com

James William | 30.03.2023

Ahojte priatelia, dnes som tak veľmi šťastný, úspešne som dostal svoju pôžičku od spoločnosti Micheal Loan Ltd na svoj účet, aby som zaplatil svoje účty a dobre sa postaral o svoju rodinu, ak potrebujete aj pôžičku, nenechajte si ujsť túto príležitosť poslať mu e-mail a získajte aj vy, kontaktujte ich teraz na (infomichealfinanceltd@gmail.com) alebo whatsapp +1 (469) 972-4809. Veľa štastia

Loan Offer Apply Now

Loan Offer Apply Now | 21.03.2023

Loan Offer Apply Now @ Via Email: IFSCapitalloan@gmail.com ( IFSCapitalloan@gmail.com )

Are You A Business Man Or Woman? Are You In Any Financial Mess Or Do You Need Funds To Start Up Your Own Business? If Yes Contact Us Via Email: RMPCapitals@Gmail.com ( RMPCapitals@Usa.com )

Do You Need A Loan To Start A Nice Small Scale And Medium Business? Do You Have A Low Credit Score And You Are Finding It Hard To Obtain Capital Loan From Local Banks And Other Financial Institutes? Interested Applicants Should Contact Us Via Email: SuiteCapitals@Gmail.com ( SuiteCapitals@Post.com )

Our Loans Are Well Insured For Maximum Security Is Our Priority, Our Leading Goal Is To Help You Get The Services You Deserve, Our Program Is The Quickest Way To Get What You Need In A Snap. Reduce Your Payments To Ease The Strain On Your Monthly Expenses. Gain Flexibility With Which You Can Use For Any Purpose From Vacations To Education To Unique Purchases. Interested Applicants Should Contact Us Via Email: CYSCredits@Post.com ( CYSCredits@Asia.com )

We Offer A Wide Range Of Financial Services Which Includes: Business Planning, Commercial and Development Finance, Properties and Mortgages, Debt Consolidation Loans, Business Loans, Private Loans, Home Refinancing Loans With Low Interest Rate @1.00% Per Annul For Individuals, Companies and Corporate Bodies. Get The Best For Your Family And Own Your Dream Home As Well With Our General Loan Scheme. Interested Applicants Should Contact Us Via Email: ValidusCapital@Execs.com ( ValidusCapital@Techie.com )

CYSCredits@Asia.com OFFER ALL KIND OF LOANS - APPLY FOR AFFORDABLE LOANS ( CYSCredits@Post.com )

lv102957@gmail.com

Lydia veronika | 16.03.2023

Dobrý deň dámy a páni,
Tento príspevok je hlavne pre každého, kto potrebuje konkrétnu pôžičku na obnovu svojho života. Hľadáte pôžičku na obnovu svojho podnikania alebo projektu alebo na kúpu bytu, ale nemôžete pracovať v banke alebo banka odmietla vašu identifikáciu. Som asistent komerčnej banky, môžeme vám poskytnúť pôžičku. Ponúkame pôžičky od 3 000 eur do 500 000 eur s úrokovou sadzbou 2% doba splácania od 12 mesiacov do 10 rokov, sme pripravení poskytnúť vám pôžičky kvalifikovaným ľuďom, ale musíme byť čestní, čestní ľudia. ak potrebujete peniaze z iných dôvodov, kontaktujte nás pre viac informácií na adrese infomichealfinanceltd@gmail.com alebo WhatsAPP: +14699724809. Sme pripravení uspokojiť nášho zákazníka maximálne do 48 hodín od prijatia súboru žiadosti. vďaka commercezbank

lv102957@gmail.com

Lydia veronika | 02.03.2023

Som Lydia veronika z Belgumu, požiadala som o pôžičku vo výške 9 000 eur a bola schválená s MICHEAL JOSE FINANCE HOME po 3 dňoch od mojej žiadosti, každý, kto hľadá legitímnu pôžičku, odkázal by som vás na túto spoločnosť, som skutočne vďačný za pomoc, ktorú mi poskytli. Pre viac informácií ho môžete kontaktovať na: infomichealfinanceltd@gmail.com alebo WhatsApp: +14699724809

SuiteCapitals@gmail.com

Loan Offer Apply Now | 01.03.2023

Loan Offer Apply Now @ Via Email: IFSCapitalloan@gmail.com

( IFSCapitalloan@gmail.com ) OFFER ALL KIND OF LOANS - APPLY FOR AFFORDABLE LOANS ( IFSCapital@post.com )

Do You Need A Loan To Consolidate Your Debt At 1%? RMPCapitals@gmail.com ( RMPCapitals@usa.com ) Or A Personal Loans * Business Loans etc. Interested Parties Should Contact Us For More Information Via Email: ( SuiteCapitals@gmail.com ) SuiteCapitals@post.com

Please Fill the Application Form Below: -
Complete Name: -
Loan amount needed: -
Loan Duration: -
Purpose of loan: -
City / Country: -
Telephone: -
Name Of The Site You/Link Hear About Us:

Do You Need A Loan To Consolidate Your Debt At 1%? CYSCredits@Post.com ( CYSCredits@Asia.com ) Or A Personal Loans * Business Loans etc. Interested Parties Should Contact Us For More Information Via Email: ( ValidusCapital@execs.com ) ValidusCapital@techie.com

( CYSCredits@Asia.com ) OFFER ALL KIND OF LOANS - APPLY FOR AFFORDABLE LOANS ( CYSCredits@Post.com )

lv102957@gmail.com

Lydia veronika | 21.02.2023

Som Lydia veronika z Belgumu, požiadala som o pôžičku vo výške 9 000 eur a bola schválená s MICHEAL JOSE FINANCE HOME po 3 dňoch od mojej žiadosti, každý, kto hľadá legitímnu pôžičku, odkázal by som vás na túto spoločnosť, som skutočne vďačný za pomoc, ktorú mi poskytli. Pre viac informácií ho môžete kontaktovať na: infomichealfinanceltd@gmail.com alebo WhatsApp: +14699724809

DOSTALI JSTE SE DO ŠPATNÉ FINANČNÍ SITUACE? MŮŽEME POMOCI!

VLADIMÍR ŠKOPÍK | 19.02.2023

DOSTALI JSTE SE DO ŠPATNÉ FINANČNÍ SITUACE? MŮŽEME POMOCI!

Jednotlivcům nabízím půjčku ve výši 100 000 až 25 000 000 Kč komukoli, kdo ji může splatit s úrokovou sazbou 3 % z libovolné požadované částky. Dělám to v terénu.
- hypotéka.
- Investiční úvěr.
- Půjčka na auto.
- Konsolidace dluhu.
- Splácení dalších menších úvěrů.
- Osobní půjčka.
Pokud nutně potřebujete půjčku, jsem vám k dispozici pro všechny vaše finanční problémy.
Pro více informací nás prosím kontaktujte: skopik.pujcka@gmail.com.

DOSTALI JSTE SE DO ŠPATNÉ FINANČNÍ SITUACE? MŮŽEME POMOCI!

VLADIMÍR ŠKOPÍK | 19.02.2023

DOSTALI JSTE SE DO ŠPATNÉ FINANČNÍ SITUACE? MŮŽEME POMOCI!

Jednotlivcům nabízím půjčku ve výši 100 000 až 25 000 000 Kč komukoli, kdo ji může splatit s úrokovou sazbou 3 % z libovolné požadované částky. Dělám to v terénu.
- hypotéka.
- Investiční úvěr.
- Půjčka na auto.
- Konsolidace dluhu.
- Splácení dalších menších úvěrů.
- Osobní půjčka.
Pokud nutně potřebujete půjčku, jsem vám k dispozici pro všechny vaše finanční problémy.
Pro více informací nás prosím kontaktujte: skopik.pujcka@gmail.com.

DOSTALI JSTE SE DO ŠPATNÉ FINANČNÍ SITUACE? MŮŽEME POMOCI!

VLADIMÍR ŠKOPÍK | 19.02.2023

DOSTALI JSTE SE DO ŠPATNÉ FINANČNÍ SITUACE? MŮŽEME POMOCI!

Jednotlivcům nabízím půjčku ve výši 100 000 až 25 000 000 Kč komukoli, kdo ji může splatit s úrokovou sazbou 3 % z libovolné požadované částky. Dělám to v terénu.
- hypotéka.
- Investiční úvěr.
- Půjčka na auto.
- Konsolidace dluhu.
- Splácení dalších menších úvěrů.
- Osobní půjčka.
Pokud nutně potřebujete půjčku, jsem vám k dispozici pro všechny vaše finanční problémy.
Pro více informací nás prosím kontaktujte: skopik.pujcka@gmail.com.

HLEDÁTE LEGÁLNÍ NEBANKOVNÍ PŮJČKU?

VLADIMÍR ŠKOPÍK | 13.02.2023

HLEDÁTE LEGÁLNÍ NEBANKOVNÍ PŮJČKU?
Byli jste několikrát odmítnuti svými bankami?
Potřebujete peníze z osobních důvodů?
Jste upřímní a čestní?
Potřebujete půjčku na splacení svých dluhů, účtů nebo realizaci projektu?
U nás máte vždy šanci.
Ještě lépe nabízíme půjčky od 50 000 Kč až do 30 milionů Kč rychle a spolehlivě online s roční úrokovou sazbou 3 %. Jsme spolehliví, čestní a věrní svým slovům.
V případě zájmu nás prosím neváhejte kontaktovat přímo na e-mail: SKOPIK.PUJCKA@GMAIL.COM.

HLEDÁTE LEGÁLNÍ NEBANKOVNÍ PŮJČKU?

VLADIMÍR ŠKOPÍK | 13.02.2023

HLEDÁTE LEGÁLNÍ NEBANKOVNÍ PŮJČKU?
Byli jste několikrát odmítnuti svými bankami?
Potřebujete peníze z osobních důvodů?
Jste upřímní a čestní?
Potřebujete půjčku na splacení svých dluhů, účtů nebo realizaci projektu?
U nás máte vždy šanci.
Ještě lépe nabízíme půjčky od 50 000 Kč až do 30 milionů Kč rychle a spolehlivě online s roční úrokovou sazbou 3 %. Jsme spolehliví, čestní a věrní svým slovům.
V případě zájmu nás prosím neváhejte kontaktovat přímo na e-mail: SKOPIK.PUJCKA@GMAIL.COM.

Ponuka pôžičky medzi serióznymi a čestnými jednotlivcami do 72 hodín

Wiegand Susanne | 13.02.2023

Pani Wiegand Susanne

Ponuka pôžičky medzi serióznymi a čestnými jednotlivcami do 72 hodín
Jednoduchá, rýchla simulácia a v princípe okamžitá odozva.
- Pošlite nám e-mail: genereusedeveloppement@gmail.com
Tento rok ste dokončili svoje krížové cesty a utrpenie snov, získajte financie v
bezpečne a súrne od 1000€ môžete splácať 3 roky maximálne 25 rokov.
Pokryjeme všetky typy pôžičiek pre vaše potreby:

+ Nákup nového auta;
+ Úver na nehnuteľnosť, úver na nehnuteľnosť
+ Architekt, inžinier, stavba;
+ Vybavenie interiéru;
+ Žiadosť o spotrebiteľský úver;
+ Financovanie výletu;
+ Elektrina a plyn, internet a mobily;
+ poistenie, sťahovanie, financie, Selectra;
+ Štúdium pre deti;
+ Financovanie vašich daní;
+ Novoročné financovanie
+ A mnoho ďalších vecí; všetko je možné.

Po odoslaní vašej žiadosti o úver ju priamo analyzuje profesionál z nášho tímu.
Odpoveď teda dostanete v zásade čo najskôr pred podpísaním vašej konečnej zmluvy.

Napíšte nám o svoje osobné pôžičky

E-mail: genereusedeveloppement@gmail.com

Kredit na vaše služby 24/24 hodín.

Ponuka pôžičky medzi serióznymi a čestnými jednotlivcami do 72 hodín

Wiegand Susanne | 13.02.2023

Jednoduchá, rýchla simulácia a v princípe okamžitá odozva.
- Pošlite nám e-mail: genereusedeveloppement@gmail.com
Tento rok ste dokončili svoje krížové cesty a utrpenie snov, získajte financie v
bezpečne a súrne od 1000€ môžete splácať 3 roky maximálne 25 rokov.
Pokryjeme všetky typy pôžičiek pre vaše potreby:

+ Nákup nového auta;
+ Úver na nehnuteľnosť, úver na nehnuteľnosť
+ Architekt, inžinier, stavba;
+ Vybavenie interiéru;
+ Žiadosť o spotrebiteľský úver;
+ Financovanie výletu;
+ Elektrina a plyn, internet a mobily;
+ poistenie, sťahovanie, financie, Selectra;
+ Štúdium pre deti;
+ Financovanie vašich daní;
+ Novoročné financovanie
+ A mnoho ďalších vecí; všetko je možné.

Po odoslaní vašej žiadosti o úver ju priamo analyzuje profesionál z nášho tímu.
Odpoveď teda dostanete v zásade čo najskôr pred podpísaním vašej konečnej zmluvy.

Napíšte nám o svoje osobné pôžičky

E-mail: genereusedeveloppement@gmail.com

Kredit na vaše služby 24/24 hodín.

lv102957@gmail.com

Lydia veronika | 10.02.2023

Som KLydia veronika z Belgumu, požiadal som o pôžičku vo výške 9 000 eur a bola schválená s MICHEAL JOSE FINANCE HOME po 3 dňoch od mojej žiadosti, každý, kto hľadá legitímnu pôžičku, odkázal by som vás na túto spoločnosť, som skutočne vďačný za pomoc, ktorú mi poskytli. Pre viac informácií ho môžete kontaktovať na: infomichealfinanceltd@gmail.com alebo WhatsApp: +14699724809

Požiadajte o pôžičku vo výške 2%

Victor Anderson | 03.02.2023

Úverová spoločnosť Victor Anderson, ponúkame pôžičku vo výške 2% v akejkoľvek výške pôžičky potrebnej žiadateľom o pôžičku a naše spracovanie pôžičky je rýchle a spoľahlivé, prosím kontaktujte nás, ak potrebujete pôžičku a poskytneme všetky typy pôžičky. pre bližšie informácie nás kontaktujte cez:

Email: victorloancompany77@gmail.com
whatsapp: +14159967677

joejacob13101@gmail.com

Lucas Investor | 03.01.2023

Att:
Potrebujete peniaze, ste na mizine, bez práce a máte veľmi slabý kredit? Boli ste v banke alebo inej finančnej inštitúcii a bola vám odmietnutá finančná pomoc z dôvodu vášho kreditného skóre alebo preto, že nemáte žiadne zabezpečenie? Usmejte sa, pretože finančná pomoc, ktorú ste hľadali, je tu, LUCAS INVESTOR FINANCE SERVICE ponúka jednoduché a dostupné pôžičky s veľmi nízkou úrokovou sadzbou 2%, všetkým bez ohľadu na to, aké je vaše kreditné skóre, poskytujeme pôžičky tým v núdzi peňazí a našej spoločnosti sa neplatí ŽIADNY UPRATNÝ poplatok, poskytujeme pôžičky z rôznych dôvodov. Či už je dôvod, že potrebujete pôžičku alebo finančnú pomoc, neváhajte kontaktovať LUCAS INVESTOR FINANCE SERVICE pre všetku finančnú pomoc, ktorú kedy budete potrebovať, kontaktujte nás prostredníctvom e-mailu a budete radi, že ste to urobili.
S úctou,
Lucas Investor
joejacob13101@gmail.com

Půjčky do 24h pro celou ČR: MARTAKPAV01@GMAIL.COM.

Pavel Marťák | 12.12.2022

Půjčky do 24h pro celou ČR: MARTAKPAV01@GMAIL.COM.

Soukromá úvěrová společnost je otevřena 24 hodin, 7 dní v týdnu. Poskytneme půjčky online až do výše 35 milionů Kč až na 360 měsíců rychle a bez zbytečných formalit nebo dokonce bez opuštění domova. Vše, co potřebujete, je výpis z příjmu nebo výpis z účtu, a to zcela online - zákazník dostane peníze dokonce do 24 hodin! E-mail: martakpav@aol.com nebo MARTAKPAV01@GMAIL.COM.
Díky, Pavel Marťák..

Půjčky do 24h pro celou ČR: MARTAKPAV01@GMAIL.COM.

Pavel Marťák | 12.12.2022

Půjčky do 24h pro celou ČR: MARTAKPAV01@GMAIL.COM.

Soukromá úvěrová společnost je otevřena 24 hodin, 7 dní v týdnu. Poskytneme půjčky online až do výše 35 milionů Kč až na 360 měsíců rychle a bez zbytečných formalit nebo dokonce bez opuštění domova. Vše, co potřebujete, je výpis z příjmu nebo výpis z účtu, a to zcela online - zákazník dostane peníze dokonce do 24 hodin! E-mail: martakpav@aol.com nebo MARTAKPAV01@GMAIL.COM.
Díky, Pavel Marťák.

Půjčky do 24h pro celou ČR: MARTAKPAV01@GMAIL.COM.

Pavel Marťák | 12.12.2022

Půjčky do 24h pro celou ČR: MARTAKPAV01@GMAIL.COM.

Soukromá úvěrová společnost je otevřena 24 hodin, 7 dní v týdnu. Poskytneme půjčky online až do výše 35 milionů Kč až na 360 měsíců rychle a bez zbytečných formalit nebo dokonce bez opuštění domova. Vše, co potřebujete, je výpis z příjmu nebo výpis z účtu, a to zcela online - zákazník dostane peníze dokonce do 24 hodin! E-mail: martakpav@aol.com nebo MARTAKPAV01@GMAIL.COM.
Díky, Pavel Marťák.

svedectvo

clara | 10.12.2022



Moje meno je CLARA. Chcem poďakovať DR OSUNOGIE za to, že mi priviedla späť môjho bývalého manžela. Nikto ma nedokázal prinútiť veriť, že list, ktorý sa chystám napísať, jedného dňa skutočne bude napísaný. Bol som najväčší skeptik na svete. Nikdy som neveril na magické kúzla alebo niečo podobné, ale spoľahlivý zdroj (veľmi blízky spolupracovník) mi povedal, že Trust je veľmi oddaná, nadaná a talentovaná osoba, bola to jedna z najlepších vecí, aké som kedy zažil. hotový. Môj milostný život bol v troskách; Mal som za sebou dva rozvody a bol som na pokraji tretieho. Jednoducho som nedokázala čeliť ďalšiemu rozvodu a chcela som sa viac snažiť, aby náš vzťah fungoval, no môjmu manželovi to zrejme nevadilo. a znova sa so mnou rozišiel. Bol som zmätený a nevedel som, čo mám robiť, skôr sa spojili s DR OSUNOGIE. Urobil kúzlo lásky, vďaka ktorému sa môj manžel vrátil ku mne. Teraz sme so sebou veľmi spokojní. DR OSUNOGIE mu umožňuje uvedomiť si, ako veľmi sa navzájom milujeme a potrebujeme. Tento muž je skutočný a dobrý. Môže vám tiež pomôcť napraviť váš nefunkčný vzťah. Mám späť svojho manžela! Bolo to ako zázrak! Zrazu chcel ísť do manželskej poradne a v milostnom živote sa nám darí veľmi, veľmi dobre. kontaktný e-mail (osunogie@ gmail.com)

flora_scott@outlook.com

Flora Scott | 09.12.2022

Dobrý deň z tejto strany, som pani Flora Scottová, veriteľka súkromných pôžičiek, Ponúkame urgentné vianočné pôžičky a osobné pôžičky na oslavu konca roka. tak využite túto príležitosť už teraz!!! ak máte záujem o naliehavú pôžičku z akéhokoľvek finančného dôvodu, potom nás neváhajte kontaktovať prostredníctvom (flora_scott@outlook.com) pre viac informácií o tejto úverovej transakcii.
S laskavym pozdravom
pani Flora

svedectvo

Anna | 27.11.2022


Po 10 rokoch manželstva sme sa s manželom pohádali, až ma nakoniec opustil a presťahoval sa do Bratislavy za inou ženou. to, čo tento veľký kúzelník nedokáže, neexistuje, keď som cítil, že môj život sa skončil a moje deti si mysleli, že už nikdy neuvidia svojho otca. Snažila som sa byť silná len pre deti, ale nedokázala som ovládať bolesť, ktorá sužuje moje srdce, moje srdce bolo plné smútku a bolesti, pretože som bola skutočne zamilovaná do svojho manžela. Každý deň a noc na neho myslím a vždy si želám, aby sa ku mne mohol vrátiť, naozaj som sa bála a potrebovala som pomoc, tak som hľadala pomoc online a natrafila som na webovú stránku, ktorá naznačovala, že doktor OSUNOGIE môže pomôcť rýchlo dostať bývalého späť. Tak som cítil, že by som mu mal dať šancu. Kontaktoval som ho a on mi povedal, čo mám robiť a ja som to urobil, potom pre mňa urobil kúzlo lásky. O 11 hodín neskôr mi môj manžel naozaj zavolal a povedal mi, že mu ja a deti tak veľmi chýbam, tak úžasné!! Tak sa v ten istý deň vrátil s množstvom lásky a radosti a ospravedlnil sa za svoje chyby a za bolesť, ktorú spôsobil mne a deťom. Potom od toho dňa bolo naše manželstvo silnejšie ako predtým, a to všetko vďaka Dr OSUNOGIE. je taký mocný a rozhodol som sa podeliť sa o svoj príbeh na internete, že Dr. OSUNOGIE je skutočný čarodejník, za ktorého sa budem vždy modliť, aby dlho žil, aby pomohol svojim deťom v čase problémov, ak ste tu a potrebujete svojho ex milenec späť alebo zachrániť svoje manželstvo rýchlo. Už neplačte, kontaktujte tohto mocného čarovača Dr OSUNOGIE hneď teraz. kontakt: osunogie@gmail.com

svedectvo

laura | 26.11.2022

Kontaktujte Dr OSUNOGIE: ak chcete teraz získať späť svojho manžela, manželku, priateľa a priateľku a získať späť svoje šťastie.

Volám sa Laura z Bratislavy Práve som zažila zázraky kúzla lásky Dr OSUNOGIE, ktoré sa šírili internetom a po celom svete, ako úžasne pomohol ľuďom na celom svete obnoviť ich manželský život a získať stratených milencov a tiež pomôcť vyhrať v lotérii. Kontaktoval som ho po tom, čo som prešiel toľkými svedectvami od rôznych ľudí, ako pomáha priviesť späť bývalého milenca späť, povedal som mu o svojom manželovi, ktorý ma opustil asi pred 8 mesiacmi a odišiel z domu so všetkým, čo som mal.. Dr OSUNOGIE mi povedal len usmiať sa a oddýchnuť si, všetko zvládne za 24 hodín. Po druhom dni, keď mi môj manžel zavolal, som bola taká šokovaná, že som hovor zdvihla a neverila vlastným ušiam, naozaj ma prosil, aby som odpustiť mu a sľubovať cez telefón... Vrátil sa domov a tiež mi zohnal nové auto len pre neho, aby mi dokázal svoju lásku. Bol som tak šťastný a zavolal som doktorovi OSUNOGIEMU a poďakoval som mu, povedal mi len, aby som sa podelil o dobré správy po celom svete. Ak potrebujete účinného a skutočného čarovača, kontaktujte Dr. OSUNOGIE E-mailom: osunogie@gmail.com

mh33finance@gmail.com

M&H FINANCE | 26.11.2022

VÝHODNÁ PONUKA PÔŽIČKY BEZ PREDBEŽNÝCH POPLATKOV
Dobrý deň, aké sú vaše finančné potreby? Poskytujeme pôžičky od minimálne 2 000,00 USD do maximálne 100 000 000,00 USD s pohodlným trvaním, ktoré sa pohybuje od 1 do 30 rokov za veľmi zníženú úrokovú sadzbu 2 %. Kontaktujte nás prostredníctvom e-mailu: mh33finance@gmail.com
Potrebujete podnikateľský úver? Potrebujete osobnú pôžičku? Chcete si kúpiť auto? Chcete refinancovať? Potrebujete hypotekárny úver? Potrebujete obrovský kapitál na začatie podnikateľského návrhu alebo expanzie?
Stratili ste nádej a myslíte si, že už nie je východisko a vaše finančné bremená stále pretrvávajú? Neváhajte nás kontaktovať pre prípadnú obchodnú spoluprácu Kontaktujte nás prostredníctvom e-mailu:
mh33finance@gmail.commh33finance@gmail.com

svedectvo

vivian | 25.11.2022


Volám sa Ashley Vivian, som tu, aby som sa podelila o svedectvo o tom, ako mi doktor OSUNOGIE pomohol. Po 1/5 ročnom vzťahu s priateľom sa zrazu zmenil a prestal ma pravidelne kontaktovať, vymýšľal si výhovorky, že ma stále nevidí. Prestal mi odpovedať na hovory a sms a prestal sa so mnou pravidelne stretávať. Potom som ho niekoľkokrát začala prichytávať s rôznymi dievčatami, ale zakaždým povedal, že ma miluje a že potrebuje nejaký čas na premýšľanie o našom vzťahu. Ale nemohol som na neho prestať myslieť, tak som sa rozhodol ísť online a videl som toľko dobrých rozhovorov o tomto čarodejníkovi menom Dr OSUNOGIE a kontaktoval som ho a vysvetlil som mu svoje problémy. Vrhol na mňa kúzlo lásky, ktoré používam a po 24 hodinách sa ku mne môj priateľ vrátil a začal ma pravidelne kontaktovať a po niekoľkých mesiacoch sme sa spolu presťahovali a bol ku mne otvorenejší ako predtým a začal tráviť viac času so mnou ako s jeho priateľmi. Nakoniec sme sa vzali a sme šťastne manželia už 3 roky so synom. Odkedy mi doktor OSUNOGIE pomohol, môj partner je veľmi stabilný, verný a bližší ako predtým. Môžete sa tiež obrátiť na tohto kúzelníka a opraviť svoj vzťah e-mailom: osunogie@gmail.com

flora_scott@outlook.com

Flora Scott | 18.11.2022

Dobrý deň z tejto strany, som pani Flora Scottová, veriteľka súkromných pôžičiek, Ponúkame urgentné vianočné pôžičky a osobné pôžičky na oslavu konca roka. tak využite túto príležitosť už teraz!!! ak máte záujem o naliehavú pôžičku z akéhokoľvek finančného dôvodu, potom nás neváhajte kontaktovať prostredníctvom (flora_scott@outlook.com) pre viac informácií o tejto úverovej transakcii.
S laskavym pozdravom
pani Flora

skywealthloanfirm@gmail.com

MARY MASON | 18.11.2022

Úverová spoločnosť Sky Wealth, poskytujeme pôžičky s úrokovou sadzbou 0f 3%.

Dobrý deň, pane / mami.

Sme súkromná spoločnosť a ponúkame pôžičky za nízke úrokové sadzby, aby sme určili výšku pôžičky medzi 100 miliónmi poskytnutých úverov vo výške 1 000 EUR úveru na rozvoj podnikania: konkurencieschopnosť okraja / expanzie podnikania.

Kontaktný e-mail: skywealthloanfirm@gmail.com

Ponúkame rôzne pôžičky

* Osobné pôžičky (zabezpečené a nezabezpečené)
* Podnikateľské pôžičky (zabezpečené a nezabezpečené)
* Konsolidačný úver

Žiadne poplatky vopred

Ďakujeme, že ste si našli čas na prečítanie tohto inzerátu.
Pre viac informácií a otázok nám pošlite e-mail ešte dnes
skywealthloanfirm@gmail.com
skywealthloanfirm@gmail.com
skywealthloanfirm@gmail.com

Môžete nás tiež kontaktovať prostredníctvom našej obchodnej linky Whatsapp: +1(646)4440366

Pani Mary Masonová.

skywealthloanfirm@gmail.com

MARY MASON | 18.11.2022

Úverová spoločnosť Sky Wealth, poskytujeme pôžičky s úrokovou sadzbou 0f 3%.

Dobrý deň, pane / mami.

Sme súkromná spoločnosť a ponúkame pôžičky za nízke úrokové sadzby, aby sme určili výšku pôžičky medzi 100 miliónmi poskytnutých úverov vo výške 1 000 EUR úveru na rozvoj podnikania: konkurencieschopnosť okraja / expanzie podnikania.

Kontaktný e-mail: skywealthloanfirm@gmail.com

Ponúkame rôzne pôžičky

* Osobné pôžičky (zabezpečené a nezabezpečené)
* Podnikateľské pôžičky (zabezpečené a nezabezpečené)
* Konsolidačný úver

Žiadne poplatky vopred

Ďakujeme, že ste si našli čas na prečítanie tohto inzerátu.
Pre viac informácií a otázok nám pošlite e-mail ešte dnes
skywealthloanfirm@gmail.com
skywealthloanfirm@gmail.com
skywealthloanfirm@gmail.com

Môžete nás tiež kontaktovať prostredníctvom našej obchodnej linky Whatsapp: +1(646)4440366

Môžete nás tiež kontaktovať prostredníctvom webovej stránky spoločnosti: https://skywealthloanfirm.wixsite.com/webworld

Pani Mary Masonová.

LOVE

Bridget Helen | 08.11.2022

Láska je krásna, keď sa o ňu máte s kým podeliť. Dr Ekpen ogiogun je veľmi originálny čarovač a veľmi jedinečný a mocný múdry muž. Nedarilo sa mi otehotnieť, pretože som mala problémy s plodnosťou. Manžel sa so mnou kvôli tomu rozviedol. Veľmi som sa bála a vždy som plakala a dokonca som uvažovala o samovražde, ale moja kamarátka ma zoznámila so skvelým mužom menom Dr Ekpen ogiogun, ktorý jej tiež pomohol s problémom. Dala mi jeho email a ja som ho kontaktoval a všetko mu vysvetlil. Uistil ma, že mi pomôže a nemám sa báť. Dr Ekpen ogiogun vrátil radosť do môjho života a do mojej rodiny tým, že mi priviedol späť môjho manžela s jeho duchovnými silami, tým, že ma prinútil otehotnieť, vyliečil rakovinu mojej sestry a tiež vyliečil vírus HIV mojej sesternice pomocou jeho špeciálneho sily a tiež prinútil môjho nevlastného brata vyhrať v lotérii 2 milióny dolárov. Dr Ekpen ogiogu  je skutočne nadaný, úžasný a veľmi dobrý človek, ktorý skutočne vie, ako robiť svoju prácu lepšie, a ak nie jeho, k čomu by sa môj život zmenil? Dr Ekpen ogiogun vám veľmi pekne ďakujem a nikdy neprestanem hovoriť o vašich skvelých skutkoch. Slová nedokážu vyjadriť, koľko dobrého ste pre mňa a moju rodinu urobili a verím, že ani tisíc slov nebude stačiť na to, aby ste opísali vaše dobré skvelé diela. Ak potrebujete nejakú duchovnú pomoc, prečo nebežať za Dr Ekpen ogiogun? stačí kontaktovať Dr Ekpen ogiogun na jeho email: (ekpenogiogunspellcaster@gmail.com) A on vám pomôže. Dr Ekpen ogiogun je neškodný, bezpečný a spoľahlivý, preto ho teraz kontaktujte a získajte riešenie. Ďakujem Dr Ekpen ogiogun. ekpenogiogunspellcaster@gmail.com alebo jeho číslo Whatsapp. +2347045604010

muller

antoinelaurentpaul@gmail.com | 05.11.2022

Ahoj
Pri všetkých vašich finančných problémoch sa neváhajte obrátiť na pani Veroniku. ponúka pôžičky s pevnou úrokovou sadzbou 2 % ročne. Už žiadne starosti s bankami a falošnými veriteľmi. Začnite nový rok s radosťou a splňte si svoje sny. Pre viac informácií pošlite e-mail: mullerveronica@outlook.com
Vďaka nej som získal úver 18 000 eur.
Spokojnosť je 100% zaručená

Finanční a rychlá půjčka

Sabina Vodickova | 04.11.2022

Nabízíme osobní a komerční půjčky na nemovitosti, firmy atd. od 50 000 Kč do 40 000 000 Kč. s nízkou úrokovou sazbou 2 %. Naše půjčky jsou jednoduché a rychlé. Výše měsíční splátky a pevná úroková sazba silně závisí na povaze, výši a době trvání úvěru. Doba splácení od 12 měsíců do 360 měsíců a více. Dostupnost výše úvěru do 1 dne Zajištění důvěrnosti je jednoduché, rychlé a 100% zaručené. a náš formulář žádosti je velmi snadné vyplnit. V případě zájmu pošlete e-mail a požádejte o přihlášku. sabinavodickova8@gmail.com

Ponuka pôžičky

Karin Sabine | 25.10.2022

Požiadajte o rýchlu a pohodlnú pôžičku na splatenie účtov a začatie nového podnikania alebo na refinancovanie svojich projektov s najlacnejšou úrokovou sadzbou 3%. prosím kontaktujte nás ešte dnes prostredníctvom tohto e-mailu sabinhelps@gmail.com

dobré svedectvo

Branislava | 21.10.2022

V júni som stratil vzťah. Môj bývalý ma opustil s toľkými bolesťami a odvtedy mám zlomené a zlomené srdce. Oslovil som niekoľko čarodejníkov a len pár z nich ma dokázalo okradnúť o peniaze bez akéhokoľvek výsledku. Navštívil som toľko stránok online, aby som hľadal dobrého čarovača, až kým som nedostal pokyn kontaktovať VOODOO LORD na voodooconnect60@gmail.com. Spočiatku som mu nikdy neveril, pretože žiadal nejaké množstvo peňazí na nákup vecí, trvalo mu tri týždne, kým ma presvedčil, a niečo mi napadlo a povedal som, nech ho vyskúšam. Bol som veľmi šokovaný, keď môj bývalý zavolal niekoľko dní po tom, čo som poslal VOODOO LORDovi peniaze na veci, ktoré potrebuje. Ospravedlnil sa za všetko, čo urobil zle, a som veľmi šťastný, že sme dnes spolu, pretože mi včera večer požiadal o ruku. Poradím vám, aby ste sa obrátili na voodooconnect60@gmail.com, pretože v mojom živote urobil zázraky a verím, že vám môže pomôcť aj z akéhokoľvek problému, ktorému by ste mohli čeliť, pretože pracuje skutočne a všetko podrobne vysvetľuje. Jeho whatsap +234 8097014925, vyskúšajte ho a zostaňte šťastní

voodoo lord prinútil moju priateľku prestať podvádzať

Andrea | 21.10.2022

Moja priateľka začala chodiť s inými chlapcami a prejavovala mi málo alebo žiadnu lásku, niekoľkokrát sa mi vyhrážala, že sa so mnou rozíde, ak sa jej opovážim opýtať na jej príbeh s inými chlapcami. Bol som úplne zničený a zmätený, kým mi starý priateľ nepovedal o veľmi účinnom zaklínačovi na Internete Voodoo Lord, ktorý pomáha ľuďom so vzťahmi a manželskými problémami, ako aj pomáha liečiť rôzne choroby silou svojich kúziel. Najprv som pochyboval, či niečo také existuje, ale rozhodol som sa to skúsiť. Keď som ho kontaktoval, povedal mi všetko, čo som potreboval urobiť, postupoval som podľa jeho pokynov a prinieslo to dobré výsledky. Teraz prestala flirtovať s inými chlapcami a bola len so mnou... Toto je jeho kontaktný e-mail – voodooconnect60@gmail.com a WhatsApp +234 8097014925 a tiež Telegram +234 8097014925.

Easy Loan Offer Apply Now

Mike Morgan | 13.10.2022

Do you need a quick long or short term Loan with a relatively low interest rate as low as 3%? We offer business Loan, personal Loan, home Loan, auto Loan, student Loan, debt consolidation Loan etc.. no matter your credit score.
Personal Loans (Secure and Unsecured)
Business Loans (Secure and Unsecured)
Consolidation Loan and many more.

Contact US for more information about Loan offer and we will solve your
financial problem. contact us via email: muthooth.finance@gmail.com
Phone number: +917428831341 (Call/What's app)

BEST OFFER FOR BANK INSTRUMENT

Finance & Loan LLC | 06.10.2022

Hello
We are a trade finance company that uses our own credit lines to facilitate the issuance of financial guarantees like BG, SBLC, DLC and more. If our services will be of help to you, let us know so we can guide you with our process.
Mobile | WhatsApp: +19893413179
Email:mohammedahsan877@gmail.com

Dostal som pôžičku od sabinhelps@gmail.com

Mariana Brennstein | 27.09.2022

Jedným slovom wow!! Nemôžem uveriť, že peniaze sú už na mojom účte. Ďakujem, ďakujem, ďakujem! Z zvyčajne dlhej, zdĺhavej a obohacujúcej práce ste urobili veľmi príjemný a efektívny zážitok. Nemôžem dostatočne poďakovať vám a pani Karin Sabine Loans. Pani Karin Sabine Pôžičky za skvelý systém a vy za skvelé služby. Obaja ste úžasní! ak potrebujete urgentnú pôžičku, môžete im poslať e-mail na adresu sabinhelps@gmail.com alebo whatsapp na +7 901 709-57-43

how i got my ex back

Doreen | 18.09.2022

Keď som nakoniec našiel svedectvá o tomto zaklínačovi Dr. Mutabovi, ako pomohol mnohým ľuďom získať späť svojich milencov a zničené domovy, pretože som zúfalo túžil získať svojho milenca späť. Život bez môjho milenca bol pre mňa a moje deti skutočný chaos. Chcel som dramatickú zmenu a myslel som si, že riešením by mohla byť mágia. Po diskusii o uznesení s Dr. Mutabom mi dal nádej, že obnoví moje manželstvo. Bol som presvedčený, že prinúti môjho milenca vrátiť sa domov a on to urobil! Je fantastické, čo pre mňa tento skvelý kúzelník urobil, jeho pomoc je na nezaplatenie! Neviem, čo by som robil bez Dr. Mutaba, Dr. Mutaba robí svoju prácu tak dobre, že je organizovaný a vysoko funkčný, verím, že je to ten najlepší čarovač, na ktorého sa môžem spoľahnúť, pokiaľ ide o všetky druhy kúziel. , Bol som ohromený, že jeho kúzla fungovali, ak potrebujete pomoc, kontaktujte ho na jeho. Napíšte e-mail na greatmutaba@aol.com.

How I got my ex back

Doreen | 18.09.2022

Chcem svedčiť o mocnom čarodejníkovi, ktorý vráti môjho bývalého priateľa, všetko to začalo, keď som mu zobral telefón a videl som, ako mu dáma napísala, že sa jej to naposledy páčilo a konfrontoval som ho s tým, bol nahnevaný a prestal so mnou hovoriť od toho dňa sa začal správať čudne, potom mi povedal, že ma už nechce, že miluje niekoho iného, ​​bol som taký divný, že som plakal celé dni a noci, zablokoval ma na svojom Instagrame a na telefóne, takže som sa nemohol dovolať už ma to zarmútilo a plakalo, ešte viac som hľadal pomoc online, keď som videl komentár o doktorovi Mutabovi skvelá práca Kontaktoval som ho a povedal som mu o svojich problémoch a urobil som všetko, o čo ma požiadal povedal mi po 24 hodinách môj bývalý sa ku mne vráti, no pochyboval som o ňom, pretože môj bývalý už so mnou nechcel mať nič spoločné, na druhý deň mi na moje najväčšie prekvapenie zavolal a prosil ma, aby som mu dala ešte šancu, teraz sme obaja spolu šťastní vďaka Dr Mutaba môže pomôcť aj vám Dr Muta ba kontaktné údaje nižšie. greatmutaba@ aol. com alebo whatsapp ho +2348054681416

Best Recovery Service

Silvia Blackrock | 12.09.2022

Hi. Please be wise, do not make the same mistake i had made in the past, i was a victim of bitcoin scam, i saw a glamorous review showering praises and marketing an investment firm, I reached out to them on what their contracts are, and I invested $17,000, which i was promised to get my first 15% profit in weeks, when it’s time to get my profits, I got to know the company was bogus, they kept asking me to invest more and i ran out of patience then requested to have my money back, they refused to answer nor refund my funds, not until a friend of mine introduced me to the WIZARD JAMES RECOVERY SERVICES, so I reached out and after tabling my complaints, they were swift to action and within 36 hours I got back my funds with the due profit. I couldn’t contain the joy in me. I urge you guys to reach out to WIZARD JAMES RECOVERY SERVICE on their support email: wizardjames8@yahoo.com and WhatsApp number: +1 (863) 254-2842. They provide excellent services

Hello

Mary Galord | 09.09.2022

Why waste your time with unprofessional hackers when you can get it fixed with such an authentic hacker? Get a professional who cannot jeopardize your job, Wizard James has helped so many people, I know this because I read so many reviews about him before I decided to try me luck with him. Hackers with such talent are rare and should be appreciated. I totally recommend him for any Job. No risk, safe exploit, I have never doubted his services, wizardjames8@yahoo.com is the best there is.

COUPLE OF HACKING SERVICES HE OFFERS-:
Phone Hacking/Cloning, Email Hacking, Social Media account Hacking, Keylogging installations, Deleted Emails, Files & Documents Recovery, Website Hacking, Scam Tracking Money/Bitcoin Recovery, Binary Option Recovery, Cyber Bully….etc.
Feel free to send a mail to Wizard James, if you are in need of any hacking service. You can also contact him through WhatsApp: +1 (863) 254-2842

nshaking@gmail.com

Camila Alan | 07.09.2022

Môj život sa zničil, keď ma manžel poslal baliť, po 17 rokoch, čo sme spolu. Bola som stratená a bezmocná po tom, čo som vyskúšala toľké spôsoby, ako prinútiť môjho manžela, aby ma vzal späť. Jedného dňa som bol v práci neprítomný a nevedel som, že mi volá môj šéf, tak si sadol a spýtal sa ma, o čo ide. Povedal som mu a on sa usmial a povedal, že to nie je problém. Nikdy som nepochopil, čo tým myslel, nebol problém dostať môjho manžela späť, povedal, že použil kúzlo, aby dostal svoju ženu späť, keď ho opustila kvôli inému mužovi a teraz sú spolu až do dnešného dňa a najprv som bol šokovaný. taká vec od môjho šéfa. Dal mi e-mailovú adresu veľkého zaklínača, ktorý mu pomohol získať jeho manželku späť, nikdy som neveril, že to bude fungovať, ale nemal som inú možnosť, ako sa skontaktovať so zaklínačom, čo som urobil, a požiadal ma o informácie a že môj manžel mu umožnil vyčarovať kúzlo a poslala som mu podrobnosti, ale po dvoch dňoch mi mama volala, že môj manžel prišiel s prosbou, že ma chce späť, nikdy som tomu neverila, pretože to bolo ako sen a ja musela som sa ponáhľať dolu k mojej matke a na moje najväčšie prekvapenie môj manžel kľačal predo mnou a prosil o odpustenie, že chce mňa a deti späť domov, potom som zavolala DR IREDII ohľadom náhlej zmeny môjho manžela a on to urobil je mi jasné, že môj manžel ma bude milovať až do konca sveta, že mi nikdy nespustí zrak. Teraz sme sa s manželom opäť dali dokopy a začali sme robiť príjemné veci, ktoré ešte nerobil, robí ma šťastnou a robí to, čo má ako muž robiť, bez toho, aby sa nadával. To všetko vďaka DR IREDIA. Ak potrebujete pomoc ohľadom manželstva, láskavo kontaktujte DR IREDIA o pomoc. Môžete ho kontaktovať prostredníctvom e-mailu: drirediaherbalhome@gmail.com Je to spoľahlivý muž.

Poďakuješ mi neskôr

Victor Brown | 05.09.2022

Dobrý deň, potreboval som rýchlu odpoveď. Čítal som o Wizard James online a videl som toľko recenzií, ktoré som videl online, skutočne som o ňom videl takéto svedectvo a rozhodol som sa ho vyskúšať. Už len jeho prístup ukázal serióznosť a profesionalitu. Tento hacker je génius a veľa ľudí ho veľmi odporúča. Teraz som slobodný a veľmi šťastný, pretože čarodejník James mi pomohol na diaľku špehovať môjho partnera. Prišiel som sem, aby som svedčil o tom, čo pre mňa urobil, a navždy mu budem vďačný a to najmenej, čo môžem urobiť, je odkázať ho na vás všetkých. Dúfam, že sa mi takto podarilo niekomu pomôcť. Aby ste sa s ním dostali do kontaktu. Jeho e-mailová adresa je: wizardjames8@yahoo.com, wizardjames8@gmail.com a jeho číslo WhatsApp: +1 (863) 254-2842 ďakujem neskôr.

CYSCredits@Post.com

CYSCredits@Post.com | 04.09.2022

( CYSCredits@Post.com ) OFFER ALL KIND OF LOANS - APPLY FOR AFFORDABLE LOANS ( CYSCredits@Asia.com )
===================
Do You Need A Loan To Consolidate Your Debt At 1% ? CYSCredits@Asia.com ( CYSCredits@Post.com ) Or A Personal Loans * Business Loans etc. Interested Parties Should Contact Us For More Information Via Email: ( CYSCredits@Asia.com ) CYSCredits@Post.com
===================
Please Fill the Application Form Below: -
Complete Name: -
Loan amount needed: -
Loan Duration: -
Purpose of loan: -
City / Country: -
Telephone: -
Name Of The Site You/Link Hear About Us:
===================
( CYSCredits@Post.com ) OFFER ALL KIND OF LOANS - APPLY FOR AFFORDABLE LOANS ( CYSCredits@Asia.com )
===================
Do You Need A Loan To Consolidate Your Debt At 1.0%? CYSCredits@Asia.com ( CYSCredits@Post.com ) Or A Personal Loans * Business Loans etc. Interested Parties Should Contact Us For More Information Through Via E-mail: ( CYSCredits@Asia.com ) CYSCredits@Post.com
===================
We Offers Financial Consulting To Client, CYSCredits@Asia.com (
CYSCredits@Post.com ) Companies Seeking Debt / Loan Financing And Seeking For Working Capital To Start A New Business Or To Expand Existing Business. Interested Parties Should Contact Us For More Information Through Via E-mail: ( CYSCredits@Asia.com ) CYSCredits@Post.com
===================
Do You Need A Loan To Consolidate Your Debt At 1.0%? (CYSCredits@Asia.com ) CYSCredits@Post.com Or A Personal Loans * Business Loans etc. Interested Parties Should Contact Us For More Information Through Via E-mail: ( CYSCredits@Asia.com ) CYSCredits@Post.com
===================
( CYSCredits@Post.com ) OFFER ALL KIND OF LOANS - APPLY FOR AFFORDABLE LOANS ( CYSCredits@Asia.com )

Čarodejník James Tech

David Chavos | 02.09.2022

Poznám veľmi spoľahlivého hackera, ktorý vám môže pomôcť s akýmkoľvek typom hackerskej služby. Moja manželka bola taká šikovná v skrývaní nevery, takže som mesiace nemal žiadny dôkaz. Bol som odkázaný na tohto etického hackera a rozhodol som sa ho vyskúšať. Výsledky boli neuveriteľné, pretože všetky textové správy, e-maily, správy na Facebooku a tiež telefonické rozhovory mojej podvádzajúcej manželky boli prepojené priamo do môjho mobilného telefónu. Môžete kontaktovať wizardjames8@gmail.com
WhatsApp číslo: +1 (863) 254-2842 pre akékoľvek špionážne alebo hackerské služby.

INSTANT LOAN PERSONAL LOAN APPLY HERE

Mr. Sumiti. | 01.09.2022

Here's a cheap personal loan ranging from $3000 We provide loans of all kinds Do not hesitate to contact us with an application for a business loan Personal Loan? we are here for you contact (Whats App) number:+917310847059 contact email id : sumitihomelend@gmail.com
Mr. Sumiti

Potrebujem pomoc dobrého kúzla, ktoré mi pomôže vrátiť sa môj bývalý milenec

Tiffany Lacey | 31.08.2022

Volám sa Tiffany Lacey a som veľmi rada, že som na tomto blogu uverejnila informácie o tom, ako mi skvelý čarovač pomohol priviesť späť lásku môjho života. Viem, že existuje veľa žien ako ja, ktoré urobili toľko, aby mali späť svojho manžela, som tu, aby som vám všetkým povedal, aby ste už ďalej nehľadali, pretože odpoveď je tu. Úprimne verím, že ak existuje až päť kúziel, ako je DR IBINOBA, tento svet by bol lepším miestom, videl som ľudí, ktorí sa sťažovali na to, ako falošní čarovači sľúbili, že im pomôžu, ale nemohli, ale s DR IBINOBA vám hovorím, že váš problém je už vyriešený. S manželom sme boli od seba 3 ROKY a nedokázal som bez neho vydržať žiť, skúšal som všetko, aby som ho mal späť, ale nič nefungovalo, kým som nevidel početné svedectvá o čarodejníkovi menom DR IBINOBA a o tom, aká skvelá je jeho práca. . Okamžite som ho kontaktovala a nasledovala kroky, ktoré mi boli povedané, a o 72 hodín mi môj bývalý milenec zavolal a dychtil po mojom odpustení, že si nepraje nič iné, ako mať ma navždy v náručí. Cítila som toľko radosti a šťastia, že som našla DR IBINOBA, dúfam, že všetci tu nájdete toto moje svedectvo a dostanete svojho manžela späť už za 72 hodín. DR IBINOBA whatsapp +2348085240869,E-mail: dromionoba12@gmail.com...Ste ďalší, kto sa s každým podelí o svoje svedectvo

Spell Caster

Douglas | 31.08.2022

Moje meno je Douglas! Nikdy som neveril, že ešte niekedy budem HSV FREE, DR.Ibinoba mi dal dôvody na radosť, bol som HSV pozitívny 2 roky a všetky prostriedky a lieky, ktoré som na liečbu skúšal, mi nepomohli, ale keď som prišiel na internet, videl som skvelé svedectvo o DR.Ibinobovi o tom, ako dokázal vyliečiť niekoho z HSV 2, táto osoba povedala skvelé veci o tomto mužovi a odporučila nám, aby sme ho kontaktovali v prípade akéhokoľvek problému s chorobou, s ktorým môže DR.Ibinoba pomôcť , rozhodol som sa, že mu to skúsim, požiadal ma o informácie, ktoré som mu poslal, a povedal mi, že mi pripraví liečivú porciu, ktorú chcel, aby som užívala niekoľko dní a po ktorej by som mala choďte späť do nemocnice na kontrolu, dobre po tom, čo som absolvoval celú liečbu, ktorú mi poslal DR.Ibinoba, som sa vrátil do nemocnice na kontrolu a teraz mi potvrdili HSV NEGATÍVNY, priatelia, môžete kontaktovať DR.Ibinobu na akúkoľvek liečbu akejkoľvek choroby, pretože som videl veľa svedectiev o rôznych chorobách, ako je HEPATITÍDA, HIV AIDS, EPILE PSY, RAKOVINY, CFS a všetky druhy problémov, ktorým čelíte. Je jediný, koho môžem odporučiť všetkým, kontaktujte ho na dromionoba12@gmail.com alebo cez WhatsApp +2348085240869

Hackerskú službu odporúčam

Stacey Irving | 31.08.2022

Minulý mesiac som sa teda ocitol v škaredej situácii. Môj účet bol skutočne napadnutý a vyskúšal som niekoľko spôsobov, ktoré som našiel online, aby som ho získal späť, ale všetko sa ukázalo ako slepá ulička. Všetci boli len stratou času a energie. Bola som taká zničená. Našťastie som narazil na vlákno online s niekoľkými skvelými recenziami o technikovi, každý povedal, že sa bez problémov dokázal dostať do účtov, ktoré potrebovali. Som veľmi skeptický človek, takže som sa najprv zdráhal, ale nemal som inú možnosť a keď som si uvedomil, že som už stratil všetko, rozhodol som sa to skúsiť, koniec koncov, nemám čo stratiť . Kontaktoval som ho a videl som, že bol schopný dodať službu, za ktorú som zaplatil, dostal sa na účet v ten istý veľmi verný deň bez akýchkoľvek problémov. Bol to taký úžasný zážitok. môžete ho kontaktovať pre akýkoľvek druh obnovy prostredníctvom e-mailu: wizardjames8@gmail.com alebo WhatsApp číslo: +1 (863) 254-2842

PÔŽIČKU

Ingrid | 21.08.2022

Volám sa Ingrid a rada by som sa podelila o pozoruhodné svedectvo o tom, ako som získala 2,000,000.00 EUR, PÔŽIČKU prostredníctvom úverovej investície ELENA NINO a všetkých druhov. ak máte záujem o pôžičku, kontaktujte e-mailom: elenanino0007@gmail.com

Ponuka pôžičky

Kersten Dieter | 16.08.2022

Jedným slovom wow!! Nemôžem uveriť, že peniaze sú už na mojom účte. Ďakujem, ďakujem, ďakujem! Z zvyčajne dlhej, zdĺhavej a zastrašujúcej práce ste urobili veľmi príjemný a efektívny zážitok. Nemôžem vám a pani Karin Sabine Loans dostatočne poďakovať. Pani Karin Sabine Pôžičky za skvelý systém a vy za skvelé služby. Obaja ste fakt úžasní! ak potrebujete naliehavú pôžičku, môžete im poslať e-mail na adresu sabinhelps@gmail.com alebo whatsapp ju na +7 901 709-57-43

INSTANT LOAN PERSONAL LOAN APPLY HERE

Mr. Sumiti. | 11.08.2022

Are you in need of Urgent Loan Here no collateral required all problem regarding Loan is solve between a short period of time with a low interest rate of 2% We Are Here To Show You A Better Way To Financial Freedom please contact email id :(Whats App) number:+917310847059please contact email id : sumitihomelend@gmail.com
Mr. Sumiti

RECOVERY

MARIA | 07.08.2022

Skupina online podvodníkov ma podviedla o 109 000 dolárov, bol som zničený a chcel som ukončiť svoj život, ale našťastie ma môj priateľ predstavil tomuto tímu na vyšetrovanie podvodov, „(Global Funds Recovery Experts )“ a pomohli mi získať moje peniaze mi vratia. Najprv som tomu nemohla uveriť, bolo to ako zázrak. Vrátili mi všetky peniaze späť vo veľmi krátkom čase. Všetko vďaka môjmu dobrému priateľovi, ktorý ma uviedol do tohto tímu pre vyšetrovanie podvodov. Som opäť šťastná žena. Môžete to vyskúšať, ak ste boli predtým podvedení. Pomôžu vám získať peniaze späť. Toto je ich webová stránka (w w w. gfrexperts .com). Uisťujem vás, že ich služby sú veľmi rýchle a spoľahlivé.

THANK ME LATER

jones | 04.08.2022

an organization who have private investigators for hire who can help you get into your spouse’s phones,emails remotely from your phone they can also help you with your
* credit score
* clearing of criminal record
*increasing of school grades and any thing that has to do with hacking etc
You can confirm for yourself from their email ethicalhackers009@gmail.com so you can also give your testimony
Whatsapp No: +14106350697

all scammed victims can get their funds back chat Them on WhatsApp +1 807 234 0428

Mctonic William | 01.08.2022

I was scammed by an Instagram person faking a celebrity i talked with this scammer 8 months via WhatsApp and I sent money to them via Bitcoin then I was cohered to give my banking login and from there they hustled me out of my 20k from the unemployment money they said oh I routed money to your account and never gave me time to verify that was my unemployment money. They were really patient with me and waited 8 months for my payment then I exposed them...by video on WhatsApp. They asked me to bitcoin the money via atm. But for the timely intervention of Mr. Wizard Brixton, who just in kick-off on time got back my $20,000. He is really good at what he does, I have recommended him to friends and co-workers who all became satisfied customers. He has helped me a lot in the trading industry, you can reach him at WIZARDBRIXTON AT GMAIL DOT COM for Everything. Hacking and Funds Recovering he is the best and has different skills in funds recovering and exposing scammers. Am glad and happy to recover back my money (WIZARDBRIXTON)AT GMAIL DOT COM WhatsApp +1 807 234 0428 You can also text or call +1 807 234 0428

all scammed victims can get their funds back chat Them on WhatsApp +1 807 234 0428

Mctonic William | 01.08.2022

I was scammed by an Instagram person faking a celebrity i talked with this scammer 8 months via WhatsApp and I sent money to them via Bitcoin then I was cohered to give my banking login and from there they hustled me out of my 20k from the unemployment money they said oh I routed money to your account and never gave me time to verify that was my unemployment money. They were really patient with me and waited 8 months for my payment then I exposed them...by video on WhatsApp. They asked me to bitcoin the money via atm. But for the timely intervention of Mr. Wizard Brixton, who just in kick-off on time got back my $20,000. He is really good at what he does, I have recommended him to friends and co-workers who all became satisfied customers. He has helped me a lot in the trading industry, you can reach him at WIZARDBRIXTON AT GMAIL DOT COM for Everything. Hacking and Funds Recovering he is the best and has different skills in funds recovering and exposing scammers. Am glad and happy to recover back my money (WIZARDBRIXTON)AT GMAIL DOT COM WhatsApp +1 807 234 0428 You can also text or call +1 807 234 0428

PÔŽIČKU

Ingrid | 29.07.2022

Volám sa Ingrid a rada by som sa podelila o pozoruhodné svedectvo o tom, ako som získala 2,000,000.00 EUR, PÔŽIČKU prostredníctvom úverovej investície ELENA NINO a všetkých druhov. ak máte záujem o pôžičku, kontaktujte e-mailom: elenanino0007@gmail.com

Pán voodoo mi zachránil manželstvo

Becca | 20.07.2022

Môj domov bol plný nekonečných problémov a nešťastí, ktoré viedli k rozvodu, ktorý som s manželom nikdy nechcela. Všetko sa zlomilo a išli sme každý svojou cestou. Snažila som sa ísť ďalej, ale bolo to pre mňa veľmi ťažké, pretože som stále milovala svojho manžela a moja dcéra vždy plakala, pretože chcela získať svojho otca späť. Nemal som inú možnosť, ako vyhľadať pomoc, čo ma prinútilo kontaktovať VOODOO LORD po tom, čo som videl toľko dobrých komentárov k jeho práci. Uistil ma, že uzmieri mňa a môjho manžela svojím kúzlom na zmierenie, ktoré bude musieť urobiť. S radosťou môžem povedať, že po 48 hodinách som dosiahol želaný výsledok, láska a šťastie boli obnovené a dali sme sa opäť dokopy a toto opätovné stretnutie je navždy. Ďakujem VOODOO LORD za to, že odviedol veľmi dobrú prácu pri záchrane mojej rodiny. Nikdy nie je príliš zaneprázdnený, aby niekomu pomohol. Takže ak potrebujete pomoc, kontaktujte ho teraz. napíšte mu voodooconnect60@gmail.com ...  Whatsapp: +2348097014925

Voodoo lord

Nikolina Vesic | 20.07.2022

Povedal váš muž zrazu, že sa chce rozviesť a vy ste sa nikdy nechceli rozviesť, pretože ho nemôžete prestať milovať? Potom už nehľadajte, pretože pán Voodoo, veľký čarodejník je pre vás. Keď mi stroskotalo manželstvo, zlomilo mi to srdce a ovplyvnilo to aj moju prácu, pretože som stále premýšľal a nesústredil sa. Naozaj milujem svojho manžela, takže hľadám spôsoby, ako ho získať späť po tom, čo som žil niekoľko mesiacov oddelene. Narazil som na svedectvo muža, ktorý povedal, že sa mu podarilo získať povýšenie s pomocou veľkého pána čarodejníka Voodoo, tak som získal jeho kontakt a kontaktoval som ho. Vysvetlila som mu manželské problémy a on ma uistil, že veci budú v poriadku, dúfala som a povedal niekoľko vecí, ktoré treba urobiť, aby som dosiahol svoj cieľ. Riadila som sa jeho pokynmi a dnes žijem opäť šťastne so svojím manželom, je naozaj skvelým čarodejníkom. V prípade akýchkoľvek životných problémov kontaktujte pána Voodoo na  WhatsApp +2348097014925 alebo e-mailom: voodooconnect60@gmail.com. nebudete ľutovať, že ste ho kontaktovali.

GET RICH WITH BLANK ATM CARD

Christine Hibbert Cunningham | 12.07.2022


GET RICH WITH BLANK ATM CARD

I want to testify about Dark Web blank ATM cards which can withdraw money from any ATM machines around the world. I was very poor before and have no job. I saw so many testimony about how Dark Web Cyber hackers send them the ATM blank card and use it to collect money in any ATM machine and become rich. (cchacker0002@gmail.com) I email them also and they sent me the blank atm card. I have use it to get 250,000 dollars. withdraw the maximum of 5,000 USD daily. Dark Web is giving out the card just to help the poor. Hack and take money directly from any ATM machine vault with the use of ATM programmed card which runs in automatic mode.

You can also contact them for the service below

* Crypto Mining

* Bank Transfer

* PayPal / Skrill Transfer

* CashApp Transfer

Email: cchacker0002@gmail.com

ZBOHATNĚTE S PRÁZDNOU ATM KARTOU

Christine Hibbert Cunningham | 12.07.2022

ZBOHATNĚTE S PRÁZDNOU ATM KARTOU

Chci svědčit o prázdných bankomatových kartách Dark Web, které mohou vybírat peníze z jakéhokoli bankomatu po celém světě. Předtím jsem byl velmi chudý a neměl jsem práci. Viděl jsem tolik svědectví o tom, jak jim Dark Web Cyber hackeři posílají prázdnou kartu ATM a používají ji k vybírání peněz v jakémkoli bankomatu a zbohatnutí. (chacker0002@gmail.com) Také jsem jim poslal e-mail a poslali mi prázdnou kartu bankomatu. Použil jsem to k získání 250 000 dolarů. vybrat maximálně 5 000 USD denně. Dark Web rozdává kartu jen proto, aby pomohl chudým. Hackujte a berte peníze přímo z jakéhokoli trezoru bankomatu pomocí naprogramované karty ATM, která běží v automatickém režimu.

Můžete je také kontaktovat pro níže uvedenou službu

* Těžba kryptoměn

* Bankovní převod

* Převod PayPal / Skrill

* CashApp převod

E-mail: chacker0002@gmail.com

Nabízím půjčky: marcela.krejsova01@gmail.com

KREJSOVÁ | 04.07.2022

Nabízím půjčky všeho druhu od 25 000 do 20 000 000 Kč každému občanovi, který dokáže splácet včas bez protokolu, s úrokem 3% po celou dobu splácení.
Neváhejte mě kontaktovat, jsem k dispozici 24 hodin denně E-mail: marcela.krejsova01@gmail.com

Nabídka půjčky se 100% jistotou

petra | 01.07.2022

Nabídka půjčky se 100% jistotou
Dobrý den, jsem fyzická osoba nabízející půjčky po celé ČR. Mít kapitál, který bude použit na poskytování krátkodobých i dlouhodobých půjček mezi fyzickými osobami v rozmezí od 40 000 Kč do 1 000 000 Kč všem vážným lidem, kteří to opravdu potřebují, úroková sazba je 2 % Poskytuji půjčky Finanční, Home půjčka, investiční půjčka, auto, osobní půjčka. Jsem připraven uspokojit své zákazníky maximálně do 1 dne od obdržení vaší přihlášky. E-mailem: petrahelcova@gmail.com nebo whatsapp +420723691859

Ponuka rýchlych a bezpečných pôžičiek

Nicole Perdu | 27.06.2022

Ponúkame osobné a podnikateľské pôžičky na nehnuteľnosti, firmy atď. od 50 000 sk do 400 000 000 sk. s nízkou úrokovou sadzbou 2 %. Naše pôžičky sú jednoduché a rýchle. Výška mesačnej splátky a pevná úroková sadzba silne závisí od povahy, výšky a dĺžky trvania úveru. Doba splácania od 12 mesiacov do 60 mesiacov a viac. Dostupnosť výšky úveru do 2 dní Zaistenie dôvernosti je jednoduché, rýchle a 100% zaručené. a náš formulár žiadosti je veľmi ľahké vyplniť. V prípade záujmu pošlite e-mail a požiadajte o prihlášku. perdunicole574@gmail.com

Vážné rychlé financování online: martakpav@aol.com.

Pavel Marťák | 24.06.2022

Vážné rychlé financování online: martakpav@aol.com.

Potřebujete financování pro váš domov, pro vaše podnikání, pro nákup automobilů, pro nákup motocyklů, pro vytvoření vlastního podnikání, pro vaše osobní potřeby, více pochybností. Poskytuji osobní úvěry od 50 000 do 25 000 000 Kč s nominální úrokovou sazbou 3% bez ohledu na výši. V žádosti o půjčku prosím uveďte přesnou částku a její splatnost...
Pro více informací nás kontaktujte pouze na tomto
e-mailová adresa: martakpav01@gmail.com nebo martakpav@aol.com

Vážné rychlé financování online: martakpav@aol.com.

Pavel Marťák | 24.06.2022

Vážné rychlé financování online: martakpav@aol.com.

Potřebujete financování pro váš domov, pro vaše podnikání, pro nákup automobilů, pro nákup motocyklů, pro vytvoření vlastního podnikání, pro vaše osobní potřeby, více pochybností. Poskytuji osobní úvěry od 50 000 do 25 000 000 Kč s nominální úrokovou sazbou 3% bez ohledu na výši. V žádosti o půjčku prosím uveďte přesnou částku a její splatnost.
Pro více informací nás kontaktujte pouze na tomto
e-mailová adresa: martakpav01@gmail.com nebo martakpav@aol.com

Přímé úvěry ihned

ROLLER | 21.06.2022

Přímé úvěry ihned
Dostupný a spolehlivý finanční úvěr od přímého investora s nízkou úrokovou sazbou bez nutnosti zástavy nemovitosti. Přehledná srozumitelná smlouva, jasné podmínky poskytnutí. Rychlé a profesionální jednání je samozřejmostí. Zaručuji vám kompletní informovanost o podmínkách poskytnutí. Posouzení vaší žádosti a vytvoření nabídky zcela a nezávazně na emailu: Rollerdominika@gmail.com
Whatsapp: +420702455380

požiadať o úver

veliká | 15.06.2022

Úspešne som získal úver od Annie Finance Company, hľadal som 30 000 eur, jediná spoločnosť, ktorá mi mohla úprimne pomôcť s úverom, je spoločnosť Annie Finance. úprimné slovo z môjho srdca, požiadajte o úver od tejto spoločnosti. skutočne dostanete kredit. kontaktný e-mail je info.annie_finance0@yahoo.com, urobte to teraz. nezľaknite sa, táto spoločnosť mi pomohla. Mám plnú záruku, že vám požičia úver čo najrýchlejšie.

čestný veriteľ

maria | 15.06.2022


História nikdy nezabudne na pani Annie Terry, táto dáma mi utrie slzy z očí. potreboval som súrne peniaze na liečbu obličiek môjho syna, moja banka na Slovensku mi nemohla ponúknuť úver. Len málo spoločností využilo moju potrebu a vyzbieralo malé peniaze, ktoré som mal. všetka moja nádej bola preč. Na pani Annie som narazil, keď som na tejto stránke hľadal súkromného veriteľa hodného dôvery. Pani Annie je úžasná dáma s dobrým srdcom, som naozaj hrdá na ženu, ktorou je. len táto pani mi mohla ponúknuť úver na liečbu môjho syna. nemocničný účet bol zaplatený, môj syn žije a zlepšuje sa. Neviem, koľko ľudí vás v minulosti sklamalo, pravdou je, že ak potrebujete finančnú pomoc, súkromná pôžičková spoločnosť, ktorej môžete 100% dôverovať, je Annie Finance Company. V prípade otázok vám odporúčam poslať e-mail na adresu info.annie_finance0@yahoo.com

ATM CARDS

Alvin | 09.06.2022

GET RICH WITH BLANK ATM CARD ... WhatsApp +393511788587
I want to testify about official hackers' blank atm cards which can withdraw money from any atm machines around the world. I was very poor before and have no job. I saw so much testimony about how official hackers send them the atm blank card and use it to collect money in any atm machine and become rich.( smoothhackers006@gmail.com ) I emailed them also and they sent me the blank atm card. I have used it to get 250,000 dollars. withdraw the maximum of 5,000 USD daily. official hackers are giving out the card just to help the poor. Hack and take money directly from any atm machine vault with the use of an atm programmed card which runs in automatic mode.

Email: smoothhackers006@gmail.com
Whatsapp ; +393511788587

Chcem, aby sa môj bývalý manžel vrátil tento rok domov

Veronika remišová | 07.06.2022

Ktokoľvek dnes číta toto svedectvo, mal by to oslavovať so mnou a mojou rodinou, pretože to všetko začalo ako vtip pre niektorých ľudí a iní povedali, že je to nemožné. Volám sa Andrea Heringhová a som z Komárna, ale s manželkou som sa presťahoval do Chicaga v USA. Som šťastne ženatý, mám dve deti a krásnu manželku. Mojej rodine sa stalo niečo strašné, prišiel som o prácu a manželka odišla z môjho domu, pretože som sa v tom konkrétnom čase nedokázal dobre postarať o seba a potreby rodiny. Zvládol som deväť rokov bez manželky, aby ma podporovala, aby som sa dobre postaral o deti. Snažím sa poslať testovaciu správu svojej žene, ale ona mi blokuje hovoriť s ňou Snažím sa hovoriť s jej priateľom a členmi jej rodiny, ale stále viem, že jeden by mi mohol pomôcť a neskôr som posielal žiadosť toľkým spoločnostiam, ale stále to urobili nezavolaj mi, kým neprišiel verný deň, na ktorý nikdy v živote nezabudnem, keď stretnem svojho starého priateľa, ktorému som vysvetlil všetky svoje ťažkosti a povedal mi o skvelom mužovi, ktorý mu pomohol získať dobrú prácu v koke cola company a povedal mi, že je zaklínač, ale ja som človek, ktorý nikdy neverí na zaklínadlo, ale rozhodol som sa ho vyskúšať a Drigbinovia ma poučil a ukázal mi, čo mám robiť počas týchto troch obedových dní. dodržujte všetky pokyny a robte to, o čo ma požiadal, Drigbinovia sa uistite, že všetko prebehlo dobre a moja žena ma po nádhernej práci Drigbonovia opäť uvidí. Moja žena mi zavolala na neznáme číslo a ospravedlnila sa mi a povedala mi, že jej naozaj chýbam, ja, naše deti a moja manželka sa vrátia domov. Po dvoch dňoch sa ozvala spoločnosť, ktorej som posielal svoj ďakovný list, a teraz som manažér Paragon spoločnosť v USA. Odporúčam vám, ak máte nejaké problémy, pošlite správu na tento e-mail: doctorigbinovia@gmail.com alebo WhatsApp mu +12162022709 a viber +12066713285 a dostanete najlepší výsledok. Berte veci ako samozrejmosť a budú vám vzaté. Prajem Vám to najlepšie.

LOAN OFFER APPLY

Christy Walton | 04.06.2022

Dobrý deň, hľadáte pôžičku na konsolidáciu dlhu, nezabezpečené pôžičky, podnikateľské pôžičky, hypotekárne pôžičky, pôžičky na autá, študentské pôžičky, osobné pôžičky, rizikový kapitál atď. Som súkromný veriteľ, poskytujem pôžičky spoločnostiam a jednotlivcom s nízkymi a primeranými úrokovými sadzbami 2%. E-mail na adresu: christywalton355@gmail.com

Chcem, aby sa môj bývalý manžel vrátil tento rok domov

Veronika remišová | 03.06.2022

Len pred pár mesiacmi som prešla rovnakými vzťahovými problémami/nedorozumením s manželom, sme manželia viac ako 6 rokov, bolo to naozaj sladké a niekedy koncom minulého roka to bolo také hrozné, pretože ma môj manžel začal podvádzať a hľadal spôsob, ako sa so mnou rozviesť, rozišli sme sa pred 3 mesiacmi a vrátili sme sa prvý štvrťrok tohto roka, len minulý mesiac ma úplne opustil s našimi dvoma deťmi bez slova. Bol som tak zmätený, keď som premýšľal, čo sa mohlo pokaziť. V minulosti sme obaja navštevovali párové manželské poradenstvo/semináre a nakoniec som sa rozhodol pre terapeuta, ale bezvýsledne, milujem tohto muža a tak zúfalo ho chcem späť, ak nie kvôli sebe, ale kvôli deťom, bude im chýbať a Neviem, ako by som im mohol vysvetliť veci. Čítal som komentár k príspevku online, ako novinárka z Los Angeles našla pravú lásku po 9 rokoch sŕdc vo vzťahu a vydala sa hneď niekoľko týždňov po tom, čo pre ňu Dr. Igbinovia spustil kúzlo, aby našla pravú lásku a vydala sa. Mal som to šťastie mať prístup k osobnému e-mailu doctorigbinovia93@gmail.com a WhatsApp +12162022709 a Viber +12066713285, takže som ho kontaktoval a Drigbinovia mi povedal, že mi pomôže získať môjho manžela späť, že sa nemusím báť, že všetko bude v poriadku len s tromi počas pracovných dní som starostlivo dodržiaval všetky jeho pokyny o tom, čo mám robiť v mojom dome počas modlitby kúzla lásky uprostred noci. Dr igbinovia odvysielala časť kúzla lásky a prekvapivo, Druhý deň bol okolo 05:00 Môj manžel mi volal Bola som taká prekvapená, že môj manžel, ktorý mi posledné tri týždne odmietal zavolať alebo mi poslať sms, zrazu zavolal aby sa mi ospravedlnil a povedal, že sa vráti domov, že mu chýba rodina, bol taký nadšený, že som ho prijal späť

Pán voodoo je skutočne efektívny

MARTI | 03.06.2022

Som tiež medzi mnohými ďalšími, ktorí sem prídu svedčiť o zázrakoch, ktoré vykonal Pán voodoo, legitímny zaklínač. Bolesť, ktorú som cítil pri každom pokuse o zlepšenie s mojou rodinou a milostným životom. Dostal som sa cez komentár, ktorý takmer súvisel s mojím príbehom a s tým, ako génius vo vzťahoch a čarodejník menom voodoo lord im vrátil šťastie do života a pomohol im vyliečiť sa z depresie, ktorou prešli. Tak som ho kontaktoval ohľadom mojej vlastnej situácie. Stručne povedané, som rád, že som ho kontaktoval, pretože v súčasnosti som jedným z mnohých pánov voodoo, ktorým dal nový život. Určite nájde riešenie na vaše problémy. Môžete ho kontaktovať  WhatsApp  +2348097014925 e-mailom voodooconnect60@gmail.com

Chcem, aby sa môj bývalý manžel vrátil tento rok domov

Veronika remišová | 02.06.2022

Len pred pár mesiacmi som prešla rovnakými vzťahovými problémami/nedorozumením s manželom, sme manželia viac ako 6 rokov, bolo to naozaj sladké a niekedy koncom minulého roka to bolo také hrozné, pretože ma môj manžel začal podvádzať a hľadal spôsob, ako sa so mnou rozviesť, rozišli sme sa pred 3 mesiacmi a vrátili sme sa prvý štvrťrok tohto roka, len minulý mesiac ma úplne opustil s našimi dvoma deťmi bez slova. Bol som tak zmätený, keď som premýšľal, čo sa mohlo pokaziť. V minulosti sme obaja navštevovali párové manželské poradenstvo/semináre a nakoniec som sa rozhodol pre terapeuta, ale bezvýsledne, milujem tohto muža a tak zúfalo ho chcem späť, ak nie kvôli sebe, ale kvôli deťom, bude im chýbať a Neviem, ako by som im mohol vysvetliť veci. Čítal som komentár k príspevku online, ako novinárka z Los Angeles našla pravú lásku po 9 rokoch sŕdc vo vzťahu a vydala sa hneď niekoľko týždňov po tom, čo pre ňu Dr. Igbinovia spustil kúzlo, aby našla pravú lásku a vydala sa. Mal som to šťastie mať prístup k osobnému e-mailu doctorigbinovia93@gmail.com a WhatsApp +12162022709 a Viber +12066713285, takže som ho kontaktoval a Drigbinovia mi povedal, že mi pomôže získať môjho manžela späť, že sa nemusím báť, že všetko bude v poriadku len s tromi počas pracovných dní som starostlivo dodržiaval všetky jeho pokyny o tom, čo mám robiť v mojom dome počas modlitby kúzla lásky uprostred noci. Dr igbinovia odvysielala časť kúzla lásky a prekvapivo, Druhý deň bol okolo 05:00 Môj manžel mi volal Bola som taká prekvapená, že môj manžel, ktorý mi posledné tri týždne odmietal zavolať alebo mi poslať sms, zrazu zavolal aby sa mi ospravedlnil a povedal, že sa vráti domov, že mu chýba rodina, bol taký nadšený, že som ho prijal späť

avocatsaulo@gmail.com

SAULO | 26.05.2022


Io sono il direttore di un gruppo di partner finanziari. Oggi, scopriamo che le banche non sono più credito sovvenzione. 1.000,00 Euro a 1.000.000,00 Euro Email: avocatsaulo@gmail.com
WhatsApp: +39 3509 228 529

avocatsaulo@gmail.com

SAULO | 25.05.2022



Io sono il direttore di un gruppo di partner finanziari. Oggi, scopriamo che le banche non sono più credito sovvenzione. 1.000,00 Euro a 1.000.000,00 Euro Email: avocatsaulo@gmail.com
WhatsApp: +39 3509 228 529

ssgtliam@gmail.com

ANITA FILIPEK | 23.05.2022

Dievčatá, odporúčam len pána Udamu! Urobil pre mňa kúzlo. To sa jednoducho nedá povedať! ako rozprávka pre vás a je to!) výsledok je ešte lepší, ako som očakával a dostal som ho rýchlejšie, ako som očakával!) všetko je super! Ale je tu jedna vec, robí len kúzlo bielej lásky a povedal, že to kúzlo je len pre tých, ktorí boli predtým vo vzťahu, ale v zásade si myslím, že nikto nemusí čarovať cudzinca.) ale aký efekt! škoda, že som to nenašiel skôr, ako som si zachránil vzťah tým, že som zaplatil za potrebné veci... teraz sa ja a môj snúbenec chystáme zosobášiť) Dúfam, že moja recenzia niekomu pomôže nájsť jeho šťastie a ušetríte veľa peňazí!) kontaktujte ho +27 65 897 8226.
Zavolajte a Whatsapp pán Udama

BG/SBLC

Rafferty Vandor | 20.05.2022

We are trusted trade finance solution providers who is here to help you keep your supply chain moving smoothly in order to lead you to business growth. Offering you a range of trade finance solutions and services including Letter of Credit (USANCE and AT SIGHT, Back to Back LC), Standby Letters of Credit (SBLC), Bank Guarantee (BG), Performance Guarantees ,Advance payment Guarantees, Proof of Funds (POF), Blocked Funds, Bank Drafts, Pre-Advice messages, Bank Comfort letters , Ready Willing and Able (RWA) and more.

With experience in handling clients of businesses of all sizes, we have the knowledge and the expertise to offer you a proven trade finance solution for your situation. Whether you are a trader, an importer, exporter, introducer, a consultant, or a broker we are here to offer you integrated trade finance solutions for reasonable service costs.

* FOR LEASING OF BG/SBLC
MINIMUM FACE VALUE OF BG/SBLC = EUR/USD 1M
LEASING FEE = 4%+2%

* FOR PURCHASE OF FRESH CUT BG/SBLC
PRICE = 32%+2%
MINIMUM FACE VALUE OF BG/SBLC = EUR/USD 1M

RWA ready to close leasing with any interested client in few banking days

Kindly contact us for our procedures and be sure that we shall respond within 48hrs maximum.

CONTACT NAME: Rafferty Vandor

E-mail : raffertyvandor@gmail.com

Skype id : raffertyvandor@gmail.com

Pomôžeme vám vyriešiť vaše problémy

maria | 19.05.2022

Pomôžeme vám vyriešiť vaše problémy

Pomôžeme vám vyriešiť vaše problémy súvisiace s realizáciou vašich projektov alebo finančných potrieb, vytvoriť vaše aktivity a organizovať vaše aktivity. Pre bližšie informácie nás prosím kontaktujte.
E-mail: caravellamariepierre@gmail.com

Nabízíme výhodné a hlavně rychlé půjčky

Venek | 16.05.2022

Nabízíme výhodné a hlavně rychlé půjčky
Dobrý den, máte zájem o pujcku? nabízíme podnikatelský úver, osobní pujcku, úver na auto, pujcku, studentský úver, podnikatelský zájem, lian pro obchodní expanzi v rozmezí od jakékoli cástky. Naše nabídka je jednoduchá a rychlá. nabízíme pujcku jak investorum, tak spolecnostem. e-mail: vanekzdenek12@gmail.com

ssgtliam@gmail.com

ANITA FILIPEK | 14.05.2022

Dievčatá, odporúčam len pána Udamu! Urobil pre mňa kúzlo. To sa jednoducho nedá povedať! ako rozprávka pre vás a je to!) výsledok je ešte lepší, ako som očakával a dostal som ho rýchlejšie, ako som očakával!) všetko je super! Ale je tu jedna vec, robí len kúzlo bielej lásky a povedal, že to kúzlo je len pre tých, ktorí boli predtým vo vzťahu, ale v zásade si myslím, že nikto nemusí čarovať cudzinca.) ale aký efekt! škoda, že som to nenašiel skôr, ako som si zachránil vzťah tým, že som zaplatil za potrebné veci... teraz sa ja a môj snúbenec chystáme zosobášiť) Dúfam, že moja recenzia niekomu pomôže nájsť jeho šťastie a ušetríte veľa peňazí!) kontaktujte ho +27 65 897 8226.
Zavolajte a Whatsapp pán Udama

Záznamy: 1 - 100 zo 1335
1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>

Pridať nový príspevok