Prezident Donald Trump nariadil FBI okamžitú kontrolu sídla Centra kontroly a prevencie chorôb (CDC)

26.01.2017 00:00

    Donald Trump sa okamžite pustil do boja s vakcináciou poškodzujúcou zdravie, keď iba krátko po nástupe do funkcie prezidenta USA, agenti FBI vykonali masívnu kontrolu sídla Centra kontroly a prevencie chorôb (CDC) v Atlante v štáte Georgia v sprievode vedca, lekára Williama Thompsona, ktorý je známy svojimi odhaleniami vakcín spôsobujúcich autizmus.

    [...]

    Pokiaľ ide o vyhlásenie Donalda Trumpa, že dostal dôkazy o spojení vakcín s autizmom v septembri 2014, tak ich dostal vďaka partnerstvu King&Spalding s Jones Day Health Care and Life Sciences, ktoré odhalilo verejnosti a zobralo pod svoju ochranu informátora CDC Dr. Williama Thompsona.

 

    Viac na stránke OZ Biosféra.

 

Poznámka šéfredaktora:

    Všetko nasvedčuje tomu, že toto je podvodná správa (hoax resp. fake news). Keďže je to zároveň zbožným prianím mnohých, ktorým očkovanie ublížilo, alebo ich blízkych, rozšírila sa pomerne rýchlo. S realitou však nemá veľa spoločného a sú v nej zásadné faktické chyby (napr. zákon o odškodnení poškodených očkovaním nepodpisoval Bill Clinton ale Ronald Reagan). Odkaz na správu uvádzame len v rámci prehľadu správ o očkovaní na iných slovenských stránkach, rovnako ako iné nepravdivé správy (napr. o tom, že očkovanie proti chrípke znižuje úmrtnosť starších ľudí, o čom je už dlhé roky známe, že to je lož).